Скрий търсенето Продуктова серия/намери грижа
Antirougeurs

Серия Antirougeurs

Серията продукти Antirougeurs са предназначени за грижа при временно и/или дифузно зачервяване.

Мнението на лекаря

Въпроси/Отговори
  • Уязвимостта на чувствителна кожа, склонна към зачервявания налага подходящо почистване. Използвайте нежни и специфични продукти, като Мицеларен лосион.За грижа се съветва да се използват специфични козметични продукти.Има кремове, които са предназначени за кожа, обект на зачервявания с конкретни съставки и чиято текстура съответства на различните типове кожа. Съобразявайте текстурата на дневния крем със сезонните промени: най-често с богата констистенция при студено време и с лека - през лятото.Сутрин, успокойте и защитете кожата си от климатичните агресии и слънцето.В случай на поява на зачервявания, нанесете сутрин или вечер концентриран продукт, за да подобри състоянието и да тонизира кожата.При по-напреднали състояния, се налага медицинска консултация.

  • Съветва се напръскване с Термална вода, което да предшества нанасянето на кремовете, за да се извлече полза от нейното успокояващо и антииритативно действие.

  • Създадени са коригиращи тена продукти, които поради тяхната по-голяма, но естествена покриваща способност, благодарение на система за неутрализиране на цветовете, прикриват зачервяванията. Ако е необходимо, може да нанесете преди коригиращия макиаж, продукт със зелен цвят, който ще неутрализира зачервяванията. Серията коригиращи тена продукти Couvrance, пионер в коригиращия грим, Ви предоставя всички разрешения:

    • Ако зачервяванията са леки до умерени:Нанесете Коригиращ зелен стик с малки нанасяния и потупвания с пръст. Уеднаквете след това с Течен коректор фон дьо тен SPF 15. Неговото покриващо действие осигурява перфектен тен, матиран и хомогенен.
    • Ако зачервяванията са изразени: Нанесете Коригиращ зелен стик с малки нанасяния и потупвания с пръст.Уеднаквете след това с Компактна крем-пудра комфорт SPF 30, без консерванти и аромати, с дълготрайно действие. Компактната крем-пудра е подходяща и след лазерни процедури.

  • Подходящо е да се използват системно слънцезащитни кремове с по-високи фактори.Фотозащитните серии Avène са адаптирани:•Слънцезащита Avène 50+ особено е подходяща: Крем за лице (тониран или без цвят) или Емулсия, ако кожата ви е смесена или мазна. Също така Стик за чувствителни зони, като не забравяйте в джоба си Réflexe Solaire.• В случай на постоянни зачервявания, за предпочитане е слънцезащита Avène 50 Минерална серия (без аромат и химични филтри), подходящи за нетолерантна и уязвена кожа: Крем-пудра (2 нюанса).

Всички текстури
Изпрати по е-мейл

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил

You can't post more than one comment on a product

Направете коментар

* Задължителни полета

Моята регистрация

-Ден
-Месец
-Година

Всички марки на групата Pierre Fabre:

*Задължителни полета

Благодарим Ви за споделеното мнение!

Вашият коментар е в процес на одобрение от администраторите и ще бъде публикуван веднага след одобрение.