Когато надежда
е синоним
на победа

Карина и срещата ѝ с Eau Thermale Avène

Вижте видеото

Историята на Карина

Много деца се раждат със свръхчувствителна кожа, Карина е една от тях. На 3 годишна възраст тя е диагностицирана с атопичен дерматит. Кожата става суха, обривите се разполагат в сгъвките, тила и задните части на крайниците, а сърбежът е силен. Чувството е непосилно както за децата, така и за техните родители. Майка или семейство, в което дете страда от атопичен дерматит би направила и невъзможното, за да предотврати сърбежите. Днес Карина живее почти като всяко друго дете. Искаме да споделим с вас тази невероятна среща, която променя животи. Среща на детето и семейството с термалната вода Avène.

Хидтротерапевтичният център Avène

Разположен съвсем близо до извора, Хидротерапевтичният център Avène посреща хиляди посетители всяка година, за да се погрижи за тяхната чувствителна и раздразнена кожа. Вижте техните препоръки по-долу.

Персонализирана грижа за кожата

Всеки пациент следва индивидуална програма за грижа за кожата, която е създадена според нуждите му от лекар. Лечението продължава три седмици, а пациентите се възползват пълноценно от опита на специалистите в Хидротерапевтичния център.

Успокояващо облекчение за пациентите

Възрастни, деца, та дори и бебета (Центърът разполага с оборудване, което е специално разработено за бебета), всички пациенти, които са били на хидротерапия могат да се съгласят, че: Термалната вода Avène има изключително успокояващо действие.

Уникалната вода

Благодарение на дългото си пътуване от повече от 50 години, Термалната вода Avène е с перфектен и уравновесен минерален състав, обогатена на олигоелементи и силикати, които осигуряват нежността й и приложението й за най-чувствителната кожа.

Мария

Майка на Карина - София, България

Мария

Майка на Карина - София, България

Когато отидохме в Хидротерапевтичния център Avène, разбрах че не е имало за какво да се притеснвам. Всичко беше на много високо ниво! Хидротерапевтичният център е едно от най-добрите места за третиране на подобен тип дерматологични проблеми. Лечението трае три седмици, а в основата е термалната вода.

Доц. д-р Здравка Демерджиева

Лекар на Карина

Доц. д-р Здравка Демерджиева

Лекар на Карина

След специализирана терапия в Хидротерапевтичния център Avène, състоянието на кожата на Карина е значително подобрено, сърбежът и сухата кожата са овладяни, както до момента не се наблюдават рецидиви.

Симон

Баща на Миа, 8 год. – Оукланд, Нова Зеландия

Симон

Баща на Миа, 8 год. – Оукланд, Нова Зеландия

Avène върна светлината в очите на нашата дъщеря!

Роксана

Майка на Алиша, 15 год. – Дърбан, Южна Африка

Роксана

Майка на Алиша, 15 год. – Дърбан, Южна Африка

Хората гледаха нашето дете сякаш нещо не беше наред с него. Avène даде на Алиша шанс за нов живот. В Хидротерапевтичния център тя срещна нова хора, сред които не беше нужно да се притеснява и срамува от нейната кожа.

Йоунгми

Майка на Йерам, 7 год. – Сеул, Южна Корея

Йоунгми

Майка на Йерам, 7 год. – Сеул, Южна Корея

Разликата е невероятна! И то само с вода, чиста вода! В началото ми беше трудно да повярвам, но резултатите са страхотни!

Катя

Майка на Мартим, 9 год. – Сетубал, Португалия

Катя

Майка на Мартим, 9 год. – Сетубал, Португалия

В Хидротерапевтичния център се научихме да се грижим за кожата на Мартим по различен начин. С по-голямо уважение към чувствителната кожа, която се нужда от по-прецизни грижи.

Ширин

Ню Йорк, САЩ

Ширин

Ню Йорк, САЩ

Аз съм заобиколена от тази красива природа, която сама по себе си е лековита. Мислех, че това ще е просто лечение, но то е съвкупност от природа и невероятен екип. Фантастично!

Олесия

Майка на Мия, 8 год. – Оуклнд, Нова Зеландия

Олесия

Майка на Мия, 8 год. – Оуклнд, Нова Зеландия

Кожата на Мия е под контрол, но затова са нужни ежедневни грижи. Заедно с обяда и учебниците, в раницата й винаги има и успокояващи продукти на Avène.

Кариса

12 год. - Дънканвил, САЩ

Кариса

12 год. - Дънканвил, САЩ

Бих искала да стана учен, за да се боря с проблемната кожа, но може и певица.

Кожата става все по-чувствителна

Състоянието на кожата е отражение на нашия лайфстайл и разкрива много за самите нас. Околната среда и съвременният начин на живот имат голямо въздействие върху кожата ни, която става все по-чувствителна.

3x
 

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ, РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА АТОПИЧНИЯ ДЕРМАТИТ, КОЙТО Е НАЙ-ЧЕСТИЯТ ТИП ДЕРМАТИТ ПРИ ДЕЦА, СЕ Е УТРОИЛ. 

*Фондация за Атопичен дерматит

20 до 35%
 

от 20 до 35% от юношите страдат от умерено до тежко акне.

*Европейски форум по Дерматология. S3. Насоки за лечение на акне. Актуализиран 2016-а година.

60%

60% ОТ ЖЕНИТЕ СЪОБЩАВАТ, ЧЕ ИМАТ ЧУВСТВИТЕЛНА РЕАКТИВНА КОЖА.

* Misery L et al. Дефиниция на чувствителната кожа: Експертна позиция от специалната група по въпросите на чувствителната кожа на Международния форум за изследване на сърбежа (IFSI). Acta Derm Venereol 2017; 97: 4-6.

Какво я прави уникална

Вижте видеото

Изключителното качество на продуктите Eau Thermale Avène идва от тази уникална и чиста вода със забележителното си минерално богатство, което все още не е разкрило всичките си тайни. Над 150 фундаментални, фармакоклинични и клинични проучвания са доказали ефикасността ѝ, а това доведе до повече от 50 публикации в най-престижните международни медицински списания. Когато медицинско лице препоръча продукт от серията на Eau Thermale Avène, той се основава на тази експертиза, уникалност и качествата, които правят нашите продукти:
 

Успокояващи по природа

Да успокоим чувствителната кожа, обещание, което спазваме

Tolérance Extrême

Tolérance Extrême е отговорът на Дерматологични лаборатории Avène за всяка чувствителната кожа, която желае да се фокусира върху есенциалното. Тази серия е основана на патентована технология, известна като стерилна козметика, която гарантира, че кожата получава само това, от което наистина се нуждае.

Вижте всички продукти от серията XeraCalm A.D.

Cleanance

Борете се с несъвършенствата, а не с кожата ви!
Cleanance, серия специално разработена за почистване и хидратиране на мазна кожа, склонна към несъвършенства. Регулира баланса на кожата и възвръща нейната гладкост.

Вижте всички продукти от серията Cleanance.

XeraCalm A.D

Високоефективно облекчение за суха кожа със сърбеж. Кожата е моментално и дълготрайно успокоена в пълна безопасност. Това е мисията на XeraCalm A.D, с биотехнологична ативна съставка I-modulia, извлечна директно от Термална вода Avène.

Вижте всички продукти от серията XeraCalm A.D.

Историята на Термална вода Avène

Eau Thermale Avène е бранд създаден през далечната 1990 год., а днес може да бъде открит в повече от 100 страни по целия свят. Avène е една прекрасна история, която започва от малко село в Южна Франция. И въпреки че днес марката е известна по целия свят, тя е част от една още по-дълга история, която датира от почти четири века. И това е историята, която ще ви покажем на следващите кадри.
 

Вижте видеото
Изпрати по е-мейл

Всяка кожа има специфични нужди,
открийте Вашия ритуал за грижа Eau Thermale Avène.

Започнете сега
  • Препоръчани продукти, за състоянието на Вашата кожа
  • Достъп до Вашите предпочитани продукти и коментари
  • Регистрирайте Вашите покупки, за да възнаградим Вашата лоялност
Регистрирайте се сега

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил

You can't post more than one comment on a product

Направете коментар

* Задължителни полета

Моята регистрация

-Ден
-Месец
-Година

Всички марки на групата Pierre Fabre:

*Задължителни полета

Благодарим Ви за споделеното мнение!

Вашият коментар е в процес на одобрение от администраторите и ще бъде публикуван веднага след одобрение.