Грим за устни

Грим за устни

Открийте нашите Разкрасяващи балсами за устни - нашите продукти за устни, които съчетават цвета на червило и комфорта на балсам за устни. Цвят, подхранване и блясък за подобряване на състоянието дори на най-чувствителните устни.

3 резултати "Грим за устни"

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Как да изберете подходящото червило за Вас?

Защо да избера тониран балсам за устни?

Символ на женственост, който подчертава красотата на усмивката Ви, червилото е основен продукт за грим. Тази малка част от лицето ни обаче е подложена и на външни агресори, което води до напукване или изсушаване на устните. Точно обратното на бляскавия ефект, който търсехме!  

За да се справи с този проблем, Eau Thermale Avène разработи продукт за устни "две в едно", който овлажнява и същевременно придава на устните Ви цвят.

Изключително лесен за нанасяне, той е идеален за жени, които търсят естествен грим и нотка цвят за устните си.

Couvrance Разкрасяващи балсами за устни съчетават пигмента на червило, грижата на балсам за устни и блясъка на гланц за красива уста всеки ден. Формулата им с висока толерантност, без аромат и със слънцезащитен фактор SPF 20 е подходяща за чувствителни и раздразнени устни.

Като допълнителен бонус, те са устойчиви на вода, размазване и пот, за да се носят дълготрайно по време на всички разходки!

Какъв цвят червило да избера?

Цветът на продукта за грижа за устните на Couvrance се определя от тена на кожата, настроението и грима на очите Ви:

Как нанасяте продуктите за устни?

За да улеснят ежедневието на бързащите жени, Couvrance Разкрасяващи балсами за устни се нанасят директно със стик. Поставянето на червило никога не е било толкова лесно!

Разнесете цвета от центъра на горната устна, в областта на лъка на Купидон, към ъглите на устата. Повторете това за долната устна.

Няколко последователни нанасяния дават възможност за равномерно покритие и по-интензивна пигментация на устните. Идеален за подобряване на устните преди парти!

Ако все пак ръката Ви трепне, гримът на устните лесно се коригира с този трик на гримьора - напоете памучен тампон с фон дьо тен или коректор и изтрийте излишното количество.

За по-пълна визия очертайте устните си с Couvrance Коректор четка Бежов. Тази озаряваща четка, посветена на прикриване на несъвършенствата, ще озари ръба на устните Ви, за да им придаде допълнителен обем и да подобри трайността им.

И накрая продуктите за устни винаги изглеждат по-добре върху добре поддържани устни, отколкото върху увредени устни. Дори и червилото Ви да е избледняло, не пропускайте стъпката за премахване на грима вечер с нежен продукт за премахване на грим, подходящ за чувствителна кожа. Не се колебайте също така да подсилвате, подхранвате и овлажнявате устните си вечер или в неделя у дома с дебел слой балсам за устни.

Как правите така, че продуктите за устни да издържат през целия ден?

За да издържи червилото или Разкрасяващият балсам за устни през целия ден, ето няколко съвета за грим:

  • Очертайте устните си с Couvrance Коректор четка Бежов.
  • Можете също така да нанесете лек слой от фон дьо тена Couvrance върху цялата уста , за да осигурите основа , върху която червилото ще се задържи по-добре.
  • Напръскайте Термална вода на 20 см от лицето си, за да фиксирате грима върху устните и останалата част от лицето.

И накрая, Разкрасяващите балсами за устни са толкова практични, че след хранене или пиене можете бързо и лесно да ги коригирате .

Обратно към началото