Хидротерапевтичен център

Термална вода Avène

Термална вода Avène

Термалната вода Avène, натурално успокояваща и с антииритативни свойства е богата на съставки, специално подходящи и за най-чувствителната кожа.

Термална вода Avène, природна ключова съставка.

С уникален и постоянен състав, Термалната вода Avène извира от земята със скорост до 70 000 литра за час. (18492 галона).

Термалната вода Avène, в основата на всички грижи

Термалната вода Avène, в основата на всички грижи Дерматологични лаборатории Avène създават формули и развиват иновативни техники, за да успокоят нежно най-чувствителната кожа.

След дълъг 40-годишен път, Термалната вода извира чиста и бистра, за да бъде уловена и насочена към Производственото звено, където се създават продуктите на Дерматологични лаборатории Avène. Водата също отива и към Хидротерапевтичния център за грижа на чувствителната, нетолерантната, атопичната и склонната към псориазис кожа.
  • Дори днес Термалната вода Avène не е разкрила изцяло тайните си, повечето от тях бяха открити в последните 30 години на фармакологични и клинични проучвания, проведени от Дерматологични лаборатории Avène, част от Pierre Fabre Група.
  • Термалната вода Avène, натурално успокояваща и с антииритативни свойства е богата на съставки, специално подходящи и за най-чувствителната кожа.
  • С ниска минерализация: сух остатък 266 мг/л.
  • Калциево/магнезиево бикарбонатен профил (съотношение Ca/Mg = 2).
  • Богата на силикати: 10.6 мг/л.
  • Много богата на олигоелементи.
  • Неутрално pH: 7.5.
Бактериологичното качество на Термалната вода Avène е стриктно контролирано.

1996: Tolerance extreme - една революция. Първият козметичен стерилен продукт, създаден с минимален брой чисти съставки, в стерилна среда клас А (най-високата степен на изискване за технологичния процес).
2010: Патентът D.E.F.I. (Изключителна Технология за Непокътната Формула). Тя позволява поставянето на нова система за затваряне на тубите, като осигурява непрекъсната защита. Продуктът остава стерилен по време на целия период на употреба. Без никакви консерванти, независимо какъв е обемът на тубата.
 

Дори днес Термалната вода Avène не е разкрила изцяло тайните си, повечето от тях бяха открити в последните 30 години на фармакологични и клинични проучвания, проведени от Дерматологични лаборатории Avène, част от Pierre Fabre Група.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Изпрати по е-мейл

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил

You can't post more than one comment on a product

Направете коментар

* Задължителни полета

Моята регистрация

-Ден
-Месец
-Година

Всички марки на групата Pierre Fabre:

*Задължителни полета

Благодарим Ви за споделеното мнение!

Вашият коментар е в процес на одобрение от администраторите и ще бъде публикуван веднага след одобрение.