Съдържание

Eau Thermale Avène се ангажира с вас

Вече повече от 30 години марката Eau Thermale Avène ви подкрепя. При лечението на онкологично заболяване ви помагаме да се грижите за кожата си, но нашата мисия далеч надхвърля това. Независимо дали сте пациент, или здравен специалист, ние ви предоставяме множество инструменти, които да ви информират и подкрепят, от диагностиката до лечението... и след това.

Eau Thermale Avène: ангажимент към онкологията

Eau Thermale Avène е марка, ангажирана с онкологията. Ние се стремим да подобрим качеството на живот на пациентите. Нашият подход: да ви подкрепяме всеки ден, за да се чувствате по-добре в кожата си и в живота си. Ето защо се грижим всеки продукт, който създаваме, да е напълно подходящ за вашия тип кожа. И ние сме тук, за да ви съветваме, подкрепяме и успокояваме по време на лечението и след него.

AV_post-cancer-patient-woman 472x472
av_tolerance control_cream_eretail_1_post_3282770138801_hd 472x472

Безопасността на нашите продукти е от първостепенно значение

Желанието ни да ви успокоим и да облекчим страничните ефекти от лечението е съпроводено с желанието да ви предложим козметична грижа, която е ефективна, безопасна и е с висока толерантност. Това включва: 

  • Строг подбор на суровините; 
  • Производствени стандарти, вдъхновени от тези в производството на лекарства, които далеч надхвърлят правилата, определени от здравните власти за козметиката;
  • Строги оценки, тестове и клинични проучвания, проведени под дерматологичен контрол върху пациенти, подложени на ракова терапия.

Eau Thermale Avène, близо до вас

Нашата мисия е да сме по-близо до вас. За тази цел подкрепяме местни участници, асоциации, стартиращи предприятия и специализирани центрове, които работят, за да ви придружат и да ви предложат практически съвети (поддържащи грижи, грим и др.), семинари (йога, софрология и др.), дискусионни сесии и др. Открийте всички наши национални и местни партньорства тук. 

Партньорства: Eau Thermale Avène се ангажира с онкологията

 

Общност, която е готова да ви изслуша

По време на изпитанието на онкологичното заболяване винаги е полезно да знаете, че не сте сами. За да можете да се доверите на нас, да споделите опита си, да получите помощ и да помогнете на другите, създадохме затворената група във Facebook „Mieux vivre le cancer“ (По-добър живот с онкологично заболяване). Подкрепяща общност, в която добротата позволява на пациентите, засегнати от болестта, и на техните близки да изкажат своите съмнения, въпроси и т.н. пред хора, които могат да ги разберат.

Група във Facebook

av_peau-cancer_communaute_social-media_facebook_groupe_1x1 472x472
Обратно към началото