Анти-ейдж

Ритуал aнти-ейдж за зряла кожа: плътност, комфорт

Открийте пълна програма за отговор на всички изисквания (или всички нужди на кожата) на чувствителната зряла кожа, за да осигурите комфорт, плътност и жизненост.
Ритуал aнти-ейдж за зряла кожа: плътност, комфорт
Открийте пълна програма за отговор на всички изисквания (или всички нужди на кожата) на чувствителната зряла кожа, за да осигурите комфорт, плътност и жизненост.

Вашата програма за грижа

 • 1
  Демакииращо мляко Нежност
  ПОЧИСТВАНЕ И ДЕМАКИИРАНЕ

  СУТРИН И ВЕЧЕР: първа стъпка - демакииране! Независимо дали се гримираме или не, почистването е първи жест за красота в ритуала за грижа, за да съхраним кожата бляскава и в цветущо здраве, в пълно равновесие. За вашата чувствителна кожа, изберете ДЕМАКИИРАЩО МЛЯКО НЕЖНОСТ. Нанесете количество, колкото лешник, от млякото върху памучен тампон и почистете замърсяванията на вашето лице (без да забравяте шията!).


  Трик : за повече нежност, нанесете ДЕМАКИИРАЩО МЛЯКО НЕЖНОСТ  на върха на пръстите.

  Открийте тази грижа
 • 2
  Sérénage Unifiant Подхранващ уплътняващ и уеднаквяващ тена крем
  ЗАЩИТА И ПОДХРАНВАНЕ

  СУТРИН: за възвръщане на плътността и комфорта на кожата, и в насока уеднаквяване на тена, нанесете SÉRÉNAGE UNIFIANT ПОДХРАНВАЩ УПЛЪТНАВАЩ И УЕДНАКВАВЯЩ ТЕНА КРЕМ всяка сутрин на лице, шия и деколте. Тенът става по-равномерен и озарен.
  Открийте тази грижа
 • 3
  Sérénage yeux Околоочен ревитализиращ балсам
  ЛОКАЛНО РЕВИТАЛИЗИРАНЕ

  Не забравяйте крехката зона, в която се маркират първите признаци на времето: околоочния контур- Нанесете количество, колкото лешник, от SERENAGE YEUX РЕВИТАЛИЗИРАЩ БАЛСАМ ЗА ОЧИ на върха на пърстите, като нанасяте сутрин и/или вечер с леки потупващи движения в областта на околочния контур, пригладете по дължината на дъгата на веждата.


  Съвет: за подсилване на изглаждащия ефект върху най-изразените с бръчки зони, придържайте кожата между палеца и показалеца, и деликатно масажирайте с безименния пръст на другата ръка.

  Открийте тази грижа
 • 4
  Crème nuit nutri-redensifiante Sérénage
  ПОДХРАНВАНЕ И УПЛЪТНЯВАНЕ

  Възползвайте се по време на вашия сън за възвръщане плътността и комфорта на вашата кожа. За целта, нанесете SERENAGE НОЩЕН ПОДХРАНВАЩ И УПЛЪТНЯВАЩ КРЕМ на лицето и шията. Вашата кожа е ревитализирана и стегната.


  Добре е да знаем: през нощта кожата най-много се възстановява, затова е важно именно тогава да нанасяме крем против бръчки, за да предотвратим ефикасно стареенето на кожата.

  Открийте тази грижа
Изпрати по е-мейл

Всяка кожа има специфични нужди,
открийте Вашия ритуал за грижа Eau Thermale Avène.

Започнете сега
 • Препоръчани продукти, за състоянието на Вашата кожа
 • Достъп до Вашите предпочитани продукти и коментари
 • Регистрирайте Вашите покупки, за да възнаградим Вашата лоялност
Регистрирайте се сега

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил