• 1/1
28/04/2021 - БЛОГ

ПРИРОДАТА НА ВОДАTA

Чиста вода, която ежедневно се стремим да опазваме

Пътуване
Термалната вода Avène изминава над 50-годишно пътешествие, през сърцето на Регионален природен парк Горен Лангедок, в Окситания (Франция), по време на което се обогатява с минерали, микроелементи и силициев диоксид. В Термалната  вода Avène е открита  уникална микрофлора, Aqua. dolomiae, източник на активни съставки, които правят Термалната вода Avène  единствена по рода си. Дар от природата, който днес дорява успокоение на всяка чувствителна кожа, благодарение на дермо-козметичните продукти Eau Thermale Avène.

Състав
Термалната вода Avène се отличава с уникалния си състав, в който всеки елемент има важна роля за комфорта на чувствителната кожа. Термалната вода Avène е идеално минерализирана и перфектено балансирана на калций и магнезий, богата на силициев диоксид, микроелементи и активни съставки - извлечени от уникалната й микрофлора, тя успокоява, укрепва и балансира всеки тип чувствителна кожа.

История
Термалната вода Avène винаги е съществувала, но през 1736 г. са открити нейните успокояващи свойства. През 1743 г. за пръв път от тях се възползвали  посетителите на Термалните бани в Avène. А от 1990 г. водата обикаля целия свят благодарение на продуктите Eau Thermale Avène, които напълно  възвръщат комфорта на чувствителната кожа.

Чистота
За да се съхранят природните дадености на Термалната вода Avène, нашите изследователи от Лабораторията за контрол на водата, изградена на място в селото Avène, извършват средно 40 000 теста годишно, за да потвърдят нейното качество. По този начин ние гарантираме нейната непокътнатост и чистота във всеки спрей Термална вода Avène, както и във всички останали продукти.

Социална отговорност
Термалната вода Avène е безценен ресурс и ние ежедневно се стремим да опазваме  нейната околна среда, като гарантираме, че ще я съхраним и в бъдеще. Нашите действия включват план за устойчиво управление на имплувиума на Avène в сътрудничество с местните заинтересовани страни.

Изпрати по е-мейл

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил

You can't post more than one comment on a product

Направете коментар

* Задължителни полета

Моята регистрация

-Ден
-Месец
-Година

Всички марки на групата Pierre Fabre:

*Задължителни полета

Благодарим Ви за споделеното мнение!

Вашият коментар е в процес на одобрение от администраторите и ще бъде публикуван веднага след одобрение.