b2_av_peaux-sensibles_femme_visage_16x9_v1
Съдържание

Чувствителна до свръхчувствителна кожа

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

67%

от жените смятат, че имат чувствителна кожа¹

30 години

средната възраст, на която се появяват първите симптоми на розацея²

Свръхчувствителността засяга предимно жени

1. Arcane Research 2018

2.Национално дружество за розацея

Чувствителната и свръхчувствителната кожа реагира непропорционално на определени фактори, които се превръщат в агресия за този тип кожа. Зачервяване, опъване, щипане или прегряване: чувствителната кожа може да реагира по този начин на промяна в температурата или на използването на дразнещ, лошо поносим козметичен продукт.

Когато имате свръхчувствителна кожа, дискомфортът е ежедневен и това се отразява на качеството на живот. Ако кожата ви е нетолерантна, тя вече не може да понася нищо и реагира внезапно и прекомерно по всяко време на денонощието. Ако е склонна към алергии, тя ще реагира бързо, причинявайки сърбеж и парене.

И в двата случая дискомфортът е реален! За щастие е възможно да успокоите и защитите чувствителната или свръхчувствителната кожа благодарение на продукти за грижа, адаптирани към високите стандарти на този тип кожа.

title

АНАЛИЗИРАНЕ

ПО-ДОБРО РАЗБИРАНЕ ЗА ПО-ДОБРО ОБЛЕКЧАВАНЕ

av_peaux-sensibles_irritations-cutanees_visage_1x1 472x472

Чувствителна кожа

Чувствителната кожа е едновременно деликатна и непредсказуема. Затова понякога е трудно да контролирате зачервяването, щипането или опъването на кожата на лицето.

Ето нашите съвети за това как да разберете по-добре кожата си и нейните реакции, за да си осигурите трайно облекчение
av_peaux-sensibles_visage_femme_europeenne_1x1 472x472

Свръхчувствителна и нетолерантна кожа

Хората със свръхчувствителна и нетолерантна кожа често имат чувството, че не могат да понасят нищо. От стандартните козметични продукти, през студа до замърсяването, всичко я раздразва. Този почти постоянен дискомфорт оказва реално влияние върху ежедневието.
 

Разберете причините за тази чувствителност и как да я отстраните
av_peaux-sensibles_acne_rosacee_1x1 472x472

Зачервяване и розацея

Достатъчно ли е малко стрес, за да станете червени като домат? Има ли широко разпространено или по-локално зачервяване по лицето ви? При хора, склонни към зачервяване или страдащи от розацея, зачервяването не е фатално.
 

Всичко за зачервяването и различните видове розацея

Нашите решения за чувствителна и свръхчувствителна кожа

Продукти за грижа за кожата Eau Thermale Avène, предназначени да ви накарат да се чувствате по-добре в неудобната ви кожа
AV_ Antirougeurs_Day Soothing Cream-Spray_social_post_3282770203554_HD
Antirougeurs Успокояващ крем SPF 30 успокоява, намалява и предотвратява зачервяването на кожата. Подходящ за чувствителна суха и много суха кожа. Кремообразната и кадифена текстура оставя кожата мека и хидратирана, с усещане за комфорт през целия ден. Открийте Antirougeurs JУспокояващ крем SPF 30
Обратно към началото