• 1/2
22/05/2017 - Хороскопът на Avène

Седмична прогноза 22 – 28 май

НОВОЛУНИЕТО НАСТЪПВА ВЕЧЕРТА НА 25 МАЙ В 22:43Ч, в знака на Близнаци.

Красива нова седмица на всички! 
Остават ни три дни до настъпването на Новолуние, което ще се случи на 25 май в 22:43ч. 

Тези няколко дни (до четвъртък включително) са подходящи за финализиране и завършване, за равносметка и прочистване.
Все още е добре малко да изчакаме ако желаем да стартираме нещо ново.

Тъй като Луната днес и утре (22 и 23 май) до 15:43 ч. преминава през знака на Овен, това би спомогнало да влагаме динамика и ентусиазъм, хъс и енергия в нещата, които правим. Ако това са диетични, прочистващи или физически програми, то енергията на Овен би спомогнала за активното им прилагане.

Съветът към някои от нас, които по-трудно овладяваме емоциите си е в понеделник и вторник до обяд да търсим метод за „изчакване, задържане” на възможни импулсивни и бурни реакции. По-удачно би било Огнената енергия на тези дни да бъде приложена в активна дейност, а не толкова в „словесно-емоционални спаринги”.

Здраве и красота:

За почистване на кожата с текстури и прилагане на различни техники са подходящите дните: 22, 23 и 24 май.
Особено удачни за лечебни и антицелулитни масажи са 22, 23 и 24 май.
За боядисване на косата добри дни са 23 май след 15 часа и целия 24 май, но с подстригването ако е възможно, е хубаво да се изчака по-благоприятната растяща Лунна фаза.
За епилация също до 24 май са добрите дни.
За детокс и отслабване*,  силни дни са 22, 23, 24 май

Плодовете и кореноплодните се усвояват добре.

От вторник  (23 май) след 15:43 до четвъртък (25 май) до 15:25ч. Луната преминава през знака на Телец.

Това в голяма степен ще „приземи” в добър смисъл енергетиката на тези дни, защото земната стихия ни носи дара на „плодотворността”.

Делата ни биха придобивали по-ясна и конкретно изявена форма.  Дните са хармонични за прилагане на „полезните” неща за нас и другите.

Отново съветът е да изчакаме с новостите и стартирането. Намираме се във завършващата, „издишаща” Слънчево-Лунно-Земна фаза.

Тези дни са хармонични и за тези от нас, които се стремят да се обърнат към себе си, да потърсят равносметка за ценности в материален и етичен план, равносметка за лични ресурси и полагането на усилия по посока на здравето и енергията ни.

Препоръчително е в четвъртък да потърсим начин да се владеем доколко допускаме да влезем във властови, ревностни и прегряти емоционални отношения.

Тъй като Новолунието настъпва вечерта на 25 май в 22:43ч., то Петък - 26 май също носи посланието на новото начало. Новолунието се намира в знака на Близнаци.
Символично засяване на семето се случва на всяко Новолуние. Символично пожелаване и устрем, носи то. Знакът на Близнаци го одухотворява с динамиката на въздуха, който умее да свързва, придвижва, общува, обменя, взаимообменя, научава, учи и партнира, а и да не гледа прекалено сериозно-драматично на нещата.

През този ден, петък, тенденцията е към засилване на комуникацията и взаимообмен на надяваме се полезна информация.
Знакът на Близнаци е свързан с пътуването, а Новолунието ще засили тези теми и идеите за тях: ваканции, пътешествия, общуване.

Вечерта Луната сключва хармонични аспекти с планетата на Любовта Венера. В съчетание с Новолунието, петък вечер благоприятства за тези от нас, които са романтично настроени.
Въобще петък е един добър ден - „трамплин” за привличане на повече лекота, посока и успех в дните ни. Всяко добро начало е и добър фундамент за следващите етапи на развитие.

От събота в 14:25ч Луната навлиза в най - семейно ориентираният знак в зодиака, Рак; сякаш в хармония с почивните дни: грижа за близките, уют, емоционална топлина, вкусно похапване (особено сладичко), а и отпускане са по-откроените теми.  

Е, винаги е добре да се стремим и към мярката. Все пак Рачешката водна енергия има тенденция да води и до преливане, преяждане, преекспониране на емоциите, „задушаване” на другите с грижи и внимание.

Но все пак, защо не се отпуснем? Нима не заслужаваме? Еее, не прекалено, защото NB! В неделя небесните движения препоръчват по-внимателно, концентрирано и нерисково шофиране!

Сладки почивни дни!

Statera Anima 
Астрологът на Avène

 
 
 
 

Изпрати по е-мейл

Всяка кожа има специфични нужди,
открийте Вашия ритуал за грижа Eau Thermale Avène.

Започнете сега
  • Препоръчани продукти, за състоянието на Вашата кожа
  • Достъп до Вашите предпочитани продукти и коментари
  • Регистрирайте Вашите покупки, за да възнаградим Вашата лоялност
Регистрирайте се сега

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил