Дерматологични продукти, предлагащи оптимална толерантност за всички типове чувствителна, реактивна, нетолерантна или склонна към алергии кожа.
Tolérance

Tolérance

Дерматологични продукти, предлагащи оптимална толерантност за всички типове чувствителна, реактивна, нетолерантна или склонна към алергии кожа.

Дерматологични продукти, предлагащи оптимална толерантност за всички типове чувствителна, реактивна, нетолерантна или склонна към алергии кожа.

Ежедневието на реактивната кожа се определя от неочакваното: тя реагира на всичко, дори на най-непредвидимите неща. Съществуват няколко вида кожна чувствителност: случаи на тежка нетолерантност, при които свръхчувствителността е основно ограничение. И по-умерени случаи, в които тази чувствителност означава просто да се грижите за кожата, да я хидратирате повече и да ѝ осигурите комфорт и безопасност.

За щастие, има решения, с които да се погрижите за кожата си и да си възвърнете спокойствието!

av_tolerance_natsuko_295-2-1x1-ETA-BG

Tolérance CONTROL

Дерматологичната серия за грижа за кожата за контролиране на реактивността на свръхчувствителната, нетолерантна и склонна към алергии кожа.

Някои жени имат свръхчувствителна кожа: тя реагира на всичко... постоянно! Тези непредсказуеми кожни реакции са истинско препятствие в ежедневието.

Пощипване, зачервяване, опъване: това са симптомина усещане за дискомфорт на кожата, причинен от дразнители, на които тя обикновено не би трябвало да реагира. Това е така наречената свръхчувствителност на кожата. Как можем да предвидим тези реакции, които не би трябвало да се случват? 

Дерматологични Лаборатории Avène разработи Tolérance CONTROL - серия, съставена от два нови високоиновативни продукта за грижа за кожата, които незабавно успокояват кожата и намаляват чувствителността ѝ в дългосрочен план.

Готови ли сте да спрете да позволявате на кожата си да определя реакциите Ви?

TOLÉRANCE CONTROL

БЕСТСЕЛЪР

Успокояващ възстановяващ крем

 • Успокоява и намалява чувствителността на кожата в дългосрочен план
 • Интензивно хидратира и възстановява кожната бариера
 • •98% натурален

Свръхчувствителна ли е кожата ви? Реагира ли при всяка възможност?
Кремът Tolérance CONTROL незабавно успокоява пощипването, опъването и усещането за парене. Формулата с висока толерантност е тествана върху кожа, склонна към алергии и гарантирано без аромати и консерванти Това е идеалният ежедневен съюзник за контролиране на непредсказуемите кожни реакции!

 

Успокояване на моята кожата

БЕСТСЕЛЪР
КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

Моята грижа за кожата, най-важното за мен!

30 секунди¹Време, необходимо за успокояване на кожата
-90%²почипване
-70%²чувствителност на кожата

TOLÉRANCE CONTROL

ПОЧИСТВАНЕ С НАЙ-ГОЛЯМ РЕСПЕКТ КЪМ НАЙ-ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА

Нежен почистващ лосион

 • Почиства и премахва грима в една стъпка без необходимост от отмиване.
 • Не дразни кожата, без аромат
 • •99% натурален

С много нежната си текстура този лосион се разтапя в кожата. Силно концентриран на Термална вода Avène, той нежно почиства и се отнася с респект към кожната бариера, като намалява опъването и зачервяването.

 

Почистване на моята кожата

ПОЧИСТВАНЕ С НАЙ-ГОЛЯМ РЕСПЕКТ КЪМ НАЙ-ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА
От същата гама

ТОВА НЕ Е ВСИЧКО…

Открийте другите наши продукти за грижа

Успокояващ възстановяващ балсам

Успокояващ възстановяващ балсам

Хидратира - Успокоява - Укрепва кожната бариера

УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

В основата на нашата гама

 • D-Sensinose™
  D-Sensinose™Патентована постбиотична активна съставка, която успокоява кожата и контролира нейната хиперреактивност.
 • Термалната вода Avène
  Термалната вода AvèneОсигурява всички свои успокояващи и антииритативни свойства.

Дерматологична иновация

Специално създадена активна съставка за свръхчувствителна кожа: D-SENSINOSE™

Дерматологични Лаборатории Avène предприе нова научна стъпка, като разработи биотехнологична активна съставка от трето поколение, получена от уникалната микробиота (биологично наследство) на Термалната вода Avène: D-Sensinose™.

Първата ултрауспокояваща постбиотична активна съставка, способна да действа директно върху сензорните неврони в кожата, за да контролира свръхчувствителността на кожата.

 

Нова „интелигентна“ формула

 

Нашите биомиметични формули перфектно имитират естествения състав на кожата, за да насърчат действието в сърцето на епидермиса. Всяка съставка действа целенасочено, с точната доза и на точното място. Тези формули от „следващо поколение“ предлагат интензивна хидратация и дълготрайно възстановяване на кожната бариера.

AV_TOLERANCE_EXTREME_MODEL

Tolérance EXTRÊME

Високотолерантната серия за хидратиране на чувствителна кожа - чисто и просто.

Твърде много обещания, твърде много съставки? 

В нашите хидратиращи продукти наистина няма какво да крием.

Без излишни обещания и твърде много съставки, без консерванти и аромати: само 7-те основни съставки за хидратиране и защита на чувствителната кожа. Нищо повече!

Когато прочетете списъка INCI, гарантираме, че главата ви няма да се завърти. Tolérance EXTRÊME се грижи за кожата ви, без да я претоварва. Готови ли сте да се върнете към основите? 

 

 

TOLÉRANCE EXTRÊME

БЕСТСЕЛЪР

Крем

 • Интензивно хидратира
 • 0% консерванти и аромати

Дехидратирана ли е чувствителната ви кожа? Кремът Tolérance EXTRÊME се фокусира върху най-важното: хидратирането, със 7-те основни съставки, от които се нуждае вашата кожа. Нито повече, нито по-малко. Високотолерантна формула без консерванти се отнася с респект към кожния микробиом.

 

Хидратиране на моята кожа
БЕСТСЕЛЪР

ТЕСТВАНИ И ОДОБРЕНИ

Използвам този крем като нощен крем; на сутринта кожата ми е дълбоко хидратирана, сякаш съм нанесла маска.

Джули, на 53 години3.6.2019 г.

Търся продукт, който да

av_tolerance-page gamme 477*402

СТЕРИЛНА КОЗМЕТИКА®

Гаранцията за ефективност и безопасност

За да отговори на високите изисквания за безопасност на чувствителната кожа, Лаборатории Pierre Fabre направиха революция в дермокозметиката, като създадоха единствен по рода си процес: Стерилна Козметика®. Това технологично постижение означава, че вече не е нужно влагането на консерванти. . Съставът с минимално количество съставки, стерилизацията на продуктите по време на производствения процес и перфектно херметически затворената опаковка гарантират чистотата, безопасността и ефективността на нашите продукти.

Сериите Tolérance CONTROL и Tolérance EXTRÊME се възползват от това технологично постижение и гарантират най-високо ниво на безопасност и толерантност, от които чувствителната кожа толкова много се нуждае!

ОТКРИЙТЕ

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате въпрос или притеснение? Винаги сме тук за вас

Свръхчувствителната кожа се проявява с повтарящи се неприятни усещания, като парене, опъване или горещи вълни. Някои хора дори казват, че кожата им "боли". Въпреки че са невидими с просто око, тези усещания могат да затруднят ежедневието. ​
Ако кожата ви изпитва дискомфорт, без да знаете защо, зачервява се лесно, когато излезете от душа, или се чувствате напрегнати при промяна на температурата, вероятно имате свръхчувствителна кожа. ​

Важно е да се грижите за кожата си ежедневно с подходящите козметични продукти. Уверете се, че избирате щадящи продукти с висока толерантност, без потенциално дразнещи или алергизиращи вещества и за предпочитане без аромати и консерванти. ​
За почистване и премахване на грима е по-добре да използвате формули без изплакване, за да избегнете изсушаващия ефект на течащата вода, което понякога е трудно. Също така Ви съветваме да избирате текстури, които могат да се нанасят директно с върховете на пръстите Ви, за да избегнете триенето, свързано с памучните тампони. ​

Както знаем, някои типове кожа не могат да понасят нищо. Благодарение на технологията Sterile Cosmetics® ние премахваме всички видове консерванти от нашите формули. ​
Всички продукти на Tolérance са без аромати и се произвеждат в стерилна среда. Тяхната перфектно херметически затворена опаковка гарантира запазването им и ги предпазва от всякакъв риск от замърсяване след отваряне. Съдържат само основните съставки, необходими за тяхната ефективност, които са строго подбрани, за да гарантират оптимална толерантност и от най-чувствителната кожа. ​

1Удовлетвореност на потребителите, 25 участници, 3 месеца, 2 приложения дневно. 2Скала на чувствителност: оценка на клиничните и функционалните признаци на дразнене на кожата, 25 участници. Резултатите се наблюдават веднага след нанасяне на Tolérance Control Cream. 3 кинетика на Индекс на Хидратация (HI), 26 участници.

*Свързани със сухата кожа.

Обратно към началото