• 1/1
29/05/2017 - Хороскопът на Avène

Астрологична прогноза 29 май – 4 юни

През настоящата седмица можем да се похвалим с много повече хармонични дни спрямо темите, свързани с творчество и  вдъхновение  в разкрасяването, укрепването, енергизирането, витализирането  и въобще грижите за организма със знак +; действието за придвижване на проекти и стратегии; и въобще внасянето на ентусиазъм и динамика в делата ни, било то лични или работни.  Това е така, тъй като Слънчево-Лунната фаза е нарастваща. Силите и желанието ни за подем биха могли да се засилват в унисон със положението на Светилата спрямо нашата планета.

Понеделник, 29 май:

Днешният ден не започва с изявена активна енергия. Сякаш динамиката е задържана до 15.15 ч.,  когато Луната с нова сила навлиза в нов знак и то не кой да е , а в знака на царствения Лъв. Ако не ни спорят нещата до ранния следобед, ето, не е нужно да се тревожим. Навлизайки в Лъв, това ще ни даде тласък за творчески идеи в различни сфери, а и повече виталност във въздуха J

Здраве и красота:
Навлизаме в благоприятните дни за подстригване.
За подстригване на косата с цел заздравяване и укрепване особено добри дни са: 
- 29 май (след 15.30ч), 30, 31, 1 и 2 юни;
- за красива прическа също са добри и дните 3-ти и 4-ти юни;
- за боядисване и подхранващи процедури за косата силни дни са: 31май, 1, 2, 3 и 4-ти юни;

 За кожата- всички дни през настоящата седмица са хармонични с процедурите за подхранване, хидратиране, ревитализиране на кожата на лицето и тялото. Видимо ще „попиват” и „отблагодаряват” за полезните грижи
 За диети с цел отслабване и детокс дните през тази седмица не са подходящи. Но ако става дума за режим с цел захранване на организма, укрепване и засилване, то спокойно можем да го стартираме и прилагаме. Резултатите ще бъдат осезаеми.

По отношение на масажите за нашето тяло, през тези дни релаксиращите масажи са по-препоръчителни, отколкото лечебните с цел премахване на целулит и пр.
На нарастваща Луна енергията и динамиката се засилва;  затова се препоръчват такъв тип масажи: за уравновесяване и почивка след добре свършена работа.

Грижа за ноктите: дните през седмицата са подходящи за подрязване, изпиляване, лакиране, маникюр и т.н.

За тези от нас, които се грижат за цветя, градина и земя, дните през настоящата седмица са подходящи за засаждане, присаждане и подхранване на растенията.

Вторник, 30 май и сряда 31 май до 13.30 ч са хармонично- динамични дни; за тези от нас, които се стремят да влагат творчески подход в делата си , които обичат да се „заиграват” в дневните си задачи, могат да усетят прилив на сили и увереност. А по-сериозните от нас биха могли по „детски” да разтоварят от плещите си товара и да си позволят просто „да бъдат” такива каквито са, вършейки необходимите задачи в ежедневието си. Знакът на Лъва , през който преминава Луната тези два дни , е свързан със Слънцето. Нещата, с които се занимаваме биха могли да придобиват яркост. Особено при творците и професиите, свързани с работа с деца това е особено подчертано. Добра подготовка за Деня на детето. 

Четвъртък и петък, 1-ви и 2-ри юни Луната навлиза в знака на методичността и грижовността, Дева. Този знак обича и „полезността”,подредеността и търпението. Ако се настроим в съзвучие с тези качества, дните ни биха били ползотворни , изпълнени с практичност и правилна грижа за нас и другите.
И в най-битов план четвъртък и петък са особено удачни за почистване, нареждане и намиране на добри решения за дома и офиса.

NB! Лирично отклонение  и поглед в близкото бъдеще по отношение на аспектите, свързани с партньорство и любов.
На 6-ти юни планетата Венера навлиза в знака на Телеца. Навлиза в своя собствен знак, т.е. качествата на тази планета, пряко свързана с взаимоотношенията, партньорствата и любовта се засилват. Добре е дотогава да изчакваме ако има да решаваме или предприемаме нови стъпки в тези сфери. Сега Венера се намира в знака на Овена. Това би могло да обагря нашите емоции и сърдечни контакти с известна избухливост и невъздържаност; или необмислени решения; или резки обрати...Добре е да се изчака навлизането на Венера в Телец, когато ще се”приземи”, „заземи” и ще води до стремеж за по-красиви взаимоотношения, заздравяване на партньорствата, а и успех в други теми, за които отговаря тази планета. (За това ще споделим в следващата ни прогноза)


Събота и неделя, 3-ти и 4-ти юни Лунната ни спътница навлиза в знака на баланса и красотата, Везни. Подчерани са темите на портньорството и взаимоотношенията с близките ни, любимите;  романтика, изкуство, естетика...Все теми, стремящи се към хармонията, от която имаме необходимост вътре в самите нас, за да сме в съзвучие с микро света, в който взаимодействаме. В неделя от обяд до вечерта има тенденция по-болезнено да усещаме дадена дисхармония, но ако сме се заредили и вдъхновили в предходните дни, това може да бъде сведено до минимум.
В началото на Седмичната ни прогноза споменахме, че дните са особено подходящи за „разкрасителни” и укрепващи тялото и организма ни грижи. Ето, почивните дни ни дават тази възможност.
Въздух, танци, спорт,партниране, взаимообмен...

Светла и жизнерадостна седмица!


Statera Anima 
Астрологът на Avène

 

Изпрати по е-мейл

Всяка кожа има специфични нужди,
открийте Вашия ритуал за грижа Eau Thermale Avène.

Започнете сега
  • Препоръчани продукти, за състоянието на Вашата кожа
  • Достъп до Вашите предпочитани продукти и коментари
  • Регистрирайте Вашите покупки, за да възнаградим Вашата лоялност
Регистрирайте се сега

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил