Съставкa

Ниацинамид

Активната съставка против стареене на бъдещето
Мощен антиоксидант, ниацинамидът е водещата молекула в процеса на клетъчно стареене. Концентрирайте се върху съставката против стареене на бъдещето.
Наричан още витамин В3, ниацинамидът се съдържа естествено в организма ни. Той се съдържа и в някои храни от ежедневната употреба (месо, риба и зърнени храни). Тази молекула, пренасяна от съдовата система, помага на тялото ни да произвежда енергия и да възстановява ДНК. В организма обаче се съхранява много малко и с възрастта ефективността му намалява. Благодарение на мощните му антиоксидантни и защитни свойства проучванията показват, че скоро той ще бъде активната съставка на бъдещето за борба със стареенето, като ще надмине хиалуроновата киселина и витамин С.
Произход
Синтетичен
Източник
Европейски съюз

Описание на съставките

Ниацинамид с Термална вода Avène

av_ingredient_niacinamide_1x1 472x472

Концентрация 6%

Нашите екипи за формулиране разработиха концентрати за грижа за кожата с ниацинамид в серията Hyaluron Activ B3. Той осигурява ефективност срещу клетъчното стареене и по този начин срещу стареенето на кожата.
av_hyaluronactivb3_ingrid_173-1x1 472x472

Антиоксидантно действие

Със своята антиоксидантна сила той помага за възстановяване на кожата от уврежданията, свързани с UV лъчите, като забавя окисляването на клетките, атакувани от свободните радикали. Той помага за ограничаване на оксидативния стрес, който е основният фактор за появата на признаци на стареене.
av_hyaluronactivb3_ingrid_086-1x1 472x472

Увеличава продължителността на живота на клетките

Благодарение на увеличаването на продължителността на живот на кожните клетки с +50% се наблюдава видимо намаляване на фините линии и бръчките, както и подобряване на еластичността на кожата.

Ниацинамидът е водеща анти-ейдж активна съставка . Силно концентрирана, тази молекула действа срещу клетъчното стареене, за да намали признаците на стареене. В нашите продукти за грижа за кожата той е подходящ дори за чувствителна кожа.

Д-Р: АРИАДНА ОРТИЗ-БРЮГЕДерматолог
av_hyaluron-activ-b3_range_1_post_3282770153101_3282770153217_3282770153125_3282770153170_328277_H_16-9 472x472

Мощен комплекс против стареене с новата ни активна съставка Hyaluron Activ B3

Нашите екипи за научноизследователска и развойна дейност разработиха синергия от тези две активни съставки, за да забавят процеса на клетъчно стареене и неговото въздействие върху кожата. Ниацинамид, концентриран на 6%, в комбинация с чиста хиалуронова киселина от естествен произход, с високо и ниско молекулно тегло за оптимална хидратация и уникална комбинация, която действа директно върху източника на стареене на кожата.

Предотвратяване на стареенето на кожата

ЕЗИКЪТ НА КОЖАТА

Дешифриране на лексиката на експертите

Естествен процес на стареене на кожните клетки. С течение на времето клетките губят способността си да се обновяват; те отделят Проинфламаторни фактори и медиатори на стареенето и стават стареещи. Засегнатите клетки разпространяват това явление около себе си. По този начин се ускорява стареенето на кожата.

Млада клетка, която след прилагане на ниацинамид oстарява по-бавно и има по-дълъг живот.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Ниацинамид VS. Хиалуронова киселина: Коя е най-добрата активна съставка против стареене?

 

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина с високо и ниско молекулно тегло хидратира и изпълва кожата. Той също така помага за преодоляване на признаците на стареене, като намалява фините линии и бръчките и се бори със загубата на стегнатост.

Ниацинамид

Ниацинамидът действа и върху причините за стареенето на кожата. Той защитава клетките, увеличава продължителността на живота им и забавя процеса на стареене. Ето защо е подходящо да се комбинират тези две активни съставки за постигане на оптимален ефект против стареене.
 

ОТКРИЙТЕ ДРУГИТЕ НИ СЪСТАВКИ

Съставките в нашите продукти са внимателно подбрани заради тяхната ефективност.

Хиалуронова киселина

av_ingredients_acide-hyaluronique_1x1 260x260

Съставка, благоприятна за кожния микробиом, естествено срещаща се в кожата, която може интензивно да я хидратира и попълва.

Вижте повече

Термалната вода Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Благодарение на уникалното си минерално и биологично наследство, тя има успокояващи, възстановяващи и балансиращи свойства.

 

Вижте повече

Активен бакухиол

av_ingredient_sytenol-bakuchiol 500x500

Естествена активна съставка против стареене и мощна клетъчна възстановяваща ефикасност , толкова ефективен, колкото и ретинола.

Обратно към началото