CLEANANCE

ПОБЕДЕТЕ АКНЕТО

Изчистването на акнето и пъпките е мисия, която приемаме много сериозно. А продуктите за грижа за кожата Cleanance продължават да демонстрират 30-годишния ни ангажимент към всички типове кожа, склонни към акне.

Почистване, коригиране, поддържане или разкрасяване на мазна или склонна към акне кожа при тинейджъри или младежи: пълна гама, която гарантира ефективност и висока толерантност, независимо дали самостоятелно или в комбинация с лечение по лекарско предписание. Не се отказвайте, Cleanance е отличен съюзник в тази борба!

CLEANANCE A.H.A Ексфолиращ серум

CLEANANCE A.H.A Ексфолиращ серум

ЕФЕКТ "НОВА КОЖА" И ГРИЖА ПРОТИВ НЕСЪВЪРШЕНСТВА

  • Ефект "нова кожа" след 10 дни¹ 
  • Намаляване на несъвършенствата, порите и следите¹ 

CLEANANCE A.H.A Ексфолиращ серум е първият серум с естествени киселини, по-мощни от салициловата киселина.2 
Съдържащ само 10 съставки, 99,8% от които са с естествен произход, CLEANANCE A.H.A Ексфолиращ серум е щадящ за чувствителната кожа. 

ОТКРИЙТЕ
CLEANANCE A.H.A Ексфолиращ серум

ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

Върху остатъчни следи и несъвършенства

10 дни

Усъвършенствана текстура на кожата след 10 дни¹

1,5x

по-ефективен от салициловата киселина²

99%

съставки с натурален произход

1 - Тест в реални условия – 74 доброволци – сутрешно и/или вечерно приложение
2 - Тест ex vivo, модел върху експлант, сравняващ действието на млечна + янтарна киселина спрямо салицилова киселина, в сравними концентрации върху твърдостта на роговия слой на кожата
 

CLEANANCE

ГРИЖА ЗА НЕСЪВЪРШЕНСТВА

Cleanance Comedomed Концентрат срещу несъвършенства

  • Намалява пъпките и черните точки след 7 дни3
  • Ограничава повторната поява на нови несъвършенства

Cleanance Comedomed е добър начин за борба с несъвършенствата и черните точки. За разлика от други продукти против несъвършенства, той не само намалява несъвършенствата, но и действа върху причината за тях, за да ограничи повторната им поява. Резултатът? Порочният кръг на пъпките е прекъснат! 
 

ОТКРИЙТЕ НЕГОВАТА ЕФИКАСНОСТ

ГРИЖА ЗА НЕСЪВЪРШЕНСТВА

ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

Грижата за моята кожа, най-важното за мен!

#1

Грижа за кожа, склонна към образуване на несъвършенства, продавана в аптеките и предписвана от лекари⁴

90%

Действие срещу повторната поява⁵

-45%

Несъвършенства след два месеца⁶

3 Проучване под дерматологичен контрол за толерантност и ефикасност с 51 участници, употреба на Cleanance Comedomed два пъти дневно в продължение на 56 дни. 4 Cleanance Comedomed 30 ml – №1 на пазара за антисеборейни продукти в аптеките. IQVIA Pharmatrend PharmaOne - Пазар 83A Антисеборейни продукти в аптеките във Франция - октомври 2019 година - в стойност. Cleanance Comedomed 30 ml – №1 в аптеките, на пазара за антисеборейни продукти, предписани от лекари. IQVIA-Xponent PharmaOne - във Франция, аптеки - месец: ноември 2019 г. - в стойност - пазарен обхват: Антисеборейни продукти (клас 83А). 5 Международно обсервационно проучване, 90% от пациентите са без рецидив на акне на 6-ти месец (според дефиницията за рецидив GEA ≥3, протокол изискващ включване на перорално или локално лечение), 48 участници, 2 приложения дневно на Cleanance Comedomed Концентрат в продължение на 6 месеца. 6 36 участници с леки до умерени несъвършенства. Сравнително клинично проучване (група, третирана два пъти дневно N=18), контролна група (N=18) в продължение на 56 дни.

CLEANANCE

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ ПРОДУКТ ЗА ПЪПКИ

Cleanance Почистващ гел

  • Формула за нежно почистване на кожата
  • Дългосрочно отстранява себума, лъщенето и замърсяванията

Почистването на лицето е в основата на грижата за кожата с несъвършенства! Cleanance Почистващ гел помага да се почисти и матира кожата, без да я изсушава. Той нежно отстранява замърсяванията, които допринасят за запушването на порите (прах, частици замърсяване, грим), и намалява излишния себум, който причинява пъпките, като оставя кожата чиста и свежа.
 

Почистване на кожата ми

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ ПРОДУКТ ЗА ПЪПКИ
От същата гама

ТОВА НЕ Е ВСИЧКО…

Открийте всички наши решения за мазна кожа с несъвършенства

Мицеларна вода

Мицеларна вода

Премахва грима - Матира - Почиства - Премахва грим и замърсявания

HOBO
CLEANANCE Матиращ аква-гел

CLEANANCE Матиращ аква-гел

Успокоява - Хидратира - Матира

CLEANANCE ДЕТОКСИКИРАЩА МАСКА-ЕКСФОЛИАНТ

CLEANANCE ДЕТОКСИКИРАЩА МАСКА-ЕКСФОЛИАНТ

Матира - Балансира - Намалява излишния себум

Търся продукт Cleanance, който да

CLEANANCE: ИНОВАТИВНА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

В сърцето на нашата серия

Comedoclastin™

Comedoclastin™

Ограничаване на превръщането на мастните фоликули в микрочерни точки.

Термалната вода Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Осигурява всички свои успокояващи и противовъзпалителни свойства.

Вижте повече

Дерматологична иновация срещу несъвършенства

Нова комедолитична активна съставка на растителна основа: COMEDOCLASTIN™

Иновация с патентовани* свойства, разработена изключително от лабораториите Pierre Fabre, Comedoclastin™ се извлича от семена на бял трън. 

Тази уникална активна съставка осигурява уникален отговор при третиране на леко до умерено акне. Намалява пъпките и ограничава повторната им поява, като действа на ключов етап от процеса на образуване на несъвършенства, още в дълбочина. Предотвратявайки формирането на микрокомедони в космено-мастните фоликули, като по този начин ограничава появата на несъвършенства

Научете повече

av_cleanance_page-gamme_2 577x675
ВАШАТА КОЖА

ВАШАТА КОЖА

Грижа за склонна към акне кожа при възрастни

Акнето е непредсказуемо: може да се появи отново през 30-те години или никога да не изчезне. Лечение, прикриване и предотвратяване на влошаването на състоянието: как да се грижите ежедневно за склонната към акне кожа на възрастните? Ние сме тук, за да обясним всичко.

Акне на 30 години: психологическо въздействие при възрастните
ВАШАТА КОЖА

ВАШАТА КОЖА

Психологическото въздействие на акнето върху възрастните

Мислехте, че сте приключили с акнето, а сега то се завръща. Както и при тийнейджърите, акнето при възрастните може да има значително психологическо въздействие. За щастие има решения, дори за хора над 30 години.

Акне на 30 години: психологическо въздействие при възрастните
av_cleanance_page-gamme_3 472x472

Cleanance HYDRA

Серия от компенсиращи продукти за хигиена и грижа за възвръщане на комфорта на изсушената от медикаментозно лечение кожа.

Лечението на тежко акне изсушава излишния себум и по този начин премахва пъпките. Понякога обаче има страничния ефект да изсушават кожата на лицето. Тази сухота е много неприятна и може да продължи или дори да се засили през целия период на лечение, което кара пациентите да спрат лечението твърде рано.

За да отговори по-добре на техните очаквания и да им осигури по-голямо удобство по време на лечението, Eau Thermale Avène разработи Cleanance HYDRA: Грижа, специално разработена за успокояване и възстановяване на кожата, отслабена от изсушаващи процедури.

 

CLEANANCE HYDRA

УСПОКОЯВАЩА ГРИЖА

Успокояващ крем

  • Намалява сухотата на кожата за повече комфорт
  • Немазна, кремообразна текстура

Благодарение на Cleanance HYDRA и неговото тройно действие върху епидермиса можете да възстановите комфорта на кожата си. Тази успокояваща подхранваща грижа възстановява хидролипидния филм, успокоява иритациите и намалява зачервяването, така че да можете спокойно да продължите лечението, предписано от Вашия дерматолог.

 

Хидратиране на кожата ми ежедневно

УСПОКОЯВАЩА ГРИЖА

ТЕСТВАНИ И ОДОБРЕНИ

Използвам изотретиноин за лечение на акне и кожата ми е особено суха, затова избрах Cleanance HYDRA. Този крем хидратира добре кожата и не оставя усещане за мазен ефект, като се абсорбира дълбоко в епидермиса. Препоръчвам го сутрин и вечер за хора, подложени на лечение срещу акне !

Виктория, на 26 години03.05.2019 г.

CLEANANCE HYDRA

НЕЖНО ПОЧИСТВАНЕ

Успокояващ измивен крем

  • Нежно почиства
  • Намалява усещането за дискомфорт

Почистване, но без раздразнение на кожата: това е предизвикателството, когато имате кожа, склонна към акне, вече изтощена от лечение срещу акне. Cleanance HYDRA Успокояващ измивен крем нежно почиства, успокоява и дълбоко подхранва кожата, подложена на изсушаващо и иритиращо кожата лечение. 
 

Отстранява замърсяванията

НЕЖНО ПОЧИСТВАНЕ

Пребори несъвършенствата! Чувствай се добре в кожата си!

Тинейджъри, млади хора, родители на тинейджъри: не сте сами, когато става въпрос за акне. Пъпките не трябва да предизвикват безпокойство, независимо от възрастта Ви. Повече от всякога Дерматологичните лаборатории Avène Ви подкрепят със серията за грижа за кожата Cleanance. 

И тъй като сме напълно наясно с психологическите последици, които те могат да имат, ние сме тук, за да третираме дори невидимите с просто око остатъчни следи 

За да Ви помогнем да живеете по-спокойно, ето няколко ежедневни съвета за всички възрасти, които могат да променят всичко!

Нашите съвети за ограничаване на обострянията на акне

Съвет 1: Нанасяйте редовно продукти за грижа

След като сте намерили подходящите продукти за Вашата кожа, най-важното е да ги нанасяте ежедневно. Последователността е синоним на ефективност! Нанасяйте продукта всеки ден след почистване на кожата. Ефективността означава и семпла програма! Не използвайте твърде много продукти. Поддържайте семпли ежедневни практики и резултатите ще бъдат още по-добри. 

 

av_cleanance_page-gamme_4 16:9 473 × 284
av_cleanance_page-gamme_6 473x284

Съвет 2: Отстранявайте грима си ежедневно

Можете да носите грим, когато имате пъпки, стига да използвате некомедогенен грим и да премахвате грима си ВСЯКА НОЩ! Малкото грим има няколко предимства: първо, имате възможност да прикриете несъвършенствата си, за да сте по-спокойни. Второ, когато носите грим, е много по-малко вероятно да си изтисквате пъпките! 

 

Съвет 3: Спортувайте

Няма тайна. За да се чувствате по-добре, е важно да постигнете душевно спокойствие. В този случай упражненията могат да се превърнат в най-добрия Ви приятел!   Упражненията подобряват здравето Ви, помагат Ви да спите по-добре, елиминират токсините и намаляват стреса. Всички тези добри практики допринасят за подобряване на качеството на кожата!

 

av_cleanance_page-gamme_5 473x266

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ОТНОСНО АКНЕТО И ГАМАТА CLEANANCE

Имате съмнение или въпрос относно акнето? Винаги сме тук за вас

Понякога това е вярно, особено в случаите на хормонално акне в тийнейджърска възраст. От друга страна, е възможно акнето да се запази и в зряла възраст. В този случай са засегнати предимно жени. Хормоналните промени (напр. бременност) са отключващи фактори за появата на акне, както и UV лъчите, прахът и замърсяването на въздуха - всички те могат да повлияят на акнето. Важно е да реагирате бързо и да не се колебаете да се консултирате със здравен специалист, за да получите добър съвет.

Когато става въпрос за белези от акне, превенцията е по-добра от лечението: отстраняването им е дълъг и скъп процес, включващ лазерни процедури, химичен пилинг, микродермабразио... Ето защо най-добрият вариант е да имате добре адаптирана и ефективна рутинна грижа против несъвършенства. Колкото по-малко са несъвършенствата, толкова по-малко са белезите!
За щастие има продукти за грижа за кожата с двойно действие, които намаляват пъпките, намаляват хиперпигментацията на тъмните петна и намаляват леките белези, като например Cleanance WOMEN Изглаждащ нощен крем.

Носенето на маска може да доведе до "задушаване" на кожата, което я прави по-податлива на обостряния.
Нашите съвети: Хигиената е от съществено значение, както сутрин, така и вечер. Подсилете хидратацията на кожата, но с продукти за мазна или склонна към акне кожа, които овлажняват, като същевременно намаляват несъвършенствата и ограничават повторната им поява. И не забравяйте да носите чиста маска всеки ден, тъй като тя може да абсорбира козметиката и кремовете, което ще я направи по-дразнеща и комедогенна.

Playing YouTube videos requires the use of cookies in order to offer you targeted advertising based on your browsing For more information, please visit YouTube's « cookie » policy.

You have rejected Youtube's cookies and therefore you cannot view the video.

You can change your choices by clicking on « Cookie Settings » and accept Youtube's cookies to enable the video.

You can change this setting and withdraw your consent at any time.

¹Проучване проведено под дерматологичен контрол за толерантност и ефикасност с 51 участници, приложение на Cleanance Comedomed Концентрат два пъти дневно в продължение на 56 дни. 2Comedomed 30 ml - #1 на пазара на антисеборейни продукти в аптеките. IQVIA Pharmatrend PharmaOne - Пазар 83A Антисеборейни продукти в аптеките във Франция - октомври 2019 година - в стойност. Comedomed 30 ml - #1 в аптеките, на пазара за антисеборейни продукти, предписани от лекари. IQVIA-Xponent PharmaOne - във Франция, аптеки - месец: ноември 2019 г. - в стойност - пазарен обхват: Антисеборейни продукти (клас 83А). ²Международно обсервационно проучване, при 90% от пациентите не се наблюдават рецидиви на 6-ти месец (според дефиницията за рецидив GEA ≥3, протокол изискващ включване на медикаментозна терапия – перорално или локално), 48 участници, две нанасяния на Cleanance Comedomed Концентрат дневно в продължение на шест месеца ³36 участници с леки до умерени несъвършенства. Сравнително клинично проучване (група, третирана два пъти дневно N=18), контролна група (N=18) в продължение на 56 дни.

*Заявен патент

Обратно към началото