• 1/1
18/05/2021 - БЛОГ

СИЛАТА НА ВОДАТА

Доказано активна вода, която успокоява

Хидротерапевтичен център Avène
През 1874 г. Френската национална медицинска академия обявява Извора Avène за Обект с обществено значение, потвърждавайки терапевтичните характеристики на термалната вода. От 1990 г. повече от 60 000 пациенти от цял свят, с различни кожни заболявания, са провели терапия в Хидротерапевтичния център Avène, посветен на дерматологията от 1743 г. насам.
 
Научен Термализъм
В Хидротерапевтичен център Avène, разположен само на няколко крачки от извора, в Национален природен парк Горен Лангедок, Пиер Фабр поставя основите на научния термализъм. Идеята е изключително проста: да се съчетаят термалната вода с научни изследвания, и да се провеждат спа терапии под медицински контрол. Днес, повече от 150 клинични проучвания и 50 публикации потвърждават ефикасността на термализма.
 
SensiCure
За да дари на всяка кожа успокоение, защита и красота, медицинският екип на Avène създава SensiCure. Тази терапевтична грижа в Хидротерапевтичен център Avène е достъпна без лекарска препоръка, предназначена е за всеки тип чувствителна кожа - млада или зряла, след раждане, след онкологична терапия.
 
Състав
Термалната вода Avène е изключително ефективна за успокоение на чувствителната кожа благодарение на уникалния си състав.
• УСПОКОЯВА кожата, без да я изсушава благодарение на оптималния си минерален състав
• ПОДСИЛВА и възстановява защитната бариера на кожата благодарение на баланса между калций / магнезий
• РЕБАЛАНСИРА усещането за дискомфорт и чувствителност на кожата благодарение на активните съставки, извлечени от уникалната микрофлора на Термална вода Avène.
 
Продукти
Ефикасността на Термална вода Avène е доказана многократно във времето и не случайно тя е в основата на всички наши продукти още от създаването на бранда Eau Thermale Avène през 1990 г. Концентрацията на термалната вода Avène във всеки един от нашите продукти осигурява нейните успокояващи, антииритативни и омекотяващи свойства.
 
Спрей
Спреят с Термална вода е много повече от вода: той е извор на успокоение за чувствителната кожа. Благодарение на своя уникален минерален и биологичен състав, той намалява чувствителността на кожата с 30% само за 5 минути. Използвана преди ежедневната ви грижа, Термалната вода Avène подготвя кожата за по-доброто усвояване на последващите продукти за грижа.

 

Изпрати по е-мейл

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил

You can't post more than one comment on a product

Направете коментар

* Задължителни полета

Моята регистрация

-Ден
-Месец
-Година

Всички марки на групата Pierre Fabre:

*Задължителни полета

Благодарим Ви за споделеното мнение!

Вашият коментар е в процес на одобрение от администраторите и ще бъде публикуван веднага след одобрение.