av_peau-cancer_patiente_16x9
Съдържание

Кожата ви по време на онкологично заболяване

title

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Повече от 380 000

нови случаи на раково заболяване всяка година във Франция¹

Повече от 9 от 10 пациенти

лекувани от рак на гърдата, получават дерматологични странични ефекти²

И все пак 1 от 3 пациенти

не се чувстват достатъчно информирани за възможните симптоми

1.Fondation ARC pour la recherche sur le Cancer [Френска фондация за изследване на рак]

2. Проучване: „Широко разпространение на дерматологични оплаквания при пациенти, подложени на лечение при рак на гърдата“ - Бразилско дружество по дерматология

3. Френски национален институт по рака

От много години насам лечението на рака става все по-ефективно и предлага на пациентите нови перспективи по отношение на прогнозата, развитието на болестта и качеството на живот. Тези терапевтични нововъведения обаче често са съпроводени със странични ефекти. 

Сухота, зачервяване, сърбеж... Някои видове лечение на раково заболяване са свързани с широк спектър от странични ефекти, засягащи кожата, косата и ноктите. Всеки ефект зависи значително от вида на прилаганата терапия. 
Тези проблеми могат да бъдат източник на дискомфорт и да променят значително качеството на живот както във физически, така и в психологически план. 
Изпитвате ли затруднение, когато се стигне до тази ситуация? Днес се предлагат много лесни за употреба козметични решения, които ви помагат да се справите с тези кожни проблеми. 

Нашият ангажимент е да ви помогнем да намалите и облекчите страничните ефекти от лечението на раково заболяване, да ви помогнем да възстановите живота си след приключване на лечението и да възстановите самочувствието си. 

title

ПОДРОБНО ПРЕДСТАВЯНЕ

Кожата ви по време на процедурите

av_peau-cancer_femme_application-produit_bras_1x1 472x629

Кожата ви по време на лечение на онкологично заболяване

Хирургията, лъчетерапията, химиотерапията и таргетните терапии могат да отслабят кожата ви. Зачервяване, иритирани обриви, косопад, сухота, сърбеж... Макар че повечето от тези неприятни усещания изчезват сами след края на процедурите, по време на лечението кожата ви трябва да бъде обгрижвана, за да се предотвратят тези странични ефекти. Как се грижите ежедневно за кожата си? Какви ежедневни грижи трябва да се предприемат, за да се облекчи ефектът от лечението? Следвайте съветите ни, за да възстановите комфорта на кожата и благополучието си. 

Кожата ви по време на процедури
av_peau-cancer_victoire_1x1 472x375

Живот след лечение на онкологично заболяване

Как да възстановите живота си след онкологично заболяване? Краят на лечението бележи преходен период, с който невинаги е лесно да се справим - между редовното медицинско проследяване и началото на нов етап. От поддържането на добра хигиена на кожата, до ползите от хидротерапия, ние ви помагаме да се възстановите след края на вашето онкологично лечениео , до справянето със страничните ефекти, които могат да продължат, и връщането към работата или връзката ви. 

Живот след лечението?
AV_post-cancer-patient-woman 472x375

Нашите ангажименти

Вече 30 години марката Eau Thermale Avène ви помага да се грижите за кожата си. Нашата цел е да ви помогнем да подобрите качеството си на живот. Това желание е от особено значение за онкологичното лечение. Eau Thermale Avène е ангажирана с онкологията, като подкрепя пациентите и здравните специалисти както на място, така и в социалните медии.

Ангажиментите на марката

Нашите дермо-козметични решения за грижа за кожата по време на онкологично заболяване

Продукти за грижа на Eau Thermale Avène, предназначени за последваща грижа при изсушаващи и/или иритиращи ефекти вследствие лечението на онкологично заболяване - подобряване комфорта на кожата и качеството на живот
av_tolerance_control_soothing-skin-recovery-balm_front_40ml_3282770138856
Eau Thermale Avène предлага разнообразни начини за информиране и подкрепа по време на целия период на лечение - от диагностицирането до лечението... и след това. Нашата мисия е да ви осигурим трайно облекчение и да възвърнем самочувствието ви. Серията Tolérance CONTROL
Обратно към началото