Тип кожа

Ритуал за моята груба кожа

Хиперкератозата представлява удебеляване на най-горната част на епидермиса и може да се прояви по различни начини : "крокодилска" кожа, малки червени пъпчици по ръцете... Открийте нашите продукти!
Ритуал за моята груба кожа
Хиперкератозата представлява удебеляване на най-горната част на епидермиса и може да се прояви по различни начини : "крокодилска" кожа, малки червени пъпчици по ръцете... Открийте нашите продукти!

Вашата програма за грижа

 • 1
  Gel nettoyant surgras Cold Cream
  ПОЧИСТВАНЕ

  Изберете адаптиран продукт за хигиена. Ако имате суха кожа и обичате деликатния аромат на серията COLD CREAM, избете СВРЪХОБОГАТЕН ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ: разпенете върху кожата и изплакнете.


  Трик: при измиването на кожата, за да не води до усилване на сърбежа, температурата на водата трябва да бъде между 32 и 34 градуса. Прекомерната топлина увеличава сухотата на кожата и реактивира възпалението й.

  Открийте тази грижа
 • 2
  Crème corporelle Akérat 10
  ХИДРАТИРАНЕ НА ВРОГОВЕНА КОЖА

  Нанесете  AKERAT 10 КРЕМ ЗА ТЯЛО, с лек масаж, 1 до 2 пъти на ден, като наблегнете на сухите и лющещи се зони. Вашата кожа е по-еластична и по-нежна.


  Трик: Използвайте го, за да се подготвите за епилация! Както и ежедневно, за да избегнете врастването на космите подкожно.

  Открийте тази грижа
 • 3
  Crème zones localisées Akérat 30
  ХИДРАТИРАНЕ НА ВРОГОВЕНА И ЛЮЩЕЩА СЕ КОЖА

  За локализирани зони с изразено удебеляване, изберете  AKERAT 30 КРЕМ ЗА ЛОКАЛИЗИРАНИ ЗОНИ. Нанесете, масажирайки засегнатите зоните един - два пъти дневно. Не нанасяйте на наранена кожа.
  За скалпа: нанесете вечерта, за да престои цяла нощ или за един час под оклузия на засегнатите места и след това изплакнете с нежен шампоан. Кожата преоткрива своята еластичност, локализираните плътни сквамозни плаки (лакти, колене, крака, ръце, скалп) са отстранени.


  Съвет : в случай на много вроговена кожа, започнете с Akerat 30, след което поддържайте постигнатите резултати с Akerat 10.

  Открийте тази грижа
 • 4
  body scrub
  ЕКСФОЛИРАНЕ

  В допълнение, използвайте НЕЖЕН ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО 1-2 пъти седмично. Нанасяйте на влажна кожа. Нежно масажирайте, след което обилно изплакнете.
  Открийте тази грижа
Изпрати по е-мейл

Всяка кожа има специфични нужди,
открийте Вашия ритуал за грижа Eau Thermale Avène.

Започнете сега
 • Препоръчани продукти, за състоянието на Вашата кожа
 • Достъп до Вашите предпочитани продукти и коментари
 • Регистрирайте Вашите покупки, за да възнаградим Вашата лоялност
Регистрирайте се сега

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил

Направете коментар

Моята регистрация

-Ден
-Месец
-Година

Всички марки на групата Pierre Fabre:

*Задължителни полета

Благодарим Ви за споделеното мнение!

Вашият коментар е в процес на одобрение от администраторите и ще бъде публикуван веднага след одобрение.