av_instit-sensicure8-shower-hdrvb 1735x477 16x9

ПОВЕЧЕ ОТ ВОДА ИЗТОЧНИКЪТ НА НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ. Четири неща, които трябва да знаете за Термалната вода Avène

След като е изминала дълъг подземен път в продължение на повече от 50 години, обогатена с минерали и микроелементи в контакт с Доломитите, срещайки се с наследствената микрофлора Aquaphilus Dolomiae, източник на активни вещества, Термалната вода Avène излиза на повърхността с уникален състав.

1. Много повече от минерална вода

Перфектният баланс на калций и магнезий, неутралното PH, богатството на силикати биологично активни вещества я превръщат във вода с успокояващи и лечебни свойства за най-чувствителната кожа. Тя е единствената в света с този специфичен състав. Това е разликата между термалната вода и минералната вода.

2. Извор на постбиотични активни съставки

Оригинална и специфична микрофлора, наречена Aquaphilus Dolomiae, произвежда балансиращите, противовъзпалителни и антииритативни активни вещества в Термална вода Avène.

Нашите изследователи ги проучват непрекъснато в продължение на 18 години. Благодарение на техния биотехнологичен опит са разработени три мощни постбиотични активни съставки с целенасочена ефикасност.

av_aquadolomiae_microscope_website 1x1

Тук не става дума просто да вземем термалната вода и да я използваме. Искаме да се погрижим за нея.

Сандрин Бесу-ТуяРъководител на Центъра за изследване на водата и директор на Изследователска и Развойна дейност на козметиката – и продуктите за лична хигиена
AV_Institutional_Instagram_Post_Quarter3-2018_Hydrotherapy baths and treatment_Low-resolution_2 473x473

3. Известни и признати добродетели

Резултатите са налице: количествено изразени, обяснени, доказани. Повече от 150 научни изследвания потвърждават нейната ефективност. Всеки сезон в Хидротерапевтичния център Avène идват над 3000 пациенти от всички възрасти с тежки дерматологични заболявания като склонна към атопия кожа, псориазис или вторични ефекти, свързани с онкологично лечение.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-compress-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-water-massage-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-sensicure5-hdrvb-square_368x460</span>

4. Натурално бижу с висока степен на защита

Laboratoires Dermatologiques Avène обръщат най-голямо внимание на целия импувиум Авен, в сърцето на Националния природен парк Горен Лангедок.

Привилегия е да притежаваш такъв ресурс. Затова е естествено да се грижим за него и да го запазим за бъдещите поколения.

Открийте тайните на импувиума Авен

av_instit-impluvium-forest-hdrvb-square 1x1
Обратно към началото