Защита на бъдещето.
Слънцезащита

Слънцезащита

Защита на бъдещето.

Защита на бъдещето.

Слънцето е наш съюзник, когато става въпрос за поддържане на здравето.
Ролята му за калцирането на костите и положителното му въздействие върху нашето благосъстояние правят слънцето съществена част от живота ни. Но тя може да бъде както най-големият ни враг, така и най-добрият ни приятел. Когато става въпрос за слънце, всичко е въпрос на правилно количество и, разбира се, на защита!

Ето защо вече повече от 30 години Eau Thermale Avène се стреми да предлага най-доброто във фотозащитата, за да предпази чувствителната кожа и да съхрани здравето на всеки тип кожа. Намерете подходящата защита от слънцето за вас, за да му се наслаждавате спокойно.

СЛЪНЦЕЗАЩИТА

ОРАНЖЕВА ГАМА

Предназначен за чувствителна кожа

  • Много широкоспектърна UVA-UVB защита
  • Няма въздействие върху морското биологично разнообразие*

Независимо дали кожата ви е суха или мазна и дали обичате малки или големи продукти, в Оранжевата гама със сигурност ще намерите подходящата слънцезащитна грижа за вас (и вашето семейство), за да можете да се отпуснете това лято! Още повече, че нашите продукти не оказват влияние върху морската среда*!

Открийте гамата
ОРАНЖЕВА ГАМА

СЛЪНЦЕЗАЩИТА

СТАНДАРТЪТ В ЗАЩИТАТА ОТ СЛЪНЦЕТО

Intense Protect 50+

  • Изключително обхватна UVA-UVB-HEV (СИНЯ СВЕТЛИНА) защита
  • Още по-ниска концентрация на слънчеви филтри

Intense Protect 50+ е най-високият стандарт на световния пазар за защита от слънцето!
Съчетавайки много висока защита и много висока поносимост, Intense Protect 50+ е подходящ за най-уязвимата кожа, както и за кожа, изложена на най-интензивна слънчева светлина. Оптимална безопасност без компромис с ефективността!

ОТКРИЙТЕ НАШИТЕ ИНОВАЦИИ
СТАНДАРТЪТ В ЗАЩИТАТА ОТ СЛЪНЦЕТО

НЯКОЛКО ДУМИ ОТ НАШИЯ ЕКСПЕРТ

Европейската фондация за борба с рака на кожата препоръчва продуктите за защита от слънцето на Eau Thermale Avène заради качеството на тяхната защита от слънцето.

Професор СТОКФЛЕТ,Основател на Европейската фондация за борба с рака на кожата

Търся продукт за слънцезащита

НАШИЯТ ДВОЕН АНГАЖИМЕНТ

Осигуряването на най-добрата защита за вашата кожа не трябва да става за сметка на планетата! Днес сме загрижени за това, което се случва под повърхността на океаните  , както и за това, което се случва на повърхността на кожата ви, и тази двойна загриженост е в основата на нашите ангажименти.

В продължение на няколко години се стремим да прилагаме екологично отговорен подход към формулирането на продукти за грижа за кожата, които предлагат много висока UVA-UVB защита с минимално въздействие върху морското биоразнообразие*.

С гордост ви представяме нашия подход за защита на кожата с уважение към океана.

 

СЛЪНЦЕЗАЩИТА

МИНЕРАЛНА ГАМА

Защита от слънцето с висока безопасност за чувствителна кожа

  • 100% минерална формула без аромати
  • Широкоспектърна UVA-UVB-HEV защита

Нашата минерална гама демонстрира 30-годишния опит на лабораториите Eau Thermale Avène в областта на нетолерантната кожа и фотозащитата. Изключително безопасни и предлагащи широкоспектърна UVA-UVB-HEV защита, нашите продукти за слънцезащита, съставени от 100% минерални филтри, са индивидуално решение за кожа, която не понася химични филтри и аромати.

 

Открийте гамата
МИНЕРАЛНА ГАМА
От същата гама

НАШАТА ОФЕРТА

Открийте всички наши продукти за слънцезащита

Минерално мляко SPF 50+ Много висока слънцезащита

Минерално мляко SPF 50+ Много висока слънцезащита

Предпазва - Хидратира - Защитава

Минерален крем SPF 50+ Много висока слънцезащита

Минерален крем SPF 50+ Много висока слънцезащита

Предпазва

Минерален флуид SPF 50+ Много висока слънцезащита

Минерален флуид SPF 50+ Много висока слънцезащита

Предпазва - Хидратира

Тониран минерален флуид SPF 50+ Много висока слънцезащита

Тониран минерален флуид SPF 50+ Много висока слънцезащита

Изравнява тена на кожата - Предпазва - Хидратира

СЛЪНЦЕЗАЩИТА

УСПОКОЯВА И РАЗКРАСЯВА ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА

Серия без слънце

За кожа с тен през лятото и зимата има само едно решение:
Хидратиращ автобронзант - копринен гел! Ако имате късмет да отидете на почивка, нанасяйте обилно нашия възстановяващ кремообразен гел след слънце, за да удължите златистия тен, за който сте работили толкова усилено.

Възстановяващ гел след слънце - кремообразен гел
УСПОКОЯВА И РАЗКРАСЯВА ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА
Вашата кожа

Вашата кожа

Успокояване на кожата след излагане на слънце

Изложената на слънце кожа е чувствителна и дори изтощена. Как да се грижим за кожата си след излагане на слънце Има няколко основни стъпки, които трябва да предприемете с две цели: да се предпазите по време на излагане на слънце и да се хидратирате след това.

Прочетете повече
av_ingredient_sunsitive-protection

НАШИЯТ ОПИТ В ОБЛАСТТА НА ЗАЩИТАТА ОТ СЛЪНЦЕТО

Иновации за защита на вашето здраве

Вече 30 години поставяме продуктите за слънцезащита в основата на нашите иновации, за да подобрим ефективността, поносимостта и комфорта. 

Нашата уникална Sunsitive® защита съчетава патентована филтърна система с фотостабилна, водоустойчива UVA-UVB защита и уникален антиоксидантен комплекс за пълна клетъчна защита. Всичко това съчетано с предимствата на Термалната вода Avène, известна от повече от 60 години със своите успокояващи, антииритативни и омекотяващи свойства.

Ефективността на всеки от нашите продукти за слънцезащита с Термална вода Avène е доказана от многобройни in vitro и in vivo проучвания. По-специално, ние проведохме клинично проучване в реални условия, което показа мощно ДНК-защитно действие**. Освен това се ангажираме да работим с пациентите, здравните специалисти и Европейската фондация за борба с рака на кожата, за да повишим осведомеността за опасностите от слънцето и да предотвратим риска от рак на кожата.

 

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ЕФЕКТИВНОСТ

Най-доброто от нашите лабораторни изследвания

Когато става въпрос за защита от слънцето, Eau Thermale Avène винаги е била пионер: ние първи създадохме анти-UVA филтри и първите фотостабилни UVB филтри.

Днес нашите екипи за научноизследователска и развойна дейност правят решителна крачка напред със създаването на TriAsorB™ - слънчев филтър номер едно на Pierre Fabre. Преди всичко TriAsorB™ е първият слънчев филтър с изключителна фотозащита, разширена до изключително опасната част от слънчевата радиация: високоенергийната видима синя светлина.

Това е огромна крачка напред за настоящите и бъдещите поколения, които повече от всякога се нуждаят от увереност в ефективните и безопасни грижи.

 

av_sun care_mini-site_triasorb_473x473px
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате въпрос или притеснение? Винаги сме тук за вас

Знаем някои от рисковете (а списъкът е дълъг): слънчево изгаряне, алергии, стареене на кожата, намаляване на слънчевия капитал, рак... Но понякога пренебрегваме причините, въпреки че те са от решаващо значение. UVB-UVA лъчението, както и високоенергийната синя светлина, която поглъщаме при продължително излагане, причиняват реални увреждания на кожата. UVB лъчите не проникват далеч отвъд епидермиса, докато UVA лъчите проникват по-дълбоко. Поради това уврежданията от тях не са толкова видими и могат да бъдат открити в дългосрочен план. Като продължение на UVA, синята HEV светлина причинява дълбоки клетъчни увреждания на кожата в дългосрочен план, като атакува всички клетъчни компоненти: липиди, протеини и ДНК.

Минерална слънцезащита, която не съдържа аромати и химически филтри. Това е идеалният баланс между слънцезащита и оптимална толерантност на кожата.

За нас е чест да защитаваме кожата Ви и да опазваме околната среда. Нашите продукти са разработени с минимално количество неводоразтворими слънцезащитни продукти, без силикон за оптимално биоразграждане и без никакво въздействие върху коралите*, зоопланктона* и фитопланктона* , за да се запази морското биоразнообразие. Да не говорим, че всички съставки, които използваме, са внимателно подбрани от научни експерти, за да отговорят на три цели: безопасност, ефективност и толерантност. Те са подбрани и перфектно балансирани, за да създадат най-доброто за Вас (и за океаните)!

*Проучване, проведено от Океанската обсерватория в Банюл-сюр-Мер (Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer), член на Европейския център за морски биологични ресурси. **Lim HW и др. Актуални предизвикателства в областта на фотозащитата. Списание на Американската академия по Дерматология и венерология Март 2017;76(351) 591-599. Young AR et al. Sub-optimal Application of a High SPF Sunscreen Prevents Epidermal DNA Damage in-vivo. Acta Derm Venered. Октомври 2018 10;98(9):880-887

Обратно към началото