Скрий търсенето Продуктова серия/намери грижа
Cleanance

Серия Cleanance

Разработена да почиства и да се грижи за мазната кожа, тази серия е формулирана със специални активни съставки, които имат за цел да почистят и да подобрят състоянието на кожата.

Мнението на лекаря

Въпроси/Отговори
  • Шоколадът и колбасите са без последствия; разбира се, трябва да има умереност в приеманите количества… и да се осъществява добра хигиена на храненето, която винаги ще бъде благотворна за Вашата кожа, както и за здравето на организма като цяло.

  • Слънцето е фалшив приятел, което понякога Ви кара да вярвате, че ще има благоприятен ефект към вас. Всъщност, докато Вие се излагате на слънце, пъпките се изсушават и черните точки се прикриват от бронзовия загар. Но образуваните микрокисти се проявяват отново след ваканцията. Новообразуваните белези от акне, изложени на слънце, могат да оставят неестетично и дълготрайно кафяво петно. За да се предпазите от тези неприятности, защитете кожата си с умерено излагане в началото и използвайки след това качествени фотозащитни продукти. Ако в момента сте подложени на терапия на акне, обърнете се за съвет към Вашия дерматолог, преди да заминете на ваканция, тъй като някои лечения не се съчетават добре с излагането на слънце.

  • Тези видими на кожата белези сe получават от пъпките при акне. Когато състоянието на акне се излекува, обърнете се към вашия дерматолог, който полезно ще ви посъветва и препоръча подходящото лечение (пилинг, лазер…) за крайно отстраняване.

  • Без излишно старание при почистването… Не се стремете към „изчистването” на Вашата кожа, тъй като това ще доведе до обратния ефект - раздразнение. Подхождайте в грижата с нежност. Дерматологичните сапуни и измиващи гелове „без сапун” се използват за почистване и разгримиране, предпочитайте нежните ежедневни продукти за тази грижа.

  • Да, но зависи как… Изберете внимателно некомедоногенни продукти. Това е най-малката предпазна мярка. Ако искате да прикриете някои малки остатъчни следи по кожата, Дерматологични лаборатории Avène са разработили пълна серия „покриващи” грим продукти, които съчетават ефикасност и безвредност.

Вашата кожа и Avène

Всички текстури
Изпрати по е-мейл

Протичащо търсене

Нужно е вписване

Трябва да се впишете във Вашия Avène профил, за да запазите информацията.


Впишете се или създайте профил

You can't post more than one comment on a product

Направете коментар

* Задължителни полета

Моята регистрация

-Ден
-Месец
-Година

Всички марки на групата Pierre Fabre:

*Задължителни полета

Благодарим Ви за споделеното мнение!

Вашият коментар е в процес на одобрение от администраторите и ще бъде публикуван веднага след одобрение.