Компактни крем-пудри Компактни крем-пудри

Искате да имате перфектен тен с естествен вид? Изберете фон дьо тен с висока покривност. Позволете си да бъдете завладени от компактната крем-пудра, която предлага висока степен на покритие и обещание за безупречен тен!

0 резултат "Компактни крем-пудри"

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Подходяща ли е компактната крем-пудра за мен?

Компактните крем-пудри са подходящи за всички жени и мъже със светла кожа, които желаят да коригират сериозни несъвършенства и/или да изравнят тена на кожата си. Покритието ѝ, което е по-голямо от това на течните фон дьо тени, е идеално за прикриване на малки нежелани несъвършенства и постигане на перфектен тен. Couvrance Компактни крем-пудри на са устойчиви на вода и пот и осигуряват дълготрайно покритие на белези, петна и кожни заболявания като псориазис по лицето и тялото.  

Върху лицето компактните крем-пудри могат да се използват в допълнение към течния фон дьо тен като коректор, за да прикрият определени зони и несъвършенства, които остават видими.

Couvrance Компактна крем-пудра се предлага в две текстури и шест нюанса, подходящи за различни типове и тонове кожа. С SPF 30 те осигуряват висока защита срещу UV лъчите на слънцето.

Как да изберете подходящата за Вас компактна крем-пудра на Eau Thermale Avène?

Изберете текстурата според типа на кожата си

Нашите лаборатории разработиха две компактни текстури на фон дьо тена, които се сливат перфектно с кожата Ви:

  • Матовият закомбиниранавършек предлага естествен ефект на "втора кожа" за нормална до чувствителна кожа благодарение на копринената си текстура и прахообразното матиращо покритие. Не съдържа масла и е некомедоногенен, подходящ е и за мазна и склонна към акне кожа.
  • Комфортният завършек осигурява меко и кадифено коригиращо покритие, без никакво стягане, за суха кожа и много суха кожа, благодарение на кремообразната си текстура.

Изберете подходящия нюанс за тена на кожата си

Компактните крем-пудри на Couvrance се предлагат в шест нюанса: Порцеланов, Натурален, Бежов, Пясък, Мед или Слънчев.

Нашият съвет за избора на правилния нюанс на крем-пудрата: съобразете се максимално с естествения цвят на кожата си. Твърде тъмният или светлият нюанс може да контрастира с други части на тялото, например с шията.

За да сте сигурни, че се доближавате максимално до тена на кожата си, най-добре е да направите тест върху зоната, която искате да коригирате. Ако става въпрос за лицето, нанесете малко крем-пудра върху челюстта, а не върху китката, тъй като тази зона е много по-светла от лицето.

Друг вариант е да нанесете малко от компактната крем-пудра върху месестата основа на палеца, между задната част на ръката и дланта на ръката. Тази област най-много наподобява тена на кожата на лицето Ви.

Как се нанася компактна крем-пудра?

На първо място, за да разнесете правилно крем-пудрата с висока покривност и да избегнете забележими ивици, препоръчваме да подготвите кожата си с рутинна грижа за лицето, подходяща за Вашия тип кожа. Почистването и нанасянето на овлажняващ крем помагат да поддържате кожата си красива всеки ден. Веднъж или два пъти седмично завършвайте процедурата си с нежен скраб.

Отделете малко количество от Couvrance Компактна крем-пудра с помощта на гъбичката, предоставена в кутията. С лека ръка нанесете тънък слой, без да създавате ефект на маска. Можете да използвате и четка за грим, например четка за фон дьо тен.

Когато нанасяте върху лицето, започнете с Т зоната (чело, нос и брадичка), която обикновено изисква повече крем-пудра за по-добро покритие. След това разнесете крем-пудрата, като плъзгате гъбата към контурите на лицето, без да забравяте шията.

Ако искате лека корекция на цялото лице, нанесете Компактна крем-пудра с гъбата с изглаждащи движения. Ако предпочитате по-пълно покритие, например на определени зони с несъвършенства, нанесете с гъбата върху зоните, които го изискват. Тя е подходяща за лицето, шията, гърдите и тялото.

За локални несъвършенства като малки петна от акне, тъмни кръгове или бръчки, можете да довършите корекцията на тези зони с Couvrance Коректор четка БежовCouvrance Коректори също са добро решение за коригиране на цветните несъвършенства.

Накрая подчертайте и фиксирайте грима си с една от Couvrance пудрите-мозайки, след което напръскайте с Термална вода

Не забравяйте да миете редовно гъбата за крем-пудра със сапун и вода или просто в пералната машина.

Обратно към началото