За успокоена кожа и възстановен комфорт в ежедневието
За здравето на чувствителната кожа

За здравето на чувствителната кожа

За успокоена кожа и възстановен комфорт в ежедневието

Макар че ползите от Термалната вода Avène дълго време са били необясними, в продължение на повече от 30 години нашите проучвания научно доказват нейните успокояващи свойства. Всеки ден ние влагаме тази изключителна активна съставка и нашата дерматологична експертиза за грижа за вашата чувствителна кожа в Хидротерапевтичния център Avène и в нашите продукти за грижа за кожата, за да успокоим кожата ви и да върнем комфорта на Вашето ежедневие..

ИЗВОРА НА НАШАТА ИСТОРИЯ

При извора на нашата история се случва и срещата между природата и човека. Термалната вода Avène се използва през вековете. Ефикасна активна съставка, която е в основата на нашата марка Eau Thermale Avène, създадена през 1990 година и предназначена за чувствителна кожа. 

Научете повече за нашата история

 

Хидротерапевтичният център Avène

Специализиран в дерматологията и разположен в непосредствена близост до извора в регионалния природен парк Горен Лангедок, хидротерапевтичният център поставя на изпитание научния термализъм: свързва термалната вода с научните изследвания и провеждането на процедури под лекарски контрол. Пациентите могат да се възползват от индивидуална програма с процедури и семинари, водени от екип от експерти, които им показват редица методи и техники, които да улеснят ежедневието им.
Почивка сред водата и природата, за пълното ви възстановяване.

AV_instit-water-labo-science-hd

 

Научните данни зад
Термалната вода Avène

Качествата на Термалната вода Avène са научно доказани. Повече от 150 фундаментални и клинични проучвания и повече от 50 публикации в международни медицински списания потвърждават нейните успокояващи, антииритативни и омекотяващи свойства.
Иновативни постбиотични активни съставки са разработени на основата на нейната уникална микрофлора, за да осигурят решения, адаптирани към нуждите на най-чувствителната кожа.
Нашите изследователски екипи продължават да проучват уникалността на тази вода с помощта на опита и знанията, натрупани през последните 30 години.

 

Обратно към началото