Дерматологични продукти, предлагащи оптимална толерантност за всички типове чувствителна, реактивна, нетолерантна или склонна към алергии кожа.

Tolérance

Дерматологични продукти, предлагащи оптимална толерантност за всички типове чувствителна, реактивна, нетолерантна или склонна към алергии кожа.

Ежедневието на реактивната кожа реагира неочаквано: тя реагира на всичко, дори на най-непредвидимите неща. Съществуват няколко вида чувствителност на кожата: случаи на тежка нетолерантност, при които свръхчувствителността е основно ограничение. И по-умерени случаи, в които тази чувствителност означава просто да се грижите за кожата, да я хидратирате повече и да ѝ осигурите комфорт и безопасност.

За щастие, има решения, с които да се погрижите за кожата си и да си възвърнете спокойствието!

av_tolerance_natsuko_295-2-1x1

TOLÉRANCE HYDRA-10

Кожата ви знае от какво се нуждае за дълготрайна хидратация. Нашите експерти възпроизведоха състава ѝ, за да създадат TOLERANCE HYDRA-10. 1ви биомиметичен хидратиращ продукт със 100% естествен произход, богат на хиалуронова киселина и термална вода Avène, за да възстанови кожата ви.

Липсва ли на кожата ви влага? Серията TOLERANCE HYDRA-10 от хидратиращи продукти е създадена за вас!  

Нашата биомиметична формула е съставена само от 10 съставки със 100% естествен произход, които вече присъстват в кожата ви, за да се възпроизведе нейният състав. 
TOLERANCE HYDRA-10 е в перфектна хармония с вашата кожа, запазва микробиома ви и осигурява 48-часова интензивна хидратация.

Основната му естествена съставка: хиалуронова киселина. Може да задържа 1000 пъти повече вода от теглото си: хидратира интензивно.

 

TOLÉRANCE HYDRA-10

БЕСТСЕЛЪР

TOLERANCE HYDRA-10 ХИДРАТИРАЩ КРЕМ

Идеален за дълготрайна хидратация на суха до много суха чувствителна кожа

  • Интензивно хидратира кожата в продължение на 48 часа
  • Запазване на микробиома
  • 100% натурален произход
  • 0% консерванти

Хидратиране на кожата ми

БЕСТСЕЛЪР
ХИДРАТАЦИЯТА, КОЯТО КОЖАТА ВИ Е ЧАКАЛА

Моята грижа за кожата, най-важното за мен!

48 часана интензивна хидратация
100%съставки с натурален произход
0%Консерванти на Sterile Cosmetics®

Знаете ли какви са ползите от биомиметичния крем?

Кожата знае какво е полезно за нея – тя знае как да се предпазва благодарение на естествената си бариера и знае от какво се нуждае, за да остане хидратирана. Така че естествено, това е най-добрият източник на вдъхновение за създаване на перфектните хидратиращи продукти.

Като черпят вдъхновение директно от състава на кожата, хидратиращите продукти на TOLERANCE HYDRA-10 запазват микробиома ви и се понасят отлично от кожата ви.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА БИОМИМЕТИКАТА
av_tolerance_natsuko_199-1x1 475x475

av_tolerance hydra-10_logo cosmetique sterile_2022

STERILE COSMETICS®

Гаранцията за ефективност и безопасност

За да отговори на високите изисквания за безопасност на чувствителната кожа, Лаборатории Pierre Fabre направиха революция в козметиката, като създадоха единствен по рода си процес: Стерилна козметика®. Това технологично постижение означава, че вече не са необходими консерванти. Съставът с минимално количество съставки, стерилизацията на продуктите по време на производствения процес и перфектно херметически затворената опаковка гарантират чистотата, безопасността и ефективността на нашите продукти.

Сериите Tolerance HYDRA-10 и Tolerance CONTROLE се облагодетелстват от това технологично постижение и гарантират най-високо ниво на безопасност и толерантност, от които чувствителната кожа толкова много се нуждае!

ОТКРИЙТЕ

УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

В сърцето на нашата серия

Хиалуронова киселина

av_anti-age_ingredient_acidehyaluronique_hautpoids_500-500

Може да задържа 1000 пъти повече вода от теглото си.

Термалната вода Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Осигурява всички свои успокояващи и противовъзпалителни свойства.

Вижте повече
av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Дерматологичната серия за грижа за кожата за контролиране на реактивността на свръхчувствителната, нетолерантна и склонна към алергии кожа.

Някои жени имат свръхчувствителна кожа: тя реагира на всичко... постоянно! Тези непредсказуеми кожни реакции са истинско препятствие в ежедневието.

Пощипване, зачервяване, опъване: това са симптоми за дискомфорт на кожата, причинен от дразнители, на които тя обикновено не би трябвало да реагира. Това е така наречената свръхчувствителност на кожата. Как можем да предвидим тези реакции, които не би трябвало да се случват? 

Дерматологични Лаборатории Avène разработи Tolérance CONTROL - серия, съставена от два иновативни продукта за грижа за кожата, които незабавно успокояват кожата и намаляват чувствителността ѝ в дългосрочен план.

Готови ли сте да спрете да позволявате на кожата си да определя реакциите Ви?

 

TOLÉRANCE CONTROL

ПОЧИСТВАНЕ С НАЙ-ГОЛЯМ РЕСПЕКТ КЪМ НАЙ-ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА

Нежен почистващ лосион

  • Почиства и премахва грима в една стъпка без необходимост от отмиване.
  • Не дразни кожата, без аромат
  • •99% съставки с натурален произход

С нежната си текстура този лосион се разтапя в кожата. С висока концентрация на Термална вода Avène, той нежно почиства и съхранява кожната бариера, ограничавайки усещанията за опъване и зачервяване .

 

Почистване на кожата ми

ПОЧИСТВАНЕ С НАЙ-ГОЛЯМ РЕСПЕКТ КЪМ НАЙ-ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА

TOLÉRANCE CONTROL

БЕСТСЕЛЪР

Успокояващ възстановяващ крем

  • Успокоява и намалява чувствителността на кожата в дългосрочен план
  • Интензивно хидратира и възстановява кожната бариера
  • •98% съставки с натурален произход

Свръхчувствителна ли е кожата Ви? Реагира ли при всяка възможност?
Кремът Tolérance CONTROL незабавно успокоява щипането, опъването и флъшовете. Формулата с висока толерантност е тествана върху кожа, склонна към алергии и гарантирано без аромати и консерванти Това е идеалният ежедневен съюзник за контролиране на непредсказуемите кожни реакции!

 

Успокояване на кожата ми

БЕСТСЕЛЪР
КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

Моята грижа за кожата, най-важното за мен!

30 секунди¹Време, необходимо за успокояване на кожата
-90 %²пощипаване
-70 %²чувствителност на кожата

Дерматологична иновация

Специално създадена активна съставка за свръхчувствителна кожа: DSENSINOSE™

Laboratoires Dermatologiques Avène предприе нова научна стъпка, като разработи биотехнологична активна съставка от трето поколение, получена от уникалната древна микрофлора (биологично наследство) на Термалната вода Avène: D-Sensinose™.

Първата ултрауспокояваща постбиотична активна съставка, способна да действа директно върху сензорните неврони в кожата, за да контролира свръхчувствителността на кожата.

 

av_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd 472x472

Нова „интелигентна“ формула

 

Нашите биомиметични формули перфектно имитират естествения състав на кожата, за да осъществят действието си в епидермиса. Всяка съставка действа целенасочено, с точната доза и на точното място. Тези формули от „следващо поколение“ предлагат интензивна хидратация и дълготрайно възстановяване на кожната бариера.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате въпрос или притеснение? Винаги сме тук за вас

Изборът на продукт, който е адаптиран към вашия тип кожа и е съставен от естествени за кожата съставки, е най-сигурният начин да си осигурите ефективна и естествена хидратация. Например хиалуроновата киселина – активна съставка, която естествено присъства в кожата, играе съществена роля за нейната хидратация, като задържа до 1000 пъти повече вода от теглото си. Ето защо тя е съставка, която трябва да се предпочита, за да се осигури естествена хидратация на кожата.

За дълготрайна и интензивна хидратация използвайте продукти, съобразени с вашия тип кожа. Спазвайте хидратираща процедура: почиствайте, ексфолирайте, хидратирайте и подхранвайте кожата си редовно, като удължавате ефекта от хидратацията с течение на времето.
Съветваме също така да поддържате тялото си хидратирано. Като пиете по 1,5L вода на ден и избягвате прекалено мазни, сладки или солени храни, увеличавате шансовете си за постоянно здрава и хидратирана кожа.

Свръхчувствителната кожа се проявява с повтарящи се неприятни усещания, като парене, опъване или флъшове/ зачервяване. Някои хора дори казват, че кожата ги "боли". Въпреки че са невидими с просто око, тези усещания могат да затруднят ежедневието.
Ако кожата ви изпитва дискомфорт, без да знаете защо, зачервява се лесно, когато излезете от душа, или се чувствате напрегнати при промяна на температурата, вероятно имате свръхчувствителна кожа.

Важно е да се грижите за кожата си ежедневно с подходящите козметични продукти. Уверете се, че избирате щадящи продукти с висока толерантност, без потенциално дразнещи или алергизиращи вещества и за предпочитане без аромати и консерванти.
За почистване и премахване на грима е по-добре да използвате формули без изплакване, за да избегнете изсушаващия ефект на течащата вода, което понякога е трудно. Също така Ви съветваме да избирате текстури, които могат да се нанасят директно с върховете на пръстите Ви, за да избегнете триенето, свързано с памучните тампони.

Както знаем, някои типове кожа не могат да понасят нищо. Благодарение на технологията Стерилна Козметика® ние премахваме всички видове консерванти от нашите формули.
Всички продукти на серията Tolérance са без аромати и се произвеждат в стерилна среда. Тяхната перфектно херметически затворена опаковка гарантира запазването им и ги предпазва от всякакъв риск от замърсяване след отваряне. Съдържат само основните съставки, необходими за тяхната ефективност, които са строго подбрани, за да гарантират оптимална толерантност и от най-чувствителната кожа.

1 Удовлетвореност на потребителите, 25 участници, 3 месеца, 2 нанасяния дневно. 2 Скала на чувствителност: оценка на клиничните и функционалните признаци на раздразнение на кожата, 25 участници. Резултатите се наблюдават веднага след нанасяне на Tolérance Control Крем. 3 Kинетика на индекса на хидратация (HI), 26 участници

*свързан със сухата кожа. 

Обратно към началото