НАШИТЕ ТЪРГОВСКИ ПАРТНЬОРИ

ИСТОРИЯ НА ДОВЕРИЕТО

Eau Thermale Avène се ангажира да продължи да изпълнява основната си мисия: да осигури на всеки тип чувствителна кожа по-добро качество на кожата и по-добър живот.

В продължение на повече от 30 години марката е изградила силна връзка на доверие със здравните специалисти, най-вече благодарение на своята визия и волята на своя основател фармацевта Пиер Фабр,. За да сме възможно най-близо до Вашите нужди и да реагираме по-добре на тях, можем да разчитаме на нашите исторически партньори (които са и ваши здравни партньори в ежедневието): фармацевтите.
Поддържането на тази силна и трайна връзка означава, че можем да ви предложим експертни и персонализирани отговори и винаги да намерим най-подходящата терапия с Eau Thermale Avène. Ефективен начин да бъдете винаги на разположение на кожата си!

Препоръчваме марката Eau Thermale Avène за цялото семейство и за всеки тип кожа, дори за най-чувствителната. Убедени сме в нейната ефективност и безопасност, което ни позволява да я препоръчваме с увереност всеки ден.

Pharmacie Centrale la Collégiale à Guérande

Дерматологични лаборатории Avène: неизменни партньори на фармацевта

Дерматологични лаборатории Avène и фармацевтите имат историческа връзка, най-вече благодарение на селективния канал за дистрибуция, възприет от марката Eau Thermale Avène, в който фармацевтът играе централна роля.

Програмите за грижа за кожата на Дерматологични лаборатории Avène се разпространяват в повече от 20 000 аптеки в цяла Франция.

Ангажираме се да подкрепяме и обучаваме фармацевтите, така че те да бъдат най-добрият посредник между марката и вас, особено за хората с най-взискателен тип кожа. Аптеката е място за изслушване и повишаване на осведомеността, идеално да отделите време да разберем нуждитеви и да намерим решения, които да успокоят вашата кожа. Именно това качествено изживяване искаме да поддържаме, докато работим в сътрудничество с фармацевти и консултанти.

av_thermal spring water_spray_social_12_post_3282779003131_hd 1:1  577 × 577
loc 2-2x
КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ? Винаги сме тук за вас

НАМИРАНЕ НА ТЪРГОВЕЦ НА ДРЕБНО

Онлайн аптека

Онлайн аптека

До теб във всеки един момент.

Вижте всички онлайн търговци

Къде мога да намеря своите продукти Eau Thermale Avène?

Отговаряме на Вашите въпроси

В аптеката има... фармацевти. Това означава, че има компетентни специалисти, обучени в областта на патологиите (включително кожните заболявания), които знаят как да прилагат подходящото лечение за тяхното излекуване. Партньорските аптеки на нашата марка са специално обучени от нашата мрежа от обучаващи да препоръчват нашите продукти. Моля, имайте предвид, че онлайн аптеките, които продават продукти Eau Thermale Avène, също са собственост на собственици на аптеки.

Не, Laboratoires Eau Thermale Avène принадлежат към категорията на дермо-козметичните лаборатории, т.е. лаборатории, които използват медицински изследвания за козметични цели, но за които не важат същите правни разпоредби като за медицинските лаборатории за пускане на пазара на техните продукти. Не се нуждаете от рецепта, за да си купите нашите продукти, въпреки че понякога те се препоръчват от лекари (дерматолози или общопрактикуващи лекари) или фармацевти.

Някои търговски обекти раздават мостри, но в ограничени количества, за да ограничат въздействието си върху околната среда. Когато посетите някой от търговските ни обекти, може да имате възможност да участвате в някое от редовните събития, организирани от нашите консултанти по красота.

Можете да извършите нашата онлайн диагностика на кожата! Отговорете на нашите въпроси, за да определите типа на вашата кожа и да откриете най-добрия режим на грижа за нея.

НАЙ-ВАЖНОТО ТОВА СИ ТИ

Събрахме няколко неща, които може да ви заинтересуват. Приятно четене!
Обратно към началото