• 1/1
30/06/2022 - БЛОГ

Дермопатрулът на Eau Thermale Avene следи за здравето на вашата кожа. Проверете бенките си, бъдете отговорни.

 Не отлагайте!

Дълго чакана ваканция, слънце, пясък, море, незабравими мигове, а как се отразява това на кожата ни?
Ракът на кожата е най-често срещаният вид рак в световен мащаб. Рискови фактори са слънчево изгаряне и/или хронично прекомерно излагане на слънчевите UV лъчи, които навлизат в кожата и я увреждат с течение на времето.
Новообразуванията се появяват на места, изложени най-често на UVA и UVB лъчи като лицето, врата, гърба и крайниците. Най-често се среща при хора над 50-годишна възраст, но всеки може да бъде засегнат. Предпазването от слънцето трябва да започне от ранна детска възраст, защото изследванията показват, че слънчевите изгаряния в детството увеличават риска от рак на кожата в зряла възраст.

Ракът на кожата е един от лечимите форми на рак, с много добро последващо възстановяване, при ранна диагностика и своевременно лечение. Въпреки това, осведомеността на обществото за симптомите на рак на кожата е много ниска, което означава, че възможностите за ранното му откриване и успешно лечение могат да бъдат пропуснати.
Затова, БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ към себе си и близките си: Десет минути, веднъж месечно е времето, което е необходимо, за да проверите кожата си, за да се предпазите от рак на кожата.

Дерматологични лаборатории Avène организират през м. юли 2022 г. мобилни точки за проверка на съмнителните образувания по кожата (бенки).  Avène Дермопатрулът ще даде възможност на всички желаещи да получат безплатна консултация и съвети от дерматолог.
 
Кампанията има за цел навременна диагностика, превенция и повишаване на информираността относно възможните вреди от слънцето, както и полезни съвети за избора на слънцезащита.


AVÈNE ДЕРМОПАРУЛЪТ ЩЕ ВИ ОЧАКВА!Avène Дермопарулът ще Ви очаква! Открийте мобилните точки и проверете безплатно съмнителните образувания на кожата:

Изпрати по е-мейл

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил

You can't post more than one comment on a product

Направете коментар

* Задължителни полета

Моята регистрация

-Ден
-Месец
-Година

Всички марки на групата Pierre Fabre:

*Задължителни полета

Благодарим Ви за споделеното мнение!

Вашият коментар е в процес на одобрение от администраторите и ще бъде публикуван веднага след одобрение.