Страхотна защита за студено време.
Cold Cream

Cold Cream

Страхотна защита за студено време.

Страхотна защита за студено време.

Ръцете, както и устните, са области с естествено ниско съдържание на защитни липиди.
През зимата тези зони са постоянно изложени на студ и вятър, което ги прави още по-уязвими. Ето защо те изискват специални грижи, за да посрещнат зимата, без да загубят комфорта и мекотата си.

За да ги поглези, Дерматологични лаборатории Avène преоткри традиционната формула на Cold Cream с нейните подхранващи, защитни и омекотяващи свойства, като замени розовата вода с Термална вода Avène с нейните признати успокояващи и противодразнещи свойства. Затова Cold Cream е адаптиран към чувствителна кожа, за да Ви предложи пълен отговор (и гама).

COLD CREAM

ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА УВРЕДЕНИ УСТНИ

Балсам за устни Интензивно подхранване

 • Незабавно подхранва и защитава сухите и много сухите устни
 • Малък по размер, мощен по ефективност

Деликатни, свръхчувствителни... Със студеното време устните ни са подложени на най-тежкото изпитание.

Кремът Cold Cream Avène: комбинацията от съставки от Европейската фармакопея успокоява, подхранва и защитава сухите или много сухи устни, за да ги облекчи и да гарантира комфорт дори при интензивни условия. С него устните Ви никога няма да са студени.

ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА УВРЕДЕНИ УСТНИ
ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

Моята грижа за кожата, моят герой!

6 ч.¹на хидратация
94%²Гладка текстура
97%²Меки и хидратирани устни

COLD CREAM

ПРЕДПАЗНА ЗАЩИТНА СТЪПКА ЗА УСТНИТЕ

Балсам за устни Интензивно подхранване

 • Подхранва и защитава, като същевременно подчертава устните Ви
 • Запазва красотата и блясъка на фината и деликатна кожа

Топящ се, кремообразен, успокояващ... Балсам за устни Интензивно подхранване е crème de la crème, за да обгърне устните Ви с изцяло ново усещане за комфорт и фин сияйна завършек! Богатата му топяща се текстура, успокояващият му аромат и семплото му бурканче в мини размер също го правят абсолютно пристрастяващ.

ПРЕДПАЗНА ЗАЩИТНА СТЪПКА ЗА УСТНИТЕ

COLD CREAM

УСПОКОЯВАЩА ГРИЖА ПРОТИВ СТУД ЗА СУХИ РЪЦЕ

Концентриран крем за ръце

 • Дълготрайна хидратация
 • Немазна текстура, която се абсорбира бързо

Богат на овлажняващи активни съставки, концентрираният крем за ръце възвръща еластичността и комфорта на сухите ръце и ги предпазва от външни агресии. Силно концентриран в Avène Cold Cream, този подхранващ крем за ръце със своята обгръщаща текстура и лек аромат оставя ръцете меки, с немазен и нелепкав завършек. Идеален за слагане на зимните ръкавици веднага след нанасяне!

Подхранване в дълбочина
УСПОКОЯВАЩА ГРИЖА ПРОТИВ СТУД ЗА СУХИ РЪЦЕ

ТЕСТВАН И ОДОБРЕН

Обожавам го! Майка ми го използваше и все още го използва. Тя е тази, която ми го показа. А този крем е идеален, защото през зимата ръцете ми изсъхват много бързо и се разраняват. Препоръчвам го на хора със суха кожа като мен и/или просто заради удоволствието от мириса и мекотата му.

Елоди, на 27 години11.10.2017 г.
От същата гама

ТОВА НЕ Е ВСИЧКО...

Открийте другите ни продукти за кожата, предназначени за сухата кожа на цялото семейство

Крем

Крем

Подхранва - Предпазва - Защитава

Търся продукт на Cold Cream, който да

УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

В основата на нашата гама

 • Cold<strong> </strong>Cream<strong> </strong>Avène
  Cold Cream AvèneMélange équilibré de cire d’abeille, d’huile, de corps gras et d’Eau thermale Avène qui apporte nutrition, protection et confort. 
 • Eau<strong> </strong>thermale<strong> </strong>d’Avène
  Eau thermale d’AvèneRestitue ses propriétés adoucissantes, apaisantes et anti-irritantes.

ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Легендарна формула с несравнима ефективност

Използван от векове, съставът на Cold Cream е сигурен залог за суха кожа. Неговата тайна? Той запазва хидролипидния филм на кожата (нейния защитен щит) благодарение на смес, създадена през II век, от пчелен восък, масло от сладък бадем, розова вода и натриев борат. Въпреки че съставът му може да се изменя, целта му винаги е била да предпазва кожата, като използва най-защитните и подхранващи продукти, които природата може да предложи.

Лабораториите ни модернизираха този продукт за грижа за кожата, за да го адаптират към най-чувствителната кожа, благодарение на естествената формула, съчетаваща минерално масло и пчелен восък за подсилване на кожната бариера и, разбира се, Термална вода Avène с нейните успокояващи и омекотяващи свойства.

Така в цялата гама Avène Cold Cream осигурява цялостна, силно подхранваща защита за устните, ръцете и сухата кожа. Тествана при екстремно ниски температури (до -25°C), гамата Cold Cream издържа на най-ниските температури и осигурява комфорт и подхранване при най-екстремните условия.

av_packshot composition_cold cream_nature orte_still life product background_473x473
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате въпрос или притеснение? Винаги сме тук за вас

Cold Cream е подходящ за употреба от цялото семейство: бебета, деца и възрастни. Благодарение на богатото си съдържание на бял пчелен восък този продукт за грижа предпазва бебешката кожа от външни въздействия и осигурява незабавно усещане за комфорт.
Cold Cream Подхранващ стик за устние идеален за защита на устните на деца на възраст 2 и повече години от външни агресивни фактори (студ, вятър идр.).

Традиционната формула е подобрена и съвременна , за да осигури едновременно дълбоко подхранване и отлична сетивност. Въз основа на нашия експертен опит в областта на формулирането предлагаме подхранващи, нои продукти с нелепнещи текстури, които са напълно подходящи за ежедневна употреба.

Да, продуктите за грижа за устните с Cold Cream служат като хидратираща и защитна основа. Устните Ви ще бъдат по-меки, по-спокойни и готови за нанасяне на червило, което ще ги подчертае още повече!

¹Индекс на хидратация, измерен чрез корнеометрия. Единично нанасяне. ²% удовлетворени, оценени от 65 участници. Поне две нанасяния дневно в продължение на 21 дни.

Обратно към началото