Спирали за мигли Спирали за мигли

Защо да се отказвате от удоволствието да се гримирате, защото имате чувствителни очи? Извиването или удължаването на миглите дори когато имате много чувствителни очи е възможно благодарение на спиралата с висока толерантност. Подчертайте очите си с дерматологична спирала за мигли.

3 резултати "Спирали за мигли"

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Коя спирала за мигли да избера за чувствителни очи?

Имате ли сърбеж, сълзене или лесно зачервяване на очите? Дразнят ли се клепачите Ви от кожно заболяване, като например атопия? А може би носите контактни лещи? Трябва ли да се лишавате от разкрасяващото средство за очи, каквото е спиралата за мигли? Разбира се, че не! Чувствителните или раздразнени очи също имат право на продукти за мигли, при условие че изберете хипоалергенна спирала с висока толерантност.  

Eau Thermale Avène разработи Couvrance Спирала Висока толерантност за свръхчувствителни очи и/или носещи контактни лещи. Тази спирала за мигли не съдържа алергени и аромати, а рискът от алергични реакции е сведен до минимум. Високата ѝ толерантност е доказана в многобройни тестове, проведени върху алергична кожа или кожа, страдаща от атопия . Предлагана в аптеките, тази спирала за мигли е подходяща и за фини и деликатни мигли, тъй като се отстранява лесно, без да се търка, като същевременно осигурява дълготрайност през целия ден.

За да сте сигурни, че е подходяща за Вашата кожа и чувствителни очи, Couvrance Спирала Висока толерантност се предлага в два нюанса - черен и кафяв - пигменти, които са по-малко алергизиращи от сините или зелените.

Нашият съвет: изберете кафява спирала за естествен ефект, ако имате руси мигли или светла кожа. Освен това е по-фина за къси израстващи отново мигли. Изберете черния нюанс, за да постигнете по-наситен резултат.

Грим за чувствителни очи: как се нанася спирала за мигли?

Идеалният грим за чувствителни очи се състои от две козметични стъпки: извиване на миглите с хипоалергенна спирала за мигли и очертаване на веждите с молив за вежди.

Най-добре е да избягвате да нанасяте сенки за очи, особено когато клепачите Ви са засегнати от атопия. Цветните пигменти могат да се понасят зле, а пудрата има склонност да изсушава кожата. Също така ограничете употребата на цветни моливи, като предпочитате черни, кафяви или сиви, които съдържат по-малко пигмент.

За да нанесете Couvrance Спирала Висока толерантност, използвайте двете страни на четката:

  • Нанесете спиралата за мигли върху миглите с кухата част: започнете от основата на миглите към краищата, като правите зигзагообразни движения. Ако очите Ви лесно се насълзяват, нанесете само върху горните мигли.
  • Улеснете разделянето на миглите с извитата страна на четката.

Ако имате тънки мигли и искате да им придадете по-голям обем, нанесете хипоалергенната спирала за мигли в горната и долната част на миглите си, а след това използвайте върха на четката за мигли.

Два други съвета, за да избегнете риска от алергия: не споделяйте спиралата си с никого и я съхранявайте най-много шест месеца след отварянето ѝ.

Вечер не забравяйте да премахнете грима си. Използвайте един от нашите нежни продукти за отстраняване на грим, подходящи за чувствителни очи. За да успокоите очите си, особено в случай на раздразнение, след отстраняване на грима нанесете два компреса, напоени с Термална вода Avène, като използвате спрея с Термална вода.

Как мога да се уверя, че хипоалергенната спирала за мигли не се разтича?

Хипоалергенната спирала за мигли на Eau Thermale Avène предлага отлична фиксация, потвърдена при влажни условия, и гаранция за липса на слепване. Кажете сбогом на нежеланите размазвания под очите си! В безопасност сте през целия ден!

Нанесете спиралата си за мигли, като поставите огледалото под брадичката си или като повдигнете леко главата си. Тази техника не позволява на очите да гледат нагоре и по този начин предотвратява утаяването на спиралата върху костта на веждите, когато тя все още не е изсъхнала. Ако все пак трябва да премахнете следите от спирала за мигли от клепачите си, използвайте памучен тампон, напоен с фон дьо тен или коректор - това е трикът на гримьорите.

Обратно към началото