av_anti-age_ingredient_acidehyaluronique_hautpoids_16-9
ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Съставкa ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Биомиметична съставка, която се среща естествено в кожата и може да я хидратираи попълва.

Хиалуроновата киселина е молекула, която се среща естествено в организма. Притежава две изключителни свойства: хидратира ипопълва.

В зависимост от молекулното си тегло хиалуроновата киселина привлича водните молекули, намиращи се в кожата. Той е в състояние да задържи 1000 пъти повече вода от теглото си, което му придава мощни хидратиращи свойства. Кожата ви се насища с вода, което я прави интензивно хидратирана и по-комфортна.
В зависимост от молекулното си тегло, хиалуроновата киселина има и свойства против стареене. Дермата, която се намира под епидермиса, е естествено съставена от хиалуронова киселина. Колкото повече е кожата, толкова по-жизнена и по-пухкава е тя. За съжаление с възрастта производството на тази молекула намалява. Като съставка хиалуроновата киселина в комбинация с вода е в състояние да запълни пространствата между клетките, поради което е известна със своите свойства против стареене.

av_tolerance_juliet_3971-1x1

Хидратираща хиалуронова киселина

Ключовата съставка за естествено и интензивно хидратирана кожа

Тялото ни е съставено от 60% вода. Тя циркулира в кръвта, преди да се изпари през епидермиса. Именно тази вода придава на кожата ни еластичност. Когато кожата ни е дехидратирана, тя става суха, набръчкана и неприятна. Тук се намесва хиалуроновата киселина. Тази чиста и естествена молекула осигурява задържането на вода в тялото ни, за да го хидратираежедневно, да възстановява еластичността на кожата и да укрепва нейната бариера. 
В нашите продукти с Термална вода Avène използваме естествена хиалуронова киселина, която е изключително чиста и има високо молекулно тегло. Тя образува защитен филм върху повърхността на епидермиса, като естествена бариера, която улавя водата и не ѝ позволява да се изпари през епидермиса. Тази форма на хиалуронова киселина естествено защитава кожата от външни агресори, като същевременно осигурява дълготрайна хидратация.

Ако редовно използватепродукти за грижа за кожата и кремове с хиалуронова киселина, кожата ви ще бъде трайно хидратирана и по естествен начин ще възвърне своята еластичност и мекота.

Кожата ни е интелигентна и се грижи сама за себе си. За да се погрижим за всички типове кожа, доказахме, че имитирането на нейните компоненти осигурява максимални ползи: хидратиращата сила на имитиращата формула надхвърля тази на традиционната формула.

Катя Равард
Новият TOLÉRANCE HYDRA-10

Новият TOLÉRANCE HYDRA-10

Хидратиращ крем, богат на хиалуронова киселина без консерванти, формулиран само от 10 съставки със 100% естествен произход, за да ви гарантира 48-часова интензивна хидратация.

Открийте
Обратно към началото