• 1/1
06/06/2017 - Хороскопът на Avène

Астрологична прогноза 5 -11 юни

Пълнолуние в Стрелец, време да пожънем каквото сме посели, старт за разтоварване и детокс на тялото и мислите...


През изминалата седмица Небесно - земните движения се бяха наредили така, че имахме подходящи дни за разкрасяване, витализиране и зареждане на тялото, организма ни, а и защо не мислите, емоциите, душата..Това продължава и през настоящите дни, тъй като Луната наближава своята Пълнолунна фаза, енергията се усилва още повече, струните се „опъват”. Силите нарастват, а и напрежението (от нас зависи дали то ще бъде със знак минус или плюс, защото напрежението е и енергия) за справяне със задачите ни, стратегиите, идеите, реализацията им и т.н.

Здраве и красота:
До 9-ти юни , когато ще наблюдаваме самото Пълнолуние, не можем да се похвалим с удачни дни за режими с цел отслбване и детокс. Добре е да потърпим още малко. И все пак, съветът е да внимаваме с похапването, тъй като в последните дни на нарастваща Луна, килограмите се трупат най-лесно. Ако не искаме да постигнем този ефект, е добре да подбираме храната и количеството й.

От 10-ти юни можем да стартираме разтоварващи режими с много по голям ефект впоследствие.

За косата:
- добри дни за боядисване (не подстригване) са 5, 6 и 7-ми юни;
- за подстригване през тази седмица подходящ ден е само 8-ми юни, когато Луната се намира в Огнения знак Стрелец.

За тялото: 
Докато Луната расте се препоръчват
-  релаксиращите масажи и процедури
;
- лечебните и антицелулитните нека да отложим за след пълнолунието на 9-ти юни

Също така, тези, които се занимават с нетрадиционна медицина и се лекуват чрез енергийни практики и техники, дните 5,6 и 7 са в резонанс и ще помагат за доброто им прилагане.

За кожата:
Чудесни дни до 8-ми за подхранване и витализиране на кожата, овлажняващи маски и всякакви процедури, които „зареждат” кожата ни.
От 10-ти юни предстоят дни, подходящи за прочистващи прецедудри.

Понеделник и неговият заряд като за начало на седмицата, можем да заявим от 13:40, когато Луната навлиза в знака на волята и трансформацията Скорпион. Особено за бизнес-ориентираните и тези, които боравят с пари, дните 5-ти и 6-ти юни са в резонанс с тези теми, т.е.хармонични. Като цяло Скорпионивият заряд особено от понеделник на обяд и вторник през целия ден, ни дава възможност да решаваме на много нива различни теми, да преодоляваме дадени пречки ако има такива, да се целенасочваме и въможността да трансформираме нещо уж недобро в добро. Естествено, Скорпионовата Луна е  наситена със склонност към кипящи емоции и слонност към прекалена въвлеченост и поглед откъм тъмната страна на нещата, така че ако желаем да се пазим от това, имаме и силата през тези дни да обърнем нещата в хармонични. Защото това е знак на трансформацията.

Вторник е важен ден за реализация на максимум работа и влагане на енергия; уреждане и справяне с финансови въпроси; добре е да използваме този ден, тъй като Сряда през целия ден Луната е без курс и резонира с понижена ефективност и резултатност през това време.

В Четвъртък „гордо и нашироко” Луната навлиза в знака на Стрелеца, подходящ ден за плануване на бъдещи цели и пътеки, за обучение и философски поглед над битието ни; за закупуване на скъпи вещи (мотор, кола, колело и пр.)

Петък – Пълнолуние в стрелец
В този ден ще жънем капитала, който сме влагали през изминалите две седмици. Всичко излиза наяве и се проявява максимално.

Събота и неделя – Луната преминава през знака на структурата, формата, йерархията и дисциплината, Козирог.
Нека не ни плашат тези качества с твърдото си звучене като за почивни дни. Без структура, бихме се разпаднали.

Дните отново са подходящи за стартиране на режими и програми за прочистване.
Този знак ще ни възнагради с дисциплина, естествено самите ние ако се стремим към нея. :) 

Козирог и преминаващата Луна през това съзвездие се свързва с планината, планински кози и катерене, тъй като Козирога обича „полезният метод”и дисциплината за постигане на резултат, то кой професионално, кой за удоволствие и „лежерно”, може да посети планината и презареди батериите.
А за тези от нас, които са на морето, какво пък, можем да „строим” пясъчни дворци и фигури с мидички, нима не е конструктивно?  :) 

Statera Anima 
Астрологът на Avène 

Изпрати по е-мейл

Всяка кожа има специфични нужди,
открийте Вашия ритуал за грижа Eau Thermale Avène.

Започнете сега
  • Препоръчани продукти, за състоянието на Вашата кожа
  • Достъп до Вашите предпочитани продукти и коментари
  • Регистрирайте Вашите покупки, за да възнаградим Вашата лоялност
Регистрирайте се сега

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил