Високоефективна грижа за успокояване на кожата.
XeraCalm A.D

XeraCalm A.D

Високоефективна грижа за успокояване на кожата.

Когато сухата кожа се превърне в синоним на дискомфорт до степен на сърбеж, при възрастните и още повече при децата, вече не става въпрос само за хидратиране: трябва да се възстанови бариерната функция на кожата и нейният комфорт.

Научете повече за нашите продукти за грижа за кожата XeraCalm A.D. - специално разработени за атопична кожа - и как предоставяме нашата експертиза в услуга на вашето спокойствие.

XeraCalm A.D

SOS ГРИЖА

Успокояващ концентрат

  • Спира сърбежа* веднага след нанасяне
  • Подходящ за зони със силно раздразнение и сърбеж

Това е СПЕШНАТА SOS грижа за интензивен локален сърбеж. Незабавно намалява интензитета на сърбеж и огнищата на сухота на рецидивиращи зони със сърбеж по лицето, тялото и клепачите. И тъй като интензивният локален сърбеж може да се появи навсякъде и по всяко време, малкият размер на продукта означава, че можете да го носите навсякъде със себе си .

Успокояване на сърбежа

SOS ГРИЖА
ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

Моята грижа за кожата, най-важното за мен!

-69%¹Незабавно намаляване на сърбежаа*
75 %²Хидратирана кожа
-49%³Намаляване на видимите признаци при пациенти с атопия още след 3 дни.

XeraCalm A.D

БЕСТСЕЛЪР В ГРИЖАТА ЗА УСПОКОЯВАНЕ

Релипидиращ балсам

  • Успокоява сърбежа*
  • Подхранва много сухата кожа

Успокояването на сърбежа е възможно!
Този ежедневен емолиент подхранва кожата в дълбочина и възстановява нейния комфорт. Това е най-доброто средство на Avene за успокояване на сърбежа и за възстановяване баланса на кожния микробиом!

Подхранването като превенция

БЕСТСЕЛЪР В ГРИЖАТА ЗА УСПОКОЯВАНЕ

НЯКОЛКО ДУМИ ОТ НАШИЯ ЕКСПЕРТ

Европейският дерматологичен форум присъжда на продуктите XeraCalm A.D. статут Emollient Plus. Продуктите Emollient Plus подобряват състоянието при атопичната кожа и влияят положително на кожния микробиом.

Д-Р АРИАДНА ОРТИЗ-БРЮГЕДерматолог и медицински директор на Дерматологичнилаборатории Avène
От същата гама

ТОВА НЕ Е ВСИЧКО…

Открийте други наши продукти

Релипидиращ крем

Релипидиращ крем

Подхранва - Успокоява - Хидратира

Свръхобогатен сапун

Свръхобогатен сапун

Подхранва - Успокоява - Почиства

ПОЧИСТВАЩО РЕЛИПИДИРАЩО ОЛИО

ПОЧИСТВАЩО РЕЛИПИДИРАЩО ОЛИО

Подхранва - Успокоява - Почиства

Успокояващ концентрат

Успокояващ концентрат

Подхранва - Успокоява - Възстановява

Релипидиращ балсам

Релипидиращ балсам

Подхранва - Успокоява - Хидратира

Търся продукт XeraCalm A.D, който да

Повишена ефективност

Специално създадена активна съставка за склонна към атопия кожа: I-MODULIA®
За разработването на първата уникална и мултикомпетентна биотехнологична активна съставка, извлечена от термалната вода Avène, бяха необходими дванадесет години изследвания:
I-modulia®

Създадена около тази патентована активна съставка, XeraCalm A.D е ултраиновативна, ултраефективна и ултрабезопасна гама, подходяща за лице и тяло на бебета, деца и възрастни. Тази иновативна активна съставка действа директно върху факторите, свързани с атопична кожа, и по-специално върху сърбежа*.

av_xeracalm-ad_page-gamme-473-418
AV_XERACALM_A-D_2021_STERILE_COSMETICS_GIF_FRENCH

За да запазят само полезните за кожата съставки и да се справят без консерванти, нашите лаборатории са разработили единствен по рода си процес: Стерилна козметика®. Тази уникална технология позволява продуктът да се запази стерилен и без външно замърсяване през цялото време на употреба.

По този начин XeraCalm A.D осигурява на кожата, склонна към атопична екзема, толерантност и сигурност, от които тя се нуждае.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ

av_xeracalm_ad_pikedoo_programme 1800x800

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате въпрос или притеснение? Винаги сме тук за вас

Релипидиращият балсам и крем се използват ежедневно за ограничаване и защита от изсушаване и сърбеж на кожата, причинени от сухота*. В допълнение, Успокояващият концентрат се нанася локално, за да успокои незабавно силния сърбеж *. Това е продуктът SOS грижа, който трябва да носите със себе си! Независимо дали става въпрос за балсам или крем, адаптирайте текстурата към типа кожа или сезона: балсам, ако кожата Ви е много суха, крем, когато не е толкова суха.

Успокойте и възстановете кожата си бързо с компрес с Термална вода Avène: напръскайте водата върху кърпички и ги оставете върху лицето си за 10 минути. В случай на сърбеж*, редовно нанасяйте Успокояващ концентрат, включително върху клепачите, ако е необходимо. В случай на раздразнение използвайте защитен възстановяващ крем веднъж или два пъти дневно. А като превантивна мярка хидратирайте и защитавайте кожата си с Релипидиращ крем или балсам поне веднъж дневно.

Прости, но важни ежедневни навици ограничават изсушаването на кожата и възстановяват бариерната ѝ функция. По този начин обострянията стават по-редки. Ето нашия съвет:
Заложете на нежна хигиена с почистващо олио и хладка вода с температура между 32 и 34°C и се уверете, че времето за душ или вана не надвишава 10 минути. Хидратирайте и предпазвайте кожата с релипидиращ крем или балсам поне веднъж дневно, дори когато състоянието на кожата изглежда овладяно.

1Самооценка по аналогова скала на 68 пациента с атопичен дерматит и/или локализирани сухи зони с пруритус. Оценка на усещането за сърбеж веднага след нанасяне на Успокояващия концентрат. 2Оценка на индекса на хидратация 1 час след еднократното нанасяне, 20 пациента. 3Оценка на L-PO-SCORAD при 49 пациенти с атопична кожа с локализирани сухи участъци и сърбеж след прилагане на Успокояващия концентрат 4 пъти дневно в продължение на 3 дни.

*Причинена от сухота на кожата

Обратно към началото