Разкрийте и защитете сиянието на кожата си ден след ден.
A-OXitive

A-OXitive

Разкрийте и защитете сиянието на кожата си ден след ден.

Оксидативният стрес, замърсяването, ултравиолетовите лъчи и синята светлина от екраните ускоряват появата на признаци на стареене. Необходим е ефективен отговор! Лаборатории Eau Thermale Avène предлагат експертно решение: ритуал с Провитамини, който помага на кожата да се защити от ефектите на оксидативния стрес , и да ограничи признаците на стареене. A-OXitive е вашият най-добър приятел за запазване на красотата на вашата кожа!

A-OXITIVE

ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА

Защитен антиоксидантен серум

  • Еквивалентен на 15% чист витамин С¹
  • Подсилва сиянието на кожата

Лек и флуиден, с немазен завършек, той помага на кожата да се защити от вредното въздействие на оксидативния стрес. Използван върху лицето, шията и деколтето, той обещава гладка и защитена кожа. Бръчките и фините линии са намалени, а тенът е свеж, сияен и изпълнен с живот!

Повишаване на сиянието на кожата ми
ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА

A-OXITIVE

ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА

Изглаждащ аква-крем

  • Антиоксидант: обогатен с провитамини С и Е
  • Предпазва от замърсяване

Неговата свежа и хидратираща гел-крем текстура създава бариера срещу замърсяването, без да прави компромис с чувството за комфорт на кожата на лицето, шията и деколтето. Тенът на лицето е сияен, първите бръчки и фините линии са изгладени, а текстурата на кожата е по-равномерна. За сияйна и чиста кожа!

Изглаждане на кожата ми
ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА

ТЕСТВАНИ И ОДОБРЕНИ

Използвам този продукт в продължение на няколко седмици. Много ми харесва течната му текстура. Ароматът е приятен. Изглаждащият аква-крем хидратира и освежава кожата ми. Бръчките и фините линии намаляват. Тенът на лицето ми е сияен и изглеждам по-отпочинала. Определено препоръчвам този продукт!

Лена, на 35 години27.10.2019 г.

A-OXITIVE

НОЩЕН РИТУАЛ

Пилинг крем и Изглаждащ крем за околоочен контур

  • Регенерира кожата (повърхностните слоеве) и възстановява клетъчната активност.
  • Изравнява тена и тонизира кожата.

Тези продукти за ежедневна грижа за кожата вечер са без аромат и спомагат за борба с видимите признаци на стареене, като ограничават вредните ефекти, причинени от оксидативния стрес. През нощта текстурата на кожата се изглажда, неравностите се намаляват, а сиянието се възвръща.

Открийте Пилинг кремаОткрийте Изглаждащия крем за околоочен контур
НОЩЕН РИТУАЛ
ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

Моята хроно-активна грижа за кожата с Провитамин, най-важното за мен!

+83%²Гладка кожа
89%²Подобрена текстурата на кожата
61%²Сияен тен

За да се преборим с оксидативния стрес, причинен от околната среда и начина ни на живот, Дерматологични Лаборатории Avène разработиха хроно-активна грижа Провитамин, която се грижи за кожата през деня и нощта. Тези провитамини се освобождават постепенно, за да гарантират регенериращ ефект и антиоксидантна защита през целия ден. Подходящ за всички типове кожа, включително и за най-чувствителната, и предлагащ дълготрайно действие, подкрепено от естествено успокояващата и антииритативна Термална вода Avène.

 

СУТРИН 

Комплекс за антиоксидантна защита [провитамини C и E] 

Два антиоксиданта:

- Провитамин C (аскорбил глюкозид): по-стабилен и прониква по-добре в кожата от чистия витамин С.

- Провитамин Е (пре-токоферил): по-ефективен от витамин Е.

Те помагат в борбата с ежедневния оксидативен стрес и вредното въздействие на замърсяването. Те действат срещу признаците на стареене и спомагат за озаряването на кожата.

Тези активни съставки ще откриете в Изглаждащия аква-крем, Защитния антиоксидантен серум и Лист маската антиоксидантна защита

 

av_a-oxitive_page-range_gif
av_a-oxitive_page-range_gif

ВЕЧЕР 

Обновяващ комплекс [ретиналдехид и провитамин Е]

Другата защитна система срещу последиците от окисляването и свободните радикали: взаимодействието между ретиналдехид и провитамин Е.

Ретиналдехидът е ключова активна съставка в рецептите против стареене. Той има свойства против бръчки, които се борят със стареенето на кожата, без да предизвикват раздразнение. 

В комбинация с провитамин Е (пре-токоферил) те създават обновяващ комплекс, който стимулира клетъчната активност и детоксикира кожата. По този начин се забавят признаците на стареене, свиват се порите и се подобрява текстурата на кожата.

Тези активни съставки ще откриете в Пилинг крема и Изглаждащия крем за околоочен контур.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате въпрос или притеснение? Винаги сме тук за вас

Серията A-OXitive има за цел да защити кожата от външни агресивни фактори (замърсяване, фини частици, небалансиран начин на живот) и вътрешни агресивни фактори (стрес, хронобиологично стареене). Продуктите от серията имат за цел да изгладят първите бръчки и да възвърнат блясъка на тена. Щом забележите първите бръчки, почувствате, че тенът Ви е загубил своя блясък или че кожата Ви не е защитена ежедневно, продуктите A-OXitive са за Вас.

Серията A-OXitive се състои от пълна гама продукти, създавайки програма, която увеличава десетократно ползата от продуктите. Ефективността на ежедневните грижи (сутрин: Защитен антиоксидантен серум + изглаждащ аква-крем; вечер: Антиоксидантен серум + Нощен пилинг-крем) е научно доказана (вж. "Доказана ефективност").
Толерантността на продуктите в комбинация е клинично тествана, така че съвместната им употреба е силно препоръчителна.

Толерантността на продуктите A-OXitive е тествана върху чувствителна кожа.
Въпреки това, Нощния пилинг-крем и Изглаждащия крем за околоочен контур съдържат ретиналдехид, който може поноякога да предизвика леко дразнене. Ето защо Ви съветваме в такъв случай да разредите приложенията, като имате дни в които пропускате нанасяне.

1In vitro тест на възстановен епидермис, оценка на SOD след употреба на A-OXitive SERUM Защитен антиоксидантен серум. 2Процент на удовлетвореност, комбинирано приложение: два пъти дневно за Защитния антиоксидантен серум и ежедневно за Изглаждащия аква-крем и Пилинг крема в продължение на 3 месеца, 36 участници на възраст 30-44 години.

Обратно към началото