• 1/1
18/05/2021 - БЛОГ

ЕКСПЕРТИЗАТА НА ВОДАТА

Активна вода, източник на иновации

Проучвания
От 2001 г. екип включващ изследователи от Групата Pierre Fabre, CNRS (национален център за научни изследвания) и университет Сорбона, специализирани в микробиология на водата, изучава богатството на нейната екосистема. Освен специфичен минерален състав, те откриват и уникално биологично наследство. Изключителен баланс, който се открива само в Термалната вода Avène и осигурява успокояващи, антииритативни омекотяващи свойства.

Микрофлора
Термалната вода Avène се отличава с уникална микрофлора, Aqua. dolomiae, източник на ребалансиращи активни съставки, изучавана в продължение на 18 години от нашите изследователи. Благодарение на тяхното биотехнологично ноу-хау са разработени първите 3 постбиотични активни съставки с доказана прицелна ефикасност за здравето и на най-чувствителната кожа. Но те далеч няма да са последните...

I-modulia®
Благодарение на двойното си минерално и биологично наследство, Термална вода Avène е от основно значение за успокоение на кожата и балансиране на чувството на дискомфорт. I-modulia® e първата постбиотична активна съставка, извлечена от водата, която има антииритативнo, противовъзпалителнo и намаляващо сърбежа действие - за успокоение на сухата и склонна към атопия кожа.
Вложена е в серията Xeracalm A.D., в комбинация със CER-OMEGA комплекс и Термална вода Avène, за намаляване на сърбежа след 5 дни.

[C+Restore]™
Термалната вода Avène предоставя доказаните си терапевтични свойства в Хидротерапевтичния център Avène. От тази вода е изолирана и е патентована уникална постбиотична активна съставка [C + Restore]™, която ускорява възстановяването на кожата. Вложена в състава на серията Cicalfate +, в комбинация с антибактериален медно-цинков комплекс и Термална вода Avène, за възстановяване на раздразнената чувствителна кожа от 48-мия час.

D-Sensinose™
Термалната вода Avène има доказани успокояващи и антииритативни свойства благодарение на автентичния си двоен минерален и биологичен състав. Нашите изследователи разработиха уникална патентована постбиотична активна съставка, извлечена от микробиота на водата: D-Sensinose™. Тя осигурява контрол над всеки тип свръхчувствителна кожа и изразява пълната си сила в продуктите за грижа Tolerance CONTROL. Те незабавно успокояват свръхчувствителната кожа и трайно контролират нейната реактивност. Кожата е успокоена само за 30 секунди, а бариерната ѝ функция е възстановена от 48-мия час.

 

Изпрати по е-мейл

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил

You can't post more than one comment on a product

Направете коментар

* Задължителни полета

Моята регистрация

-Ден
-Месец
-Година

Всички марки на групата Pierre Fabre:

*Задължителни полета

Благодарим Ви за споделеното мнение!

Вашият коментар е в процес на одобрение от администраторите и ще бъде публикуван веднага след одобрение.