Псориазис и екзема: спа процедури за деца

Съдържание

Псориазис и екзема: спа процедури за деца

Спа процедурите са подходящи и за деца

Какво прави спа процедурата?

Ако детето ви страда от екзема или псориазис, решението може да е спа процедура. Резултатите са ясни. Термалната вода Avène успокоява, действа антииритативно и облекчава сърбежа. И това е така още при първото лечение! Показателите, оценяващи тежестта на пристъпите - като например естеството на засегнатите области, интензивността на заболяването, сърбежа и безсънието - отбелязват значително подобрение. Качеството на живот на вашето малко дете ще се промени коренно: то ще изпитва по-малка нужда от разчесване, а нощите (и за двама ви) ще бъдат по-спокойни. И което е също толкова важно, детето ви ще се страхува по-малко от това, че го гледат, и ще може да участва повече в дейности, подходящи за неговата възраст. 

Промяната е невероятна! И това е само с вода - нищо друго освен чиста вода! Трудно ми е да повярвам!

Йонгми, майка на Йерам, 7 г., Сеул, Корея

Как спа процедурите могат да бъдат адаптирани за деца?

Не се притеснявайте. Нашите спа центрове са напълно подходящи за деца. А лекарите в нашите спа центрове са категорични: процедурите се препоръчват дори за най-малките деца, на възраст от 3 месеца! Детето ви трябва да бъде придружено от член на семейството. Това е възможност за споделено преживяване с продължителност 3 седмици. 

Освен класическите грижи, нашият медицински екип ще изготви индивидуална програма, включваща образователни семинари, за да може вие и вашето дете да разберете по-добре своето състояние. 

Още едно предимство: този път за вас! Посещаването на процедури заедно с детето ви е отличен начин да не се чувствате изолирани. Ще можете да се срещнете с други родители и да обсъдите чувствата и проблемите си, както и да споделите съвети.

Как протича лечението?

 

1. Класическа грижа

Процедурите включват лечение с термална вода. Дневната програма ще занимава детето ви в продължение на 1,5 часа. Тя ще се състои от максимум 4 термални процедури (вани за бебета, душове и локални пулверизации за лицето, ръцете или скалпа...)

2. Здравна култура

Детето ви е основният участник в своето състояние, така че то трябва да го разбира добре. Редовните медицински прегледи, съвети и семинари ще помогнат на детето ви да се справи със състоянието си.

За повече информация посетете avencenter.com

 

ПРИЯТЕЛСКИ, ЕКСПЕРТНИ СЪВЕТИ

Какви резултати мога да очаквам за детето си?

Резултатите са убедителни. В краткосрочен план, по време на триседмичното лечение, вече може да се наблюдава намаляване на симптомите и подобряване при заздравяването на лезиите. В по-дългосрочен план благоприятните ефекти продължават и се засилват през следващите месеци. Медицинският екип на Avène е доказал, че качеството на живот при хроничните дерматози се подобрява значително шест месеца след лечението.

Какво да правите, когато посещавате спа центъра с детето си

Престоят в спа център с детето ви е нещо, за което трябва да се подготвите. 

Спа процедурите могат да се предпишат от вашия лекар, педиатър или дерматолог.

След това можете да се свържете със спа центъра, който ще ви свърже с лекар в курорта за медицинска консултация в първия ден на лечението. 

И не забравяйте да резервирате мястото си за настаняване.

Обратно към началото