Хидротерапевтичен център

Хидротерапевтичен център
Хидротерапевтичен център
Модерният център

Легитимността на Термалната вода Avène започва от Хидротерапевтичния център. Открит през 1990г. и разширен през 2004г., Хидротерапевтичният център се ползва с елегантна архитектура, която се слива прекрасно с чистия облик на извора Свети Одил. Центърът е оборудван с най-модерна медицинска апаратура.
Процедурите се провеждат под строг медицински контрол и широко допринасят за налагането на репутацията на Термална вода Avène. Хора идват от Европа, Америка, Япония и Китай, за да се насладят на тази зелена долина.

Топъл прием

Млад и отдаден пресонал приветства 2600 пациента всяка година и предлага ефективна хидротерапия за деца и възрастни. Хидротерапевтичният център вече може да се гордее, че усилията за качество бяха възнаградени. Това е първият хиидротерапевтичен център, отдаден изцяло на дерматологията, който получава сертификата “Aquacert HACCP Thermalisme” . Този стандарт осигурява признание от професионалисти и потребителски асоциации за подхода за осигуряване на качеството в Центъра.

Индивидуализирани програми

Ежедневните програми се провеждат под строг дерматологичен контрол и включват основни процедури, често използвани за всякакви дерматологични проблеми и допълващи лечения, които се предписват индивидуално.
Още повече, в Хидротерапевтичния център са разработени образователни и информационни програми, за да помогнат на пациентите да разберат проблемите си по-добре и така да оптимизират провежданата терапия.
Изпрати по е-мейл
  • Персонализирани съвети за грижа
  • Специални предложения
  • Коментари за вашите предпочитани продукти

Всяка кожа има специфични нужди,
открийте Вашия ритуал за грижа Eau Thermale Avène.

Започнете сега
  • Препоръчани продукти, за състоянието на Вашата кожа
  • Достъп до Вашите предпочитани продукти и коментари
  • Регистрирайте Вашите покупки, за да възнаградим Вашата лоялност
Регистрирайте се сега

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил