Ритуал за почистване и грижа за нежно ежедневно преживяване.
Body

Body

Ритуал за почистване и грижа за нежно ежедневно преживяване.

Ритуал за почистване и грижа за нежно ежедневно преживяване.

Чувствителна, понякога суха или дехидратирана, кожата се нуждае от ежедневно внимание. Но както знаем, не винаги е лесно да отделите (или да намерите) необходимото време за себе си. И все пак това е важно време, което трябва да отделите, за да започнете или завършите деня с правилна стъпка.

За да превърне ежедневната ви грижа за кожата в миг, който има значение - миг на удоволствие, Дерматологични Лаборатории Avène разработи серия за хигиена и грижа за кожата, която съчетава ефективност и сетивност.

Body

НЕЖНО ПОЧИСТВАНЕ

Душ гел Нежност

  • Формула, обогатена с хидратиращи агенти на растителна основа
  • Биоразградима* формула

С Душ гел Нежност вземането на душ се превръща в истинско удоволствие за вас. Нежната му почистваща основа деликатно почиства дори най-чувствителната кожа. Резултатът: мека, еластична и хидратирана кожа, която е готова за останалата част от рутинната ви грижа за кожата!

НЕЖНО ПОЧИСТВАНЕ

Body

ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ

Хидратиращ топящ се балсам за тяло

  • Хидратация до 24 часа1
  • Бързоабсорбиращ се, немазен и нелепнещ завършек

Хидратиращият топящ се балсам осигурява интензивна и дълготрайна хидратация на кожата. Кожата се усеща кадифена, изпълнена и хидратирана до 24 часа1. Неговата гладка и кремообразна текстура ви осигурява истински комфорт. Кой няма нужда от това?! 

Моята дневна доза хидратация
ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ

ТЕСТВАНИ И ОДОБРЕНИ

Продукт за разкрасяване с перфектна текстура, който оставя кожата идеално мека и деликатно ароматизирана. Препоръчвам го горещо.

Натали, на 50 години13.10.2019 г.

Body

24-ЧАСОВА ЗАЩИТА

Дезодорант 24 часа ефикасност²

  • Дълготрайна свежест
  • Подходящ за бръсната или епилирана кожа

Повече от дезодорант, истински продукт за грижа за кожата. Съобразявайки се с естествената физиология на кожата, Дезодорант 24 часа ефикасност 2 предпазва от миризми и ограничава изпотяването. Формулата му с висока толерантност, която не оставя бели или жълти следи, оставя кожата мека, хидратирана и защитена, така че да можете да продължите деня си с пълна увереност. 

24-ЧАСОВА ЗАЩИТА
От същата гама

ТОВА НЕ Е ВСИЧКО...

Открийте други наши продукти

BODY Нежен Пилинг за тяло

BODY Нежен Пилинг за тяло

Ексфолира

Търся продукт на Body, който да

УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

В основата на нашата гама

  • Олео-успокояващ комплекс
    Олео-успокояващ комплексКомбинация от Термална вода Avène и три натурални растителни масла, които нежно овлажняват и успокояват чувствителната кожа.

Тъй като сме решени да отидем още по-далеч в грижата за чувствителната кожа, разработихме нова активна съставка: олео-успокояващ комплекс. Той е комбинация от успокояващите свойства на Термалната вода Avène и подхранващите, реструктуриращи и антиоксидантни свойства на три натурални растителни масла: от ший, от камелина и от шафран. 

Маслата от камелина, ший и шафран отговарят на нуждите на кожата благодарение на богатството си от есенциални мастни киселини. Липидната бариера е подсилена, а кожата възвръща комфорта си и оптималното ниво на хидратация. 

Произходът и качеството на тези три растителни масла се контролират перфектно, тъй като са част от подхода на Ботаническата експертиза на Pierre Fabre, който гарантира тяхната ефективност и безопасност, както и етична и отговорна производствена рамка.

Резултати
3натурални растителни масла
94%³от потребителите намират кожата си мека след нанасяне
0%.Картонени опаковки
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате въпрос или притеснение? Винаги сме тук за вас

За да осигурите мекота и комфорт на кожата си, препоръчваме рутинната грижа от серията за ТЯЛО. Нежно почистете кожата си с BODY Душ гел нежност. Подсушете се и нанасяйте ежедневно BODY Хидратиращ топящ се балсам за тяло, като обръщате специално внимание на най-сухите зони. Освен това веднъж седмично ексфолирайте нежно кожата си с Body Нежен пилинг за тяло. Кожата Ви отново ще бъде комфортна и мека!

Продуктите от серията Body могат да се използват както от жени, така и от мъже. Формулите им, обогатени с термална вода Avène и натурални растителни масла, омекотяват и успокояват всички видове чувствителна кожа, дори мъжката!

Формулата на дезодоранта Body Дезодорант 24 часа ефикасност е разработена за всички типове кожа, дори за най-чувствителната. Неговата строго тествана формула е гарантирано безопасна за кожата, чувствителна към тези медицински процедури.

¹Оценка на индекса на хидратация на повърхностните слоеве на епидермиса, 19 участници, 1 нанасяне. ²24 часа: тест за аромат, 20 участници.
³Потребителски тест. Минимален процент на удовлетвореност от всички продукти в серията Body.

*Биоразградима формула според стандарта OECD301B. 

Обратно към началото