Въздейства върху основните причини за стареенето на кожата, като стимулира клетъчната регенерация.

Въздейства върху основните причини за стареенето на кожата, като стимулира клетъчната регенерация.

Hyaluron Activ B3

Въздейства върху основните причини за стареенето на кожата, като стимулира клетъчната регенерация.

През 2022 г.дерматологични лаборатории Eau Thermale Avène въвеждат иновации с подход, който революционизира анти-ейдж грижата : действа директно върху причините за стареенето, вместо просто да коригира признаците на стареене на кожата. 
След шестгодишни изследвания разработихме грижа за кожата, насочена към стареещите клетки, т.е. клетките, които, когато се разрушават , стимулират процеса на стареене около тях. 
Новата серия Hyaluron Activ B3 стимулира клетъчната регенерация за постигане на трайни резултати благодарение на комбинацията от 2 активни съставки, които увеличават дълголетието на клетките : ниацинамид и хиалуронова киселина.

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

Въздейства върху източника на стареене на кожата и стимулира клетъчната регенерация

HYALURON ACTIV B3

РЕГЕНЕРИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ

Крем за клетъчна регенерация Hyaluron Activ B3

  • Богат на хиалуронова киселина и ниацинамид
  • Изглажда и коригира бръчките 
  • Отлична основа за грим. 

Кадифена, гладка и нежна , тази грижа изглажда и придава незабавен блясък на кожата. Със съдържанието си на ниацинамид той действа върху основната причина за стареенето на кожата и удължава жизнения цикъл на клетките*.

Иновативността на продукта се крие и в екологичния му дизайн: стъкленото бурканче може да се пълни отново и да се рециклира. 
in vitro тест, с ниацинамид

Ревитализиране на кожата ми
РЕГЕНЕРИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ
title

ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

Моята грижа за кожата, най-важното за мен!

97%

По-стегната кожа¹

92%

Натурални съставки

15 дни

за регенериране на кожата²

HYALURON ACTIV B3

СЕРУМ-КОНЦЕНТРАТ С ИЗПЪЛВАЩО ДЕЙСТВИЕ

Hyaluron Activ B3 серум-концентрират изпълващ серум

  • Концентрат на хиалуронова киселина и ниацинамид
  • Стягащ ефект за кожата след 15 дни*.

Ефективна формула с висока толерантност, съдържаща само 8 съставки, 99,5% от които са активни съставки, което позволява нанасяне дори върху деликатни зони като околоочния контур.

Със свежа и лека текстура, тя попива незабавно, за да разкрие видимо по-стегната и по-попълнена кожа.
*In vitro тест с ниацинамид

Изпълваща грижа за кожата ми
СЕРУМ-КОНЦЕНТРАТ С ИЗПЪЛВАЩО ДЕЙСТВИЕ

HYALURON ACTIV B3

РЕГЕНЕРИРАЩА НОЩНА ГРИЖА

Многофункционален нощен крем Hyaluron Activ B3

  • Богат на ретиналдехид(10 пъти по-активна молекула от ретинол)
  • Активира синтеза на колаген
  • Дълбоко укрепва и регенерира кожата

Това е нощният крем, от който се нуждаете. Истинска нощна грижа за кожата, с деликатно ароматизирана текстура, която осигурява комфорт на кожата. След 2 седмици тя е възстановена, по-стегната и бръчките са намалени.

% удовлетворение, 70 потребители.

Възстановява кожата в дълбочина

РЕГЕНЕРИРАЩА НОЩНА ГРИЖА

ТЕСТВАНИ И ОДОБРЕНИ

Този крем е истинско средство за подобряване на блясъка на кожата ми! Кадифената му текстура е приятна и най-вече нелепнеща, с видим изглаждащ ефект при нанасяне. Използвам го след изпълващия серум и кожата ми се чувства комфортно през целия ден. Кожата ми го понася перфектно, което е рядкост за ефективна анти-ейдж грижа.

Ан, на 46 години07.07.2022 г.
От същата гама

ТОВА НЕ Е ВСИЧКО…

Открийте други наши продукти

BEST SELLER
HYALURON ACTIV B3 Грижа за околоочен контур с тройно действие

HYALURON ACTIV B3 Грижа за околоочен...

Намалява видимостта на дълбоките бръчките - Намалява подпухналостта - Намалява тъмните кръгове

ИНОВАТИВНА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

В сърцето на нашата серия

Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло

av_anti-age_ingredient_acidehyaluronique_baspoids_1-1

Малкият ѝ размер прониква в кожата, като я зарежда с натурална хиалуронова киселина, която помага за стягане, изпъване и запълване на бръчките

Вижте повече

Ниацинамид

av_ingredient_niacinamide_1x1

Известен още като витамин В3, той стимулира клетките и удължава тяхната продължителност на живот, за да регенерира кожата в дългосрочен план. Намалява бръчките и хиперпигментациите на кожата и подобрява нейната еластичност.

Вижте повече

Цялостно действие за структурата на кожата

Действайте върху източника на стареене на кожата: клетъчното стареене

Hyaluron Activ B3 е научна иновация, основана на световно откритие: клетъчното стареене. В дълбочина на кожата нашите клетки са като истинска сила на младостта. Година след година този двигател се забавя и клетките губят способността си да се обновяват. В резултат на това те стават по-малко активни (т.е. остаряват) и разпространяват това явление около себе си. По този начин се ускорява стареенето на кожата.  

Дерматологичните лаборатории Eau Thermale Avène са убедени, че ключът към ефективната противостарееща грижа се крие както в третирането на на причината за стареенето на кожата, така и в повлияване на признаците на стареене. 

Нашите изследователи работиха с PR Lemaitre, световен специалист в областта на борбата със стареенето, за да намерят начин да забавят този процес на клетъчно стареене. Резултатът е изключителна комбинация от мощни активни съставки, които действат в дълбочина на стареещите клетки и стимулират клетъчната регенерация. 
Тази нова серия грижа за кожата не съдържа полемични съставки и е съставена от поне 90% натурални съставки. Не забравяйте и нашата Термална вода Avène, която осигурява успокояващи и омекотяващи свойства, необходими за чувствителната кожа. 
 

 

av_xeracalm-ad_page-gamme

Често задавани въпроси

Имате въпрос или притеснение? Винаги сме тук за вас

Грижата за кожата Hyaluron Activ B3 е предназначена за жени, при които се наблюдават признаци на стареене на кожата. Действа върху причините за стареенето, като стимулира клетъчната регенерация, за да коригира бръчките и да увеличи стегнатостта и блясъка на кожата. Ако забележите тези признаци на стареене по лицето си, грижата за кожата с Hyaluron Activ B3 е за вас.

Продуктите Hyaluron Activ B3 са разработени така, че да сведат до минимум риска от алергични реакции. Ако обаче вашата кожа е нетолерантна и склонна към алергии, Ви , препоръчваме да използвате продукти от серията Tolérance Control . Във всеки случай препоръчваме да се обърнете към дерматолога си за съвет.

Мулти-интензивния нощен крем, Hyaluron Activ B3 е с немазна текстура и некомедогенен, така че този крем е подходящ за всички типове кожа.

1Инструментална оценка 2 месеца след нанасянето на крема за клетъчна регенерация Hyaluron Activ B3 3 при 41 потребители
2Резултати, получени при самооценка на 65 потребители след прилагане на
клетъчна регенерация Hyaluron Activ B3 в 1 приложение/ден.

Обратно към началото