Спа процедури за възрастни за екзема и псориазис

Съдържание

Спа процедури за възрастни за екзема и псориазис

Спа процедури: основно лечение на екзема и псориазис

Научете отново кожата си да се защитава сама

Може ли спа процедурата наистина да подобри комфорта на кожата? Престоят в специализирана среда дава възможност за лечение на много заболявания с натурални термални води. Успокояващите и антииритативни продукти на Avène са посветени на дерматологията и третирането на различни кожни проблеми.

Следователно спа процедурите ще помогнат на кожата ви, разбалансирана поради псориазис или екзема, да възстанови способността си да се защитава, като можете да се насладите на резултатите: намаляване на възпалението и сърбежа.

Да се чувстваш комфортно в кожата си: една сбъдната мечта, благодарение на водата на извора Sainte-Odile и всеотдайната помощ на екипа на центъра Avène, на който бих искала сърдечно да благодаря.

Франсоаз, клиент на спа център

Лечение на водна основа за всеки тип кожа, което 

Имате ли псориазис, локализиран по скалпа? Или пък поради екземата ръцете ви сърбят непоносимо? За да бъде лечението ви възможно най-ефективно, нашите лекари в термалния център са създали програма от хидротерапевтични процедури или лечение с термална вода, насочени към вашите проблеми. Преди да започнете, ще получите консултация, за да определите кои процедури ще следвате всеки ден в продължение на около час и половина.

Пример за лечение:

  • общо пръскане, което позволява дълбоко проникване в кожата. Цел: да се възползвате максимално от антииритативните и успокояващи свойства на термалната вода Avène.

Нашата спа процедура: на основата на вода и крем

Комбинирането на термална вода Avène с емолиентни продукти за грижа осигурява комфорт и хидратация.

Нежни компреси за вашата кожа

Тялото ви се покрива с дебел слой емолиентен продукт, след което се увива в найлоново фолио за 45 минути до 1 час. Целта е да се намали дебелината на роговичния слой и интензивно да се хидратира епидермисът, за да се получи много по-еластична кожа

А за скалпа?

Нанесете емолиентния продукт върху главата си с върховете на пръстите, като разделите косата. След това масажът омекотява кожата на скалпа и осигурява момент на релаксация. Третирането се провежда с мрежа за коса, след което се отстранява с мек шампоан.

 

Семинар за нанасяне на грим и възвръщане на самочувствието

На семинара за медицински грим на спа центъра Avène нашите специалисти ще ви научат на ефективни техники за гримиране, за да прикриете несъвършенствата на кожата си. Независимо дали сте мъж или жена, ще откриете най-добрия начин за нанасяне на кремове, коригиращи стикове и пудри в зависимост от това дали имате екзема или псориазис.

Добри навици, за да се научите да се справите с проблемите на кожата си

По време на спа процедурите участвайте в различните семинари, предлагани от нашите екипи. Тези семинари ще ви помогнат да научите как да се справяте по-добре с псориазиса или екземата си ежедневно. Нашият семинар за ежедневните ритуали в прилагането на продукти за хигиена и хидратацияще ви покаже добри навици, а семинарът за алтернативи на разчесването ще ви даде съвети за справяне със сърбежа. Не чакайте: регистрирайте се днес!

От същата гама

Нашите решения за успокояване на атопичната кожа

Продукти за грижа за кожата на Eau Thermale Avène, предназначени да подобрят комфорта на кожата

BEST SELLER
Термална вода

Термална вода

Успокоява - Възстановява кожната бариера

Обратно към началото