Кремове

Кремове

Независимо дали става въпрос за крем за тяло, крем за стъпала или крем за крака, редовното нанасяне на овлажняващ крем за тяло е от съществено значение за поддържане на кожата Ви красива и спокойна всеки ден. Открийте нашите продукти за грижа за тялото.

Филтриране на продуктите
Филтриране на продуктите

6 резултати "Кремове"

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Защо използвате крем за тяло?

Кожата постоянно е подложена на външни агресори като триене, температурни промени и излагане на слънце. Хидролипидният филм, който образува кожната бариера и предпазва тялото ни от външния свят, се нарушава. Това води до появата на несъвършенства и проблеми като суха кожа, петна, сърбеж, причинен от сухота, червени петна, опъване и др.  

Следователно ролята на кремовете за тяло, както и на кремовете за лице, е да подсилят хидролипидния филм и да осигурят липсващото подхранване. Това е превантивна мярка против някои дерматологични състояния, които могат да бъдат причинени от дехидратация, а също и против стареенето на кожата.

Като допълнителен бонус кремовете за тяло укрепват епидермиса за сезонните промени, като намаляват сухотата на кожата, засилват тена, и оставят кожата копринено гладка.

Кой крем за тяло да избера?

Изборът на крем за тяло, разбира се, зависи от нуждите на отделния тип кожа. Грижата за тялото ще се различава при сухата кожа в сравнение с мазната кожа на гърба. Вашите несъвършенства и проблеми също са водещи при избора на крем.

Ако се съмнявате за подходящия за Вас крем, не се колебайте да попитате за съвет Вашия фармацевт или дерматолог.

При избора на крем за тяло могат да се вземат предвид и други параметри:

  • Зоната на тялото, която трябва да се третира: нашите продукти могат да се използват и като кремове за крака, а сме разработили и кремове за ръце , адаптирани към многобройните натоварвания, на които могат да бъдат подложени.
  • Сезонът: Cold Cream Крем е разработен така, че да издържа на вода и студено време, за да предпазва цялото семейство през зимата. Може да бъде подходящ и за суха кожа през цялата година, особено в локални зони на тялото.

Открийте и други текстури за грижа за тялото като например балсам за тяло, лосион за тяло, масло за грижа за кожата, всички със специфично действие (подхранващо, обгръщащо, подхранващо и т.н.).

Ако възнамерявате да излезате на слънце или просто да се разхождате на слънце, а UV индексът е по-висок от две, заменете подхранващия или овлажняващия си крем с слънцезащитен крем с SPF, адаптиран към тена на кожата Ви.

Как нанасяте крема си за тяло?

Кремове за тяло трябва да се нанасят редовно, дори ежедневно, върху чиста кожа. С други думи, правете го след душ, сутрин и/или вечер. Уверете се, че сте избрали душ гел, който е подходящ за нуждите на Вашата кожа.

За да увеличите ползите от крема за тяло, препоръчваме да използвате скраб за тяло веднъж седмично.

Нанесете хидратиращия крем по цялото тяло, като се съсредоточите върху грубите и сухите участъци. Не забравяйте да масажирате нежно повърхността на кожата, за да подобрите усвояването и да стимулирате кръвообращението.

Завършете козметичната процедура на тялото си с фино пръскане на успокояващата и антииритативна Термална вода , преди да нанесете крем за тяло. Това ще подобри ефективността на продуктите за грижа за тялото.

Обратно към началото