Харта за разработване на формули на Eau Thermale Avène „Skin Protect“

Съдържание

Харта за разработване на формули на Eau Thermale Avène „Skin Protect“

av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_1x1 473x473

Ангажимент на Eau Thermale Avène

В продължение на 30 години експертите на Eau Thermale Avène въвеждат иновации, за да ви предложат най-доброто във фотозащитата. Нашите продукти за слънцезащита са разработени в съответствие с фармацевтичните стандарти и с 3 приоритета: безопасност, ефективност и тоелерантност Всяка от съставките на нашите продукти се подбира стриктно и се измерва прецизно. Благодарение на уникалното формулиране, ние създаваме формули, които са ефективни и стабилни във времето. 

В основата на нашите слънцезащитни продукти са*: Патентована филтърна система, съдържаща минимум 4 слънчеви филтъра за много широка UVA-UVB защита. Уникален антиоксидантен комплекс за цялостна клетъчна защита срещу оксидативния стрес. Термална изворна вода Avène, известна със своите успокояващи, притивовъзпалителни и омекотяващи свойства.

*Оранжева гама SPF 50+ с изключение на стикове, SPF30 и SPF20.

Много широка защита срещу UVA и UVB

Слънцезащитните продуктите на Eau Thermale Avène са разработени така, че да предлагат максимална UV защита благодарение на уникалната си патентована филтрираща система, която съчетава 4 слънчеви филтъра в оптимизирани пропорции, за да осигури оптимална фотостабилност. Този страхотен коктейл се бори с всички видове UV лъчи, независимо от тяхната дължина: UVB, основната причина за слънчевите изгаряния и стареенето на кожата, и UVA.

av_solaires_shema_protection_uva_uvb_1x1 473x473 1: Хиподерма 2: Дерма 3: Епидермис 4: Слънцезащитен екран
av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_1x1_473x455

Засилена защита срещу оксидативен стрес

Eau Thermale Avène отива по-далеч в защитата от слънцето, като добавя два допълнителни антиоксиданта към системата си от слънчеви филтри за двойна клетъчна защита: Тиалидин и Пре-токоферил (не е името на динозавър, не!). Тиалидинът действа върху ранния оксидативен стрес. Той директно защитава сърцето на клетката и нейния жизнен източник , митохондриите. Пре-токоферил, прекурсор на витамин Е, защитава клетъчните мембрани в дългосрочен план чрез продължително освобождаване. Съвместно тези антиоксиданти осигуряват цялостна клетъчна защита срещу свободните радикали: нестабилни единични молекули с висока химическа реактивност, които причиняват стареене на кожата и други кожни заболявания.

 

НАШЕТО ЕКСКЛУЗИВНО ПАРТНЬОРСТВО С ФОНДАЦИЯТА ЗА БОРБА С РАКА НА КОЖАТА

Ролята на превенцията е от съществено значение. Именно за това е партньорството ни с Фондацията за борба с рака на кожата

Раковите заболявания на кожата се увеличават, като днес всяко трето раково заболяване е рак на кожата. Ето защо Eau Thermale Avène Laboratories е специален партньор на Европейската фондация за борба с рака на кожата - асоциация, създадена през 2008 г. с цел да повиши обществената осведоменост за рака на кожата, който е истински проблем за общественото здраве. Целта е децата и възрастните да бъдат информирани за вредното въздействие на слънцето и да бъдат обучени на фотозащита, като им се предадат добри навици от ранна възраст за цял живот.

Оптимална поносимост

Оптимална поносимост

Нашите продукти за слънчева грижа се изпитват систематично както за тяхната фотозащитна ефективност, така и за високата им поносимост. Поради това всички наши продукти за слънцезащита се оценяват под дерматологичен, офталмологичен и педиатричен контрол за продукти за деца, за да се гарантира оптимална поносимост на кожата дори за най-чувствителните типове кожа. Ефективни и безопасни, слънцезащитните продукти на Eau Thermale Avène носят ползите от иновациите, за да направят защитата от слънцето по-лесна и по-приятна по всяко време на живота на слънце, така че да можете да продължите да се наслаждавате на живота!

av_solaires_tolerance-optimale_bebe_plage_1x1 577x585

Оптимална поносимост

Нашите продукти за слънчева грижа се изпитват систематично както за тяхната фотозащитна ефективност, така и за високата им поносимост.

Поради това всички наши продукти за слънцезащита се оценяват под дерматологичен, офталмологичен и педиатричен контрол за продукти за деца, за да се гарантира оптимална поносимост на кожата дори за най-чувствителните типове кожа.  

Ефективни и безопасни, слънцезащитните продукти на Eau Thermale Avène носят ползите от иновациите, за да направят защитата от слънцето по-лесна и по-приятна по всяко време на живота на слънце.

За да можете да продължите да се наслаждавате на живота си!

ПРИЯТЕЛСКИ, ЕКСПЕРТНИ СЪВЕТИ

Изборът на слънцезащитен продукт на Eau Thermale Avène означава, че се възползвате от 30-годишните изследвания и иновации в областта на фотозащитата. Важно е да откриете подходящата гама за вашата кожа:

  • Оранжева или органична филтърна гама за чувствителна кожа, деца и възрастни
  • Минералната гама за свръхчувствителна кожа и кожа с непоносимост към химически филтри и парфюми
  • Серията без слънце, за чувствителната кожа на цялото семейство
От същата гама

НАШИТЕ РЕШЕНИЯ, ФОРМУЛИРАНИ В СЪОТВЕТСТВИЕ С ХАРТАТА ЗА ВОДАТА EAU THERMALE AVÈNE

Продукти за грижа за кожата Eau Thermale Avène, предназначени да защитават кожата ви

INNOVATION
SUN INTENSE PROTECT FAMILY SPF50+ Водоустойчив флуид за цялото семейство

SUN INTENSE PROTECT FAMILY SPF50+ Вод...

Предпазва - Хидратира

SUN SPF50+ Спрей за възрастни за лице и тяло

SUN SPF50+ Спрей за възрастни за лице...

Предпазва - Защитава

SUN SPORT SPF50+ Водоустойчив флуид за спорт за лице и тяло

SUN SPORT SPF50+ Водоустойчив флуид з...

Предпазва - Защитава

BEST SELLER
SUN B-PROTECT SPF50+ Крем за лице за градски условия 3в1

SUN B-PROTECT SPF50+ Крем за лице за...

Разкрасява - Предпазва - Уеднаквява

Обратно към началото