eta_website_metavers_bluelight-summer_cover-desk 1440x500

БЕЗОПАСНО МЯСТО, НОВО ПРЕЖИВЯВАНЕ Открийте Avèneland, нашия чисто нов свят за игра в Roblox

ПРЕЖИВЯВАНЕ, КОЕТО НЕ ПРИЛИЧА НА НИКОЕ ДРУГО

Какво е Avèneland? 

Термалната вода Avène се установява в метавселената, за да Ви предложи уникално образователно преживяване, в което можете да се научите да разбирате кожата си, докато се забавлявате! 
С няколко думи, Avèneland е: 

  • Нов игрови свят в метавселената, достъпен в платформата Roblox, в който можете да се забавлявате и да откриете кожата и начина ѝ на работа.
  • Място, където да предизвиквате приятели с награди за печалба! 
  • Безопасна област, в която можете да говорите свободно и уверено за проблемите си с кожата, да разберете по-добре как работи кожата и да научите как да се грижите за нея.
  • Потапяне в естествения свят на термалната вода Avène, където дърветата, планините и водопадите са превърнати в невероятна игрална площадка за изследване.

 ВЛЕЗТЕ В AVÈNELAND

av_solaire_bleu_lisa_rose_2409-1x1

НАШАТА МИСИЯ: ИНФОРМИРАНОСТ ЗА СЛЪНЦЕЗАЩИТАТА

Винаги сме били ангажирани със защитата от слънцето.

За нас ученето чрез забавление е най-доброто оръжие за превенция още от най-ранна възраст. По-младите поколения са много наясно с опасностите от UVA/B лъчите, понякога дори повече от възрастните. 

Противно на общоприетото схващане, синята светлина не идва само от екраните. Всъщност тя се излъчва основно от слънцето! Излъчената радиация допринася за преждевременното стареене на кожата, подобно на това на UVA/B лъчите. Доказано е, че 25% от уврежданията на клетките се причиняват от синята светлина. За да поддържате здрава кожа през целия си живот, е важно да се предпазвате от слънцето с подходяща слънцезащита, която предпазва от тази синя светлина. 
 

Научете повече

Обратно към началото