Съдържание

Процедури против стареене

Хидратиращ или против бръчки? Срещу бръчки или против стареене? Серум или целенасочена грижа? В океана от продукти за грижа за лице, особено когато търсите продукти за предотвратяване на стареенето на кожата, понякога е трудно да се ориентирате. Затова следвайте нашето ръководство!

av_anti-age_femme_trentenaire_oeil_closeup_rides_1x1_v2 672x672

От хидратиращ крем до грижа против стареене

Както знаете, нуждите на кожата се променят с възрастта. През двадесетте години е достатъчен един добър хидратиращ продукт. Той служи за хидратиране и подхранване на кожата, като същевременно я защитава. Но когато под въздействието на стареенето на кожата (нормалния процес на стареене на кожата) и оксидативния стрес (който го ускорява) се появят първите следи от времето, може да помислите дали да не направите следващата стъпка и да изберете адаптирана грижа против стареене.

Какво представлява стареенето на кожата?

Как да изберете продукти за грижа против стареене?

Фини бръчки и загуба на блясък: така се проявява стареенето на кожата, най-често през тридесетте години. За да забавите появата на бръчки и да поддържате сияен тен, изберете коктейл от грижи с антиоксидантно действие и действие срещу замърсяването.

За да предотвратите появата на по-дълбоки бръчки и загубата на стегнатост, които се появяват на средна възраст, изберете продукти, които изглаждат и стягат кожата, като укрепват нейната структура в дълбочина.

И накрая, докато забавят загубата на обем и отпускането на кожата, характерни за „зрялата“кожа, предназначените за нея продукти за грижа против стареене трябва да осигуряват максимален комфорт.

Какви са различните активни съставки и формули?

av_anti-age_femme_quinquagenaire_creme_visage_1x1_v1 672x672

ПРИЯТЕЛСКИ (И ЕКСПЕРТНИ) СЪВЕТИ

С правилната грижа против стареене е добре. Със серум е още по-добре!

За да увеличите десетократно ефекта от грижата против стареене, не се колебайте да започнете козметичната си процедура с нанасяне на серум! Тези продукти са пълни с концентрирани активни съставки и действат целенасочено: те подготвят кожата ви в борбата срещу стареенето и засилват ефекта им! Малък съвет: винаги избирайте серум от същата серия като вашия анти ейдж крем, за да оптимизирате ползите от нея.

добри навициСъздава

ГРИЖА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ, ДНЕВНА И НОЩНА

Грижата против стареене изисква отдаденост 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата!

 

Дневни грижи

Антиоксидантни, изглаждащи, стягащи, ревитализиращи... Дневните продукти имат видим ефект върху бръчките, блясъка и стегнатостта на кожата. Кожата ви е изпълнена, сияйна и здрава, особено ако преди това сте нанесли подходящ серум.

Нощни грижи

За цялостна и ефективна рутинна грижа против стареене не пренебрегвайте нощната грижа! Всъщност кожата ви се възстановява най-добре, докато спите. В зависимост от нуждите ви, нощната грижа против стареене може да помогне за детоксикация, преструктуриране, попълване и ремоделиране на кожата на цялото лице, шията и деколтето или на по-целенасочени зони.

Обратно към началото