• 1/1
21/12/2016 - БЛОГ

Плътни устни, перфектен завършек!

​​​​​​​Ако искате устните ви да изглеждат по-плътни, ето няколко трика, с които можете визуално да „поизлъжете”.

Това е вашата вечер! Дали ще е първа среща, вечер с момичетата или поредна романтична вечеря с любимият човек...Всеки детайл е от значение.

Ако искате устните ви да изглеждат по-плътни, ето няколко трика, с които можете визуално да „поизлъжете”. Все пак заслужавате да бъде неотразими в празничната вечер.

Най-напред грижата:

  • Стимулирайте кръвообращението и устните ви ще изглеждат по-плътни. Ексфолирайте ги с помощта на твърда четка за зъби и балсам за устни (ColdCream е подходящ). Потъркайте с четката с кръгообразни движения около 1-2 мин. Ефектът трае около час.
След това гримът:
  • - Ако имате тънки устни, първо очертайте външният им контур с молив за устни. Важно е моливът и червилото да са един и същи цвят!  Дуо молив-червило за устни Couvrance може да свърши чудесна работа.За по-дълготраен цвят, запълнете вътрешната част на устните с тънкия връх на молива, от контура към вътрешността. Равномерно нанесете цвят с  по-дебелия край, позволяващ естествен и приятен завършек.
  • - Ако искате вашите устни да изглеждат още по-плътни, нанесете гланц или малко по-светъл цвят червило в центъра на долната устна.

Изпрати по е-мейл

Всяка кожа има специфични нужди,
открийте Вашия ритуал за грижа Eau Thermale Avène.

Започнете сега
  • Препоръчани продукти, за състоянието на Вашата кожа
  • Достъп до Вашите предпочитани продукти и коментари
  • Регистрирайте Вашите покупки, за да възнаградим Вашата лоялност
Регистрирайте се сега

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил