Високоефективна грижа за успокояване на кожата.
XeraCalm A.D

XeraCalm A.D

Високоефективна грижа за успокояване на кожата.

Високоефективна грижа за успокояване на кожата.

Когато сухата кожа се превърне в синоним на дискомфорт до степен на сърбеж при възрастните и още повече при децата, вече не става въпрос само за овлажняване: трябва да се възстанови бариерната функция на кожата и нейният комфорт.

Научете повече за нашите продукти за грижа за кожата XeraCalm A.D. - специално разработени за атопична кожа - и как предоставяме нашия опит в услуга на Вашето спокойствие.

XeraCalm A.D

SOS СПЕШНА ПОМОЩ

Успокояващ концентрат

 • Спира склонността към сърбеж от сухота* веднага след нанасяне
 • Подходящ за зони със силно раздразнение и сърбеж

Това Е спешното SOS лечение за интензивна локална склонност към сърбеж, причинен от сухота. Незабавно намалява интензивността на сърбежа, причинен от сухота, и огнищата на сухота за повтарящи се се сърбящи зони по лицето, тялото и клепачите. И тъй като интензивната локална склонност към сърбеж, причинен от сухота, може да се появи навсякъде и по всяко време, малкият му размер означава, че можете да го вземете със себе си навсякъде.

Успокояване на сърбежа, причинен от сухота

SOS СПЕШНА ПОМОЩ
ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

Моята грижа за кожата, моят герой!

-69%¹Незабавно намаляване на сърбежа, причинен от сухота*
75%²Хидратирана кожа
-49%³Намаляване на видимите признаци при участници със склонна към атопия кожа още след 3 дни.

XeraCalm A.D

СТАНДАРТЪТ В ГРИЖАТА ЗА УСПОКОЯВАНЕ

Релипидиращ балсам

 • Успокоява сърбежа, причинен от сухота*
 • Подхранва много сухата кожа

Облекчението е на път!
Тази ежедневна омекотяваща процедура подхранва кожата в дълбочина и възстановява нейния комфорт. Това е най-доброто средство за успокояване на сърбежа и за възстановяване на баланса на микробиома на кожата!

ПОДХРАНВА

СТАНДАРТЪТ В ГРИЖАТА ЗА УСПОКОЯВАНЕ

НЯКОЛКО ДУМИ ОТ НАШИЯ ЕКСПЕРТ

Европейският дерматологичен форум присъжда на продуктите за грижа за кожата XeraCalm A.D. статут Emollient Plus. Продуктите Emollient Plus подобряват лезиите на склонната към атопия кожа и влияят на кожния микробиом при пациенти със склонна към атопия кожа.

Д-Р АРИАДНА ОРТИЗ-БРЮГЕДерматолог и медицински директор на дерматологичните лаборатории Avène
От същата гама

ТОВА НЕ Е ВСИЧКО…

Открийте другите наши продукти

Релипидиращ крем

Релипидиращ крем

Подхранва - Успокоява - Хидратира

Свръхобогатен сапун

Свръхобогатен сапун

Подхранва - Успокоява - Почиства

Търся продукт XeraCalm A.D, който да

Уникална комбинация от активни съставки

Уникална комбинация от активни съставки

В основата на нашата гама

 • I-Modulia®
  I-Modulia®1er actif postbiotique issu de l’Eau thermale d’Avène qui cible directement les démangeaisons*.En savoir plus  
 • Cer-omega
  Cer-omegaLipides semblables à ceux de la peau, qui réparent la peau et renforcent son film hydrolipidique protecteur.
 • Eau thermale d’Avène
  Eau thermale d’AvèneAtténue les sensations d’inconfort et adoucit la peau.

Повишена ефективност

Специално създадена активна съставка за склонна към атопия кожа: I-MODULIA®
За разработването на първата уникална и многокомпетентна биотехнологична активна съставка, получена от термалната вода Avène, бяха необходими дванадесет години изследвания:
I-modulia®

Създадена около тази патентована активна съставка, XeraCalm A.D е ултраиновативна, ултраефективна и ултрабезопасна гама, подходяща за лицето и тялото на бебета, деца и възрастни. Тази изключителна активна съставка действа директно върху елементите, свързани с атопия, и по-специално върху сърбежа*.

av_xeracalm-ad_page-gamme-473-418
AV_XERACALM_A-D_2021_STERILE_COSMETICS_GIF_FRENCH

За да запазят само полезните за кожата съставки и да се справят без консерванти, нашите лаборатории са разработили единствен по рода си процес: Стерилна Козметика®. Тази уникална технология позволява продуктът да се запази стерилен и без външно замърсяване през цялото време на употреба.

По този начин XeraCalm A.D осигурява на кожата, склонна към атопия, зачитането и безопасността, които тя търси.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ

av_xeracalm_ad_pikedoo_programme 1800x800

Нашата програма "21 истории против сърбеж"

Вие сте родител? Детето Ви не желае да си сложи крем против сърбеж, причинен от сухота?

Въпреки че ежедневното нанасяне на омекотяващ продукт за грижа е ключът към успокояване на кожата, понякога е много трудно да се установи тази рутина при децата. Ето защо нашите експерти предложиха забавна и уникална услуга за поддръжка,за да Ви помогнем да прилагате ежедневна овлажняваща процедура.

Проследете приключенията на Пикеду, малкият герой със склонна към атопия кожа. Всеки ден в продължение на 21 дни слушайте очарователните му приключения, когато е време да се хидратирате време: точно толкова време, колкото да внедрите добри практики по забавен начин - и докато прекарвате време заедно!

Слушайте историите

av_xeracalm_ad_pikedoo_cremage_original
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате въпрос или притеснение? Винаги сме тук за вас

Релипидиращият балсам и крем се използват ежедневно за ограничаване и защита от изсушаване и сърбеж, причинен от сухота*. Освен това Успокояващият концентрат се нанася локално, за да успокои незабавно силния сърбеж *. Това е SOS продуктът, който трябва да носите със себе си! Независимо дали става въпрос за балсам или крем, адаптирайте текстурата към типа кожа или сезона: балсам, ако кожата Ви е много суха, крем, когато е по-малко суха.

Успокойте кожата си бързо с компрес с термална вода Avène: напръскайте водата върху кърпички и ги оставете върху лицето си за 10 минути. В случай на сърбеж, причинен от сухота*, редовно нанасяйте успокояващ концентрат, включително върху клепачите, ако е необходимо. В случай на раздразнение използвайте защитен възстановяващ крем веднъж или два пъти дневно. А като превантивна мярка хидратирайте и защитавайте кожата си с релипидиращ крем или балсам поне веднъж дневно.

Прости, но важни ежедневни действия ограничават изсушаването на кожата и възстановяват бариерната ѝ функция. По този начин обострянията стават по-редки. Ето нашия съвет:
Заложете на нежна хигиена с почистващо олио и хладка вода с температура между 32 и 34°C и се уверете, че душът или ваната не надвишават 10 минути. Хидратирайте и защитавайте кожата с релипидиращ крем или балсам поне веднъж дневно, дори когато състоянието на кожата изглежда овладяно.

1Самооценка по аналогова скала на 68 участници със склонност към атопия и/или локализирани сухи зони с пруритус. Оценка на усещането за сърбеж, причинен от сухота, веднага след нанасяне на Успокояващия концентрат. 2Оценка на индекса на хидратация 1 час след еднократното нанасяне, 20 участници. 3Оценка на L-PO-SCORAD при 49 участници със склонна към атопия кожа с локални сухи участъци и сърбеж, причинен от сухота, след прилагане на Успокояващия концентрат 4 пъти дневно в продължение на 3 дни.

*поради сухота на кожата

Обратно към началото