• 1/1
15/05/2017 - Хороскопът на Avène

Седмична прогноза 15 – 21 май

Благоприятният период за прочистване на организма, сваляне на килограми* и дори „олекотяване” от негативни мисли, продължава и тази седмица.

Благоприятният период за прочистване на организма, сваляне на килограми* и дори „олекотяване” от негативни мисли, продължава и тази седмица.

* NB Когато се посочват подходящи дни за диети, било то с цел отслабване или прочистване на организма, или просто за тонус, това не се отнася за хората, които имат здравословни проблеми.  В такъв случай е необходимо преди такива действия, да се консултират с лекар-специалист или диетолог. Всеки драстичен метод спрямо организма, е стрес за него и последиците могат да се проявят по-късно.

През настоящата седмица кожата ни би реагирала прекрасно на процедури, маски, грижи с цел почистване, премахване на пъпки, акне и пр.
Ако посещаваме лечебни физически и антицелулитни програми, по време на тази Лунна фаза, ще довеждат до успешен резултат.

Не можем да „похвалим” дните от 15 до 21 май като подходящи за подстригване, прически или освежаване на цвета на косата:
- ако се боядисваме не би могло да се гарантира траен цвят или този, който сме желали;
- ако се подстригваме – формата би могла да е прекалено строга (понеделник,вторник) - странна и ексцентрична (сряда, четвъртък), безформенна и неясна ( петък, събота и неделя);
- а и растежа на косата не би се стимулирал при намаляваща Луна


Понеделник, 15ти май  можем да отбележим със силен, енергизиращ старт. 
Луната  в този ден както и утре, преминава през знака на Козирог. Това ще спомага да бъдем по-концентрирани, организирани и целенасочени. И все пак понеделник като заряд е по-добър от вторник . Тези два дни не са съвсем подходящи за романтика и свещи, но енергията им благоприятства работохолиците; а някои от нас, които са по-мечтателно или трудно организиращи се, биха могли да усетят добра „тяга” за целенасочени полезни действия.

Повечето хора имаме проблеми с гръбначен стълб и въобще опорно двигателната система. Понеделник и Вторник са добри дни да й се повлиява добре или да се изготви подходяща лечебна програма.

Сряда и четвъртък, 16ти и 17ти май в небесно-земен план са дни, носещи заряд на оптимизъм, лекота и настроение за нови хоризонти.
Благоприятни са за тези от нас, които се занимават с наука и техника, които са утремени към бъдещите тенденции,  да намират добри решения и оригинални идеи.
Работата в група и екип, за група и въобще  свързана с общи цели и каузи, също би могла да бъде успешна.

Ако се настроим хармонично спрямо енергетиката на тези два дни, бихме могли да погледнем на „нещата” от друга , алтернативна страна или да открием нов, различен път на решение на дадени теми. Сякаш бъдещето ни подсказва друг, нов вариант на посока. Въобще – „по-ясна картина”, Водолейски краски през средата на седмицата.

В петък рано сутринта Луната навлиза в знака на миролюбивите Риби. Ще преминава през него чак до неделя на обяд. В съчетание с намаляващата фаза на Лунната ни спътница, още повече се подчертава темата на „прочистването”. Може енергийният волеви заряд да не е така изявен, но за сметка на това романтичната украска, подчертана.

Всякакви целебни практики, коите практикуваме или сме се насочили към тях, ще повлияват хармонично тялото, ума и емоциите ни.
Дните са в резонанс с темите на „примане, състрадание, помощ и обич” към околните и заобикалящия ни свят.

В петък и събота не е подходящо да се правят инвестиции или скъпи покупки.

Неделята сякаш се разделя на пасивна и активна част.
Динамичната част на надяваме се слънчевата ни неделя, започва от 13.30 ч на обяд.
Спорт, танци, движение, активен мускулен тонус , действие за здраве, активна почивка 

Успешна и вълшебна седмица!

Statera Anima 
Астрологът на Avène

 

Изпрати по е-мейл

Всяка кожа има специфични нужди,
открийте Вашия ритуал за грижа Eau Thermale Avène.

Започнете сега
  • Препоръчани продукти, за състоянието на Вашата кожа
  • Достъп до Вашите предпочитани продукти и коментари
  • Регистрирайте Вашите покупки, за да възнаградим Вашата лоялност
Регистрирайте се сега

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил