• 1/1
30/07/2021 - БЛОГ

Как да избегнем петна по дрехите, когато използваме подходяща слънцезащита

Слънцето е наш съюзник в мисията да бъдем здрави. То допринася за укрепването на костите и има позитивен ефект върху настроението, което му отрежда важно място в ежедневието ни. Колкото и добър приятел да е слънцето, то може да бъде и лош враг на кожата. Въпрос на баланс и разбира се защита!

Фотопротекторите са от основно значение, за да защитим кожата от слънцето
Eau Thermale Avène се ангажира повече от 30 години да предложи най-добрата слънцезащита, за да защити чувствителната и да запази здравето на всеки друг тип кожа. Разработваме слънцезащна грижа Avène, вземайки предвид три приоритета: безопасност, ефективност и оптимална толерантност, дори за най-уязвимата кожа.

Защо слънцезащитните продукти оставят петна по дрехите?
Голяма част от слънцезащитните продукти оставят петна по дрехите. Самата структура на UV филтрите е такава, че те могат да попият между текстилните нишки и да оставят петна по тъканите. Други фактори също могат да причинят петна, например съставките на продукта (особено съставките на „маслената фаза“) и дали продуктът е водоустойчив.

Как да избегнем петната по дрехите?
За да избегнете петна по дрехите след нанасяне на слънцезащита, е по-добре да дадете време на кожата да абсорбира продукта след нанасяне, и след това да се облечете.

Как да премахнем петната от слънцезащитен продукт?
За да премахнете петната от слънцезащитни продукти, натъркайте тъканта с традиционен сапун за пране, след това изперете с обичайния перилен препарат на 30° C, независимо от цвета или вида на текстила. Петната ще излязат лесно от всеки тип материя, независимо дали е памучна или изкуствена, включително спортни дрехи, дрехи с UV защита и дори бански. Избягвайте употребата на препарати за петна, защото те не са достатъчно ефективни при този тип петна.

Intense Protect 50+
Intense Protect 50+ осигурява много висока слънцезащита, благодарение на нашият нов филтър TriAsorB™, който защитава кожата и от синя светлина. Петната оставени от Intense Protect 50+ се отстраняват по същия начин, като тези причинени от други слънцезащитни продукти.

Изпрати по е-мейл

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил

You can't post more than one comment on a product

Направете коментар

* Задължителни полета

Моята регистрация

-Ден
-Месец
-Година

Всички марки на групата Pierre Fabre:

*Задължителни полета

Благодарим Ви за споделеното мнение!

Вашият коментар е в процес на одобрение от администраторите и ще бъде публикуван веднага след одобрение.