COUVRANCE Коригиращ молив за вежди-светъл

Регулярен продукт

Предефинира - Извайва - Грим

Подходящ за оформяне и коригиране на формата на веждите и естествено коригиране на малките несъвършенства .

Формула с висока толерантност

Подчертава очите, оформя веждите, разкрасява.

Молив

Може да се използва за Възрастни - Хора - подложени на противораково лечение или след лечение

Произведено в Франция

ПРИЛОЖЕНИЕ
ПРИЛОЖЕНИЕ

Подчертава красотата на всички, дори тези с най-чувствителната кожа.

Честота на използване

Ежедневно

Начин на употреба:

Нанесете с леки движения отдолу нагоре, фиксирайте с полупрозрачна или озаряваща пудра-мозайкаc, а след това разнесете с четката за разпределяне на цвета и постигане на естествен резултат.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ
КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Гама от продукти за коригираща грижа, които играят с цветовете и коригират всички видове несъвършенства.

Тестван в Центъра за дерматологични проучвания. Използва се в ателието за коригиращ грим в Хидротерапевтичния център Avène : Изцяло отдаден на чувствителната кожа, хидротерапевтичният център предлага на посетителите освен термални процедури и безплатни образователни и информационни програми : медицински конференции, кръгли маси и ателиета. Ателието за коригиращ грим обучава на специфични техники предназначени за прикриване на кожни несъвършенства, на лицето или тялото, за жени и мъже. Couvrance се е наложила като специализирана серия за корекция чрез цвят, както за лека корекция (малки зачервявания, тъмни кръгове...), така и за по-сериозни (след хирургична намеса, белези по рождение, розацея, витилиго, изгаряния и др.).

СЪСТАВКИ СЪСТАВКИ

Силно покритие за прикриване на постоянни или временни несъвършенства по веждите.

ETHYLHEXYL ISOSTEARATE. NEOPENTYL GLYCOL DIETHYLHEXANOATE. COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX (CERA CARNAUBA). EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA). CERESIN. KAOLIN. NYLON-12. PARAFFIN. MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE. ASCORBYL PALMITATE. TOCOPHEROL. MAY CONTAIN (+/-) IRON OXIDES (CI 77491). IRON OXIDES (CI 77492). IRON OXIDES (CI 77499). MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)

Препоръчваме на потребителите да проверяват систематично състава на продукта, преди да го закупят.

Пигменти

Пигменти

Висока концентрация на пигменти за интензивно покритие и естествен резултат.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Има ли притеснения или въпроси? Нашите експерти са тук, за да Ви помогнат.

За естествен грим на веждите ви препоръчваме да нанасяте два нюанса, за да създадете измерение.
Вземете трите референтни точки: началото, края и средата на веждата. (вижте диаграма?) Започнете с линията на веждите, като използвате светъл коригиращ молив в цвят „русо“. Фиксирайте с Couvrance Пудра-мозайка Прозрачна.
Наложете малки линии с „кафявия“ молив за вежди, за да създадете контраст и измерение и по този начин да имитирате вежди.
Поправете отново с Couvrance Пудра-мозайка Прозрачна, за да бъде цветът по-естествен.

С възрастта опашката на веждата изтънява. Нашият съвет: изберете молива за вежди, който е най-близък до естествения ви нюанс. Започнете от най-високата точка на веждата си и я удължете с малки движения. Подмладяващият ефект е гарантиран!

Не се притеснявайте, ако дизайнът на веждите ви не ви допада, можете да коригирате линията, направена с молива за вежди, благодарение на „гумичката“ на гримьора: напоете памучна клечка с основа, след което „изтрийте“ линиите от молива, които не ви харесват.

Обратно към началото