• 1/1
26/06/2014 - В медиите

EAU THERMALE AVENE с награда за КОЗМЕТИЧЕН ПРОДУКТ на 2014 за серията XeraCalm A.D!

за поредна година спечели признанието и на българските специалисти в сферата на фармацията като компания, известна с научна експертност и иновации.

Българският фармацевтичен съюз номинира и заслужено награди дермокозметичната марка Avène, №1 в аптеките в Европа*, в категорията Козметичен продукт на годината за серията XeraCalm A.D.

«Лаборатории Пиер Фабр» за поредна година спечели признанието и на българските специалисти в сферата на фармацията като компания, известна с научна експертност и иновации.

Специалистите от Дерматологични лаборатории Avène не спират в желанието си винаги да са крачка напред. Поредна революция в дермокозметиката!

  • Впечатляващо откритие – микрофлора в Термалната вода Avène;
  • Амбициозен 12-годишен научен проект – активна съставка I-modulia®
  • Несравнимо лансиране – серия XeraCalm A.D.
Анализирайки състава на Термалната вода Avène в светлината на нови и изключително фини технологии, изследователският екип Pierre Fabre – в сътрудничество с обществени научни екипи, разкриха наличието на активни молекули във водата, обясняващи нейната биологична характеристика.

Забележителна микрофлора, уникална и специфична, не описана никога досега…, която обитава само най-дълбоките, чисти и кристални води на Avène.

Кръстена Aqua.dolomiae, тази микрофлора произвежда изключителни активни субстанции, обясняващи една част от успокояващите свойства на Термалната вода Avène. Тя е в основата на разработването на неповторима биотехнологична активна съставка: I-modulia® – с изключителни противовъзпалителни, антипруригинозни и имуномодулиращи свойства.
Тя е вложена в сърцето на серията XeraCalm A.D за кожа с атопичен дерматит, с клинично доказани резултати – намаление с 97% на сърбежа.

Продуктите са предназначени за:
  • хигиена – Почистващо релипидиращо олио 400 мл;
  • грижа – Релипидиращ крем и Релипидиращ балсам 200 мл
  • Стерилна Козметика – 0% консерванти – 0% парабени
Българските фармацевтични дни се проведоха за осми пореден път на 21 и 22 юни 2014г., в гр.Пловдив, с конферентна програма, изложение на водещи фармацевтични фирми и гала-вечеря с награждаване в отделни категории.Организаторите подготвиха и тиймбилдинг за участниците, разделени в отбори, пред които стоеше задачата да се справят с различни предизвикателства на фармацевтични и дермокозметични компании.

Искате ли да усетите настроението и да се потопите в атмосферата на Фармацевтични дни 2014, гледайте едно от 5-те кратки видеа, които споделяме с вас за повече усмивки и вдъхновение!

https://www.youtube.com/watch?list=PLCPFObSEzRkbZwIXsMIcJ6wkKLRg0vyZX&v=gU-xnujLZW0

 

Изпрати по е-мейл

Всяка кожа има специфични нужди,
открийте Вашия ритуал за грижа Eau Thermale Avène.

Започнете сега
  • Препоръчани продукти, за състоянието на Вашата кожа
  • Достъп до Вашите предпочитани продукти и коментари
  • Регистрирайте Вашите покупки, за да възнаградим Вашата лоялност
Регистрирайте се сега

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил